[VIDEO] Šokantno: Gre na ulicah Pariza res za vojno z migranti?

Datum:

Po spletnem omrežju Facebook se množično širi video, v katerem naj bi šlo za vojno med policijo in pariškimi meščani proti migrantom. Svetovni mediji naj bi o tem molčali. Preverili smo in ugotovili, da je resnica drugačna. 

S pariških ulic prihajajo neverjetni prizori, ki kažejo posnetke spopadov na pariških ulicah. Šlo naj bi za vojno med policijo in meščani proti migrantom. Izgredi so sicer res izbruhnili v Parizu, in sicer v predmestju Sarcelles, vendar ni šlo za boj z migranti. Začelo se je kot “Prikaz solidarnosti s Palestino”, nemiri pa so se stopnjevali v antisemitske poulične boje.

20. julija 2014 so v Franciji vzniknili antisemitski protesti zaradi kopenske invazije Izraela na Gazo. V protest je bilo vključenih 500 ljudi. Kmalu zatem, ko se je nelegalen protest 500 ljudi končal, so se začeli neredi, v katerih je na začetku sodelovalo 30 ljudi, nato pa okoli 300. Glavne tarče so bili judovski poslovni obrati, predvsem gostilne. Napadalci so bili oboroženi s kovinskimi palicami in lesenimi kiji.

 

PARIZ GORIKONČNO PREBITA MEDIJSKA BLOKADA FRANCIJE. PARIZ GORI, TO SO POSNETKI OD DANES, KI NAPOVEDUJEJO VSESPLOŠNO ŠIRJENJE PO EUROPI. DELITE DALJE IN OZAVEŠČAJTE!!!TRENUTAČNO STANJE V PARIZU!!! GRAĐANI NA PRVOJ CRTI!PARIZ GORI! U tijeku ulične borbe policije i građana protiv migranata! (VIDEO)29.1.2016#europa #syria #war #usa #rusia #slovenia #migrants #EuropeanParliament #JeanClaudeJuncker #putin #hollande Autor: T. BudakI dok svjetski mediji okreću glavu od surove stvarnosti u Francuskoj, pariška policija ujedinjena s građanstvom prepuštena je sama sebi u sukobima protiv migranata.Nevjerojatni prizori pristižu s pariških ulica, no čini se kako ratovanje policije i građana protiv migranata – svjetskim medijima i dalje nisu dovoljno zanimljivi.Nakon ovakvih šokantnih prizora mržnje u gradu koji je donedavno nazivan “gradom ljubavi”, zaista je upitno što se još u Parizu mora dogoditi kako bi se prekinula medijska šutnja, a svijet reagirao.Pogledajte stanje u Parizu:Autor: T. BudakVIR: DNEVNO HRhttps://www.facebook.com/hautecouturetattoo/videos/754214288044460/http://www.dnevno.hr/vijesti/svijet/pariz-gori-u-tijeku-ulicne-borbe-policije-gradana-protiv-migranata-video-887751

Objavil/a World News Slovenia dne 29. januar 2016

V. V.

Sorodno

Zadnji prispevki

Zmagoslavje hrvaških demokratov na volitvah in zaušnica levi kontinuiteti

Hrvaški premier Andrej Plenković bo vodil vlado še tretji...

Italija je zaradi teroristov med migranti zaprosila za prekinitev schengenskega sporazuma s Slovenijo

“Italija je zaprosila za prekinitev schengenskega sporazuma s Slovenijo...

Goranu Forbiciju Golobova vlada podelila dober milijon evrov

Da se je čistka t. i. "janšistov" na javnem...

Vladajoči sistematično kršijo demokratične standarde

"Na seji odbora DZ za zdravstvo je prišlo do...