Ne le partnerica, Tina Gaber je tudi Golobova varnostnica

Datum:

Nekoč so bili moški tisti, ki so branili ženske, danes pa je zahvaljujoč feminizmu ravno obratno. Feminizem želi vzeti ženskam vse, kar jih dela ženske, predvsem njihovo ranljivost. To škoduje ženskam, po drugi strani pa podobi moških, ki so od nekdaj veljali za močne in pogumne. Kako močan in pogumen je torej predsednik vlade, ki ga je morala “ubraniti in zaščititi” kar njegova partnerica?

Po poročanju enega osrednjih medijev se je v soboto na Čopovi ulici v Ljubljani zgodil manjši incident, v katerega so bili vpleteni Robert Golob, Tina Gaber in mimoidoči neznanec, ki naj bi bil vidno okajen.

Neznanec se je v soboto na Čopovi ulici v Ljubljani zaletel v premierja, pomagal pa mu ni varnostnik, temveč njegova partnerica Tina Gaber, ki je neznanca brž odrinila in mu nekaj zabrusila.

Omenjeni dogodek so potrdili tudi v kabinetu predsednika vlade, češ, da je bila “tovrstna situacija izjema” in da neznanec, ki se je zaletel v premierja, najbrž ni vedel, da je to predsednik vlade. “Predsednikova partnerica Tina Gaber je mimoidočega instinktivno odrinila proti varnostniku, ta pa je postopal skladno z ustaljenimi smernicami,” je osrednji medij navedel sporočilo kabineta.

Foto: Wiki

Predsednika in njegove partnerice očitno ni preveč vznemiril, saj sta mirno nadaljevala z nakupovanjem v eni izmed trgovin na Čopovi ulici.

A. H.

Sorodno

Zadnji prispevki

Kaj čaka Jourovo v tožbi pred Sodiščem EU?

Danes ob 13. uri bodo Janez Janša, Milan zver...

DeSUS in Dobra država vložili skupno listo kandidatov

Politični stranki DeSUS in Dobra država sta danes s...

Intelektualec Čordić med podporniki teroristične Palestine

Običajna skupina levičarjev, ki je v času Janševe vlade...

Nov obrat v kriminalki: V avtomobilu niso našli DNK sledi dveletne Danke

Na višje državno tožilstvo v Srbiji so prispeli novi...