Če ste vegani, lahko preko te aplikacije spoznate sorodno dušo

Datum:

Spoznavanje iz oči v oči postaja vedno bolj stvar preteklosti, saj se vse več ljudi po pomoč obrača na splet, kjer kar mrgoli aplikacij, s katero želijo ljudje spoznati ljubezen svojega življenja.

Večina samskih, ki se odločijo za spletne zmenkarije, se vsaj enkrat na svojem potovanju sreča z aplikacijami kot so Tinder, Hinge ali Bumble. Vendar samo zato, ker  aplikacije uporablja veliko ljudi, še ne pomeni, da boste našli nekoga, ki je pravi za vas. Ta problem se tako rešuje z valom bolj specifičnih aplikacij za zmenke za ljudi, ki imajo podobne interese ali izkušnje.

Na srečo vseh dolgoletnih veganov ali tistih, ki so januarja (naj bi šlo za najpogostejši mesec) sprejeli odločitev, da postanejo zapriseženi vegani, obstaja nova veganom prijazna aplikacija z imenom Grazer.

Foto: Zajetje zaslona Grazer

To sicer ni prva nišna aplikacija za zmenke, namenjena veganom, vendar je njena glasna kampanja vzbujala nemalo pozornosti. Po Združenem kraljestvu so se pojavili namreč panoji z napisom “f**k vegane” (j**i vegane), ki uporabnike spodbujajo, naj to dobesedno storijo. Omenjeni napis je promoviral eden izmed bolj znanih transvestitov na Otoku Bimini Bon Boulash, ki si je omenjeni napis za namene promocije nadel na plašč iz umetnega krzna.

Foto: Instagram Grazer

Za to drzno kampanjo stoji Grazer, britanska aplikacija, namenjena zmenkom in iskanju prijateljev za vegane in vegetarijance. Ustanovitelj aplikacije Lewis Foster je leta 2016 po poročanju Daily Mirrorja začel ustvarjati in oblikovati njihovo vizijo, nato pa jo je novembra lani preoblikoval za svetovni dan veganstva. Aplikacijo označujejo kot brezmesnega ženitnega posrednika, ki omogoča tudi druženje vsem, ki so vegani, vegetarijanci ali na kakšni drugi rastlinski dieti.

Sara Kovač

Sorodno

Zadnji prispevki

Bo Poljska dobila jedrsko orožje, če Trump zmaga na predsedniških volitvah?

Poljski predsednik Andrzej Duda je potrdil pogovore z nekdanjim...

Negativne posledice “fajonizma” bomo čutili še desetletja

"Feministična zunanja politika" Tanje Fajon je slovensko politiko tako...

Boštjan Noč prvi predsednik Evropske čebelarske zveze 

V ponedeljek, 22. aprila 2024, je potekala volilna skupščina...