Zdravstveni dom v Ivančni Gorici dobiva novo podobo

Datum:

Občina Ivančna Gorica zaključuje rekonstrukcijo objekta starega dela Zdravstvenega doma Ivančna Gorica in izboljšuje zdravstveno oskrbo občank ter občanov.

Trenutno potekajo zaključna gradbeno-obrtniška dela v pritličju, medtem ko je prenova v prvem nadstropju zaključena. S tem je nadstropje zdravstvenega doma bogatejše za šest novih zobozdravstvenih ambulant, dve referenčni ambulanti, prostorom za rentgensko slikanje zob in zobno tehniko ter sanitarijami. Zobozdravstvene ambulante so z obratovanjem začele 16. novembra 2022. V pritličju bo zdravstveni dom dobil še štiri dodatne ordinacije družinske medicine in dve referenčni ambulanti. Prenova pritličja bo zaključena do konca novembra. Po prenovi sledi ureditev notranjega stopnišča, sočasno s prenovo pa na zunanjosti objekta poteka še ureditev fasade.

Prenovo si je skupaj z vodstvom zdravstvenega doma ogledal tudi župan Dušan Strnad. Nad videnim napredovanjem prenove je bil več kot navdušen. Po njegovih besedah so prostori svetli, sodobno opremljeni in prijazni tako pacientom kot zdravstvenemu osebju.

Sara Kovač

Sorodno

Zadnji prispevki

Kaj učijo Janezka?

Sprva sem nameraval te opazke poslati v obliki odprtega...

Dnevi obletnic zlorabe plemenitih čustev so minili

Mnogi nam zavidajo obdobje praznikov od 27. aprila do...

Janša za European Conservative: “Golobovo katastrofo smo pričakovali in jo tudi napovedali”

"To katastrofo smo pričakovali in jo jasno napovedali. Velika...

Na prireditvi Vinska vigred peterica s pestmi nad kandidata SLS za evropskega poslanca

Sinoči je v Metliki na prireditvi Vinska vigred pet...