Skrivnostna poškodba Anžeta Kopitarja

Datum:

Hokejisti Los Angelesa so danes doživeli tretji poraz proti St. Louisu z 2 : 1. Veliko bolj kot poraz pa odmeva poškodba prvega zvezdnika Kingsov Anžeta Kopitarja. Informacije o Kopitarju so zelo skope, po prvih informacijah naj bi si poškodoval spodnji del telesa, vse ostalo ostaja neznanka.

Los Angeles Kingsi so po podaljšku izgubili proti St. Louisu z 2 : 1. Žalost na obrazih pa je povzročila domnevna poškodba Anžeta Kopitarja, ki je na ledu prebil samo 5 minut v prvi tretjini tekme.

Brez konkretnih informacij o poškodbi
Anže Kopitar se v drugi tretjini ni pojavil na klopi Kingsov in je tako tekmo končal z minutažo 5 minut in 12 sekund. Kingsi so izgubili, vse zbrane novinarje pa je seveda zanimalo, zakaj Anže Kopitar srečanja ni odigral do konca. Trener Los Angelesa Darryl Sutter resnosti poškodbe Kopitarja ni želel izpostavljati in je novinarjem dejal le, da jim “glavni trener /…/ ne bo pojasnjeval poškodb”. Polovično informacijo je nato ponudil predstavnik za stike z javnostmi in pojasnil, da je Kopitarjeva vrnitev na led vprašljiva zaradi poškodbe spodnjega dela telesa. Kje in zakaj je Kopitar dobil poškodbo, ni jasno, zanimivo pa je, da se je enkrat letos že poškodoval prav na tekmi prosti St. Lousu. Konkretne podrobnosti poškodbe Kopitarje bodo zagotovo znane kmalu.

G. V.

Sorodno

Zadnji prispevki

Joveva na zaslonih škodi svoji stranki

Nosilka liste Gibanja Svobode za evropske volitve Irena Joveva...

Dr. Krek: Referendum o konoplji se lahko zelo grdo zlorabi

"Referendum o konoplji, tako kot je napisan, se lahko...

Je oblast res tako mamljiva?

V Ilirski Bistrici še vedno vre. Temperatura je dosegla...

Putiniste in prebujence druži več, kot želijo priznati

Tucker Carlson je znan ameriški konservativni komentator. V nasprotju...