[Video] Na ruski nacionalni televiziji napovedali, da se ne bodo ustavili pri Ukrajini: “Ves svet – v prah”

Datum:

Na ruski nacionalni televiziji predlagajo, naj se Rusija ne ustavi na ukrajinskih mejah, ampak nadaljuje kar na cel svet.

Med rusko propagandistično televizijsko oddajo “Večer z Vladimirjem Solovjovom” na nacionalni televiziji na programu Rusija-1 so udeleženci v oddaji predlagali, da se Rusija ne bi smela ustaviti na ukrajinskih mejah v smislu vojaških akcij, ampak bi morala nadaljevati tudi zunaj meja Ukrajine.

“Najpomembneje je, da se ne ustavimo na pol poti. Recimo, da bi prepustili Lvov nekomu drugemu, saj v tem primeru sploh ne bi smeli začeti.” je dejal eden od povabljenih. Ruski televizijski propagandist in voditelj Vladimir Solovjov je te besede podprl in dejal: “kdo je rekel, da se bomo s takšnimi sankcijami sploh morali ustaviti na ukrajinskih mejah”.

Gost je svoj govor nadaljeval: “Takrat bodo zahodne države spoznale, da ukrajinske meje sploh niso pomembne in se lahko premikamo naprej, če sami ne podpišejo kapitulacije pod našimi pogoji.”

Po besedah ​​Solovjova pogoji kapitulacije ne vključujejo niti priznanja Krima ali tako imenovanih marionetnih republik DNR/LNR, saj Zahod Rusiji ne pomeni nič, torej ima Rusija zdaj veliko večje načrte. Poleg tega je Solovjov razmišljal o možnosti jedrskega napada, pri čemer je navedel ruski komični film Demobbed iz leta 2000: “Vsekakor bomo udarili. In ne enkrat. Ves svet – v prah. Ampak kasneje.”

Vladimir Solovjov je ruski novinar, televizijski voditelj, pisatelj in Putinov propagandist, ki slovi po svojih protiukrajinskih izjavah, znan pa je tudi po svojih pogosto škandaloznih izjavah o številnih vprašanjih v zvezi s politiko, ekonomijo, religijo, športom, novinarstvom, kar med njegovimi poslušalci in gledalci pogosto povzroča polemike . Izkazal se je kot agresiven polemist, ki je v ostri formi zagovarjal lastna prepričanja.

Tanja Brkić

Sorodno

Zadnji prispevki

Fico ni več v smrtni nevarnosti

Slovaški premier Robert Fico ni več v smrtni nevarnosti,...

[Ekskluzivno] Brutalne čistke Svobodnjakov: Doktorja kemijskih znanosti vrgli na cesto

Jutri bi se moral Zvone Čadež, odstavljeni direktor URI...

Prekršek za izmaličen obraz, obsodba za nekaj besed proti prvorazredni

"Zanimivo, da je fizični napad na nekoga lahko tudi...

Maribor: Jenull govoril pred praznim občinstvom

V Evropsko kampanjo se je očitno vključil tudi “polit...