Škandal: Golobov poslanski kandidat Gregorič širi dvome o ruskih pokolih v Ukrajini!

Datum:

Kandidat za poslanca Golobe stranke Gibanja Svobode Miroslav Gregorič na Twitterju deli škandalozne tvite, kjer dvomi v ruske pokole v Buči in ne skriva naklonjenosti invaziji Vladimirja Putina. Sporočila dobijo smisel ob nedavnih informacijah o ruskem vpletanju v slovenske volitve.

Golobov kandidat za poslanca v Ljubljani Miroslav Gregorič na Twitterju deli prav škandalozne tvite, ki niso v ponos stranki s svobodo na prvem mestu med temeljnimi načeli.

Ta je bila namreč po ruski agresiji odvzeta Ukrajincem, Gregorič pa dvomi v poboje v Buči in posredno ne skriva naklonjenosti Putinovemu režimu. Ob tem so se ponovno pokazale težnje, da levica skrivoma paktira z Rusijo, le da nekateri tega niso bili sposobni prikriti.

Tviti, ki jih je širil Golobov kandidat za poslanca Miroslav Gregorič.

Na stališča levice velja opozoriti ravno sedaj, ko so se pojavile informacije o vpletanju Rusov v slovenske volitve. Poleg Mednarodne zveze sredinskih demokratov IDC-CDI je zaskrbljenost izrazila tudi največja evropska stranka – Evropska ljudska stranka. V ELS so zapisali, da je Slovenija brezpogojno podpirala Ukrajino in je kot ena prvih držav obsodila rusko barbarsko vojno v Ukrajini. Prav tako so poudarili, da je bil Janez Janša prvi predsednik vlade, ki je obiskal Kijev in Ukrajincem prinesel sporočilo upanja in podpore.

Peter Truden

Sorodno

Zadnji prispevki

Policijsko poročilo: Aprila več nezakonitih migrantov kot mesec prej

Policija je v petek objavila poročilo o nezakonitih migracijah,...

Nas mora tako nizka pridelava medu skrbeti?

V Sloveniji so lani v primerjavi s predlani stočili...

To so spitzenkandidati evropskih strank za vodjo Evropske komisije

Evropske politične družine so v skladu s sistemom spitzenkandidatov...

Na Mariborskem Pohorju odprta nova kolesarska sezona

Na Mariborskem Pohorju so prejšnji konec tedna s precejšnjo...