Hokejisti Jesenic za osnovnošolce OŠ Poldeta Stražišarja pripravili presenečenje

Datum:

Gorenjska banka s svojim programom družbene odgovornosti nadaljuje aktivnosti za razvoj enakih možnosti in potencialov naših najmlajših. V sodelovanju s hokejisti HDD SIJ Acroni Jesenice so tokrat razveselili osnovnošolce OŠ Poldeta Stražišarja.

70 otrok z Osnovne šole Poldeta Stražišarja so hokejisti HDD SIJ Acroni Jesenice skupaj z Gorenjsko banko gostili v Športni dvorani Podmežakla, kjer so otroci podrobneje spoznali hokej na ledu. Na obisku so se zabavali z igrami na poligonu in navduševali nad športno opremo vrhunskih hokejistov in večkratnih državnih prvakov.

Srečanje v ledeni dvorani Podmežakla je gostilo deset hokejistov HDD SIJ Acroni Jesenice, ki jih je vodil predsednik kluba mag. Peter Bohinec: “Hokej je doma na Jesenicah. Veseli nas, ko lahko s svojimi aktivnostmi prispevamo k razvoju lokalne skupnosti. Sodelovanje z OŠ Poldeta Stražišarja in Gorenjsko banko je za naš klub novi mejnik ter priložnost za izpolnitev naše družbene odgovornosti.”

Mario Henjak, predsednik uprave Gorenjske banke, je dodal: “Hokej na ledu je trda igra, a prinaša izjemne nagrade. Tudi v življenju je tako, zato želimo s takšnimi srečanji otrokom pokazati, da imajo enake možnosti za uspeh. Ključ do zmage je močna volja.” Gorenjska banka po uspešno izvedenih projektih v osrednji Sloveniji program družbene odgovornosti širi na Gorenjsko, kjer želi najmlajšim ponuditi enake možnosti za rast in razvoj. V sklopu te posebne priložnosti so OŠ Poldeta Stražišarja namenila tudi donacijo v vrednosti tisoč evrov.

Sara Kovač

Sorodno

Zadnji prispevki

Janša: Levica svoje namene skriva kot kača noge

"Levica zato svoje namene skriva kot kača noge. Zavija...

Dr. Rupel: Višegrad je odgovor v primeru razpada EU na jedro in periferijo

Ob 20. obletnici vstopa Slovenije v EU, ki smo...

Je Švica v nas prepoznala “drugo Švico”?

Intervju s predsednikom vlade Robertom Golobom v sobotni prilogi...

[Video] Kako so na ZDF skrajne islamiste prekrstili v skrajne desničarje

Nemška državna televizija ZDF je popravila lažno poročanje o...