[FOTO] Novaković postal sovražnik št. 1 in v Ljubljani ni več dobrodošel

Datum:

NK Maribor in predvsem Zlatko Zahovič sta včeraj najprej šokirala celotno slovensko javnost in oznanila, da je Milivoje Novaković podpisal pogodbo z vijoličastimi. Potem ko je bil pred nekaj tedni že skoraj oblečen v zeleno-beli dres in ko so ga navijači že vzeli za svojega, se je zgodil preobrat. Ljubljanski privrženci sedaj ne morejo prenehati s slabimi besedami na račun Novakovića.

                   

Junak celotne zgodbe je bil že nič kolikokrat omenjeni veliki gospod Zlatko Zahovič, ki si sedaj gotovo mane roke in se smeji celotni Ljubljani, ki jo je dvignil na noge in jo ponovno izigral. Kdo pa se bo smejal zadnji, bomo še videli.

Morda vas zanima tudi: Milivoje Novaković podpisal za Maribor 

Zlatko Zahovič počne tisto, česar drugi ne znajo
Milivoje Novaković je včeraj podpisal pogodbo, ki je v slovenskem nogometnem prostoru dvignila ogromno prahu. Za Novakovića je zgodba končno zaključena, za marsikoga pa bo le-ta ostala večno vprašanje. Tudi za celotno Ljubljano, kjer je zavladal pravi bes. Kako to, da se je Novaković obračal po vetru in predvsem zakaj je otrok Olimpije predsedniku Milanu Mandariću govoril popolnoma drugače, kot se je potem kasneje tudi odločil. Vse to in še več bi lahko naštevali, a lahko brez slabe vesti rečemo, da je za vse to “kriv” športni direktor Maribora Zlatko Zahovič, ki v klubu samo opravlja svoje delo in zato še naprej ostaja nesporni kralj v slovenskem nogometnem prostoru.

Še kako veseli Zlatko Zahovič, ki je ponovno odlično opravil svoje delo (foto: NK Maribor).
Še kako vesel je Zlatko Zahovič, ki je ponovno odlično opravil svoje delo (foto: NK Maribor).

Novaković podpisal pogodbo, ljubljanski navijači pa njegov blok
Seveda ni potrebno podrobno razlagati, zakaj navijači zeleno-belih odhoda k največjemu konkurentu niso sprejeli najbolje. Tako kot vsakega, ki je oblekel vijoličasti dres, pred tem pa se je izkazoval za Ljubljančana v kakršnikoli obliki, čaka tudi Novakovića izjemno vroč sprejem na velikem derbiju čez 15 dni v Ljudskem vrtu. Peklensko in neprijetno zanj pa bo šele na zadnjem derbiju v Stožicah, kjer 36-letni napadalec ne bo nikoli več sprejet, kot bi si sam želel. Kakšno sovraštvo pa si je Ljubljančan pravzaprav nakopal, je bilo danes zjutraj dobro videti na okoliških blokih v Novih Jaršah, kjer je Milivoje Novaković odraščal. Z različnimi izrazi so sedaj vijoličastemu Novakoviću sporočili, da je v Ljubljani postal nogometni sovražnik številka 1.

Bloki v Novih Jarših z jasnim sporočilom navijačev Olimpije (foto: facebook).
Bloki v Novih Jaršah z jasnim sporočilom navijačev Olimpije (foto: Facebook).

Green Dragonsi Novakoviću zaželeli srečo na zelo “izviren” način
Kratko, a jasno sporočilo so podali tudi organizirani navijači Olimpije Green Dragonsi, ki so svojim sledilcem na Facebooku zapisali: “Zaželite Milivoju Novakoviću vso srečo v novem klubu,” ter zraven pripisali njegovo telefonsko številko – kar je bila za napadalca, ki mu je telefon zagotovo zvonil kot še nikoli do sedaj, verjetno zelo nehvaležna zadeva.

Foto: facebook
Foto: Facebook

G. V.

Sorodno

Zadnji prispevki

Klakočarjeva užaljena, ker nesojenega partnerja na slavnostno sejo spet ne bo

Premier Golob se bo na predvečer dneva državnosti udeležil...

Francoska desnica pripravljena voditi državo

Da so pripravljeni vladati Franciji, je na programski konferenci...