Lastnik bordela ponuja nekdanjemu košarkašu dve dekleti in morje konjaka

Datum:

Lastnik “Ljubezenskega ranča”, kjer je nekdanji košarkaš in partner ene od sester Kardashian Lamar Odom skoraj izgubil življenje, je nekdanjo NBA zvezdo ponovno pozval, naj se vrne v bordel in se zabava kot nekoč.

Lastnik javne hiše Denis Hof je nekdanjega partnerja bolj znane Khloe Kardashian povabil, naj se vrne v bordel, kjer ga bosta čakali dve dekleti in najdražji konjak v neomejenih količinah – vse na račun hiše.

Hof je medijem razkril, da je Odom preživel zahvaljujoč dekletom z ranča, ki so ga našle in rešile, za njegovo skorajšnjo smrt pa po njegovem mnenju niso bila kriva dekleta in alkohol, temveč droge.

Štiri dni živel v bordelu in zapravil …
Lamarja Odoma so oktobra lani nezavestnega našli na tleh bordela. Več tednov je bil v komi, njegovo življenje pa je viselo na nitki. V njegovi krvi so našli več različnih nedovoljenih substanc, poroča Kurir. V štirih dneh življenja v bordelu je uspel “pridelati” račun v višini 75 tisoč dolarjev.

Po bridki življenjski izkušnji se je odločil, da bo življenjske navade spremenil, a je obljube o treznosti že večkrat prekršil. Nedavno so ga namreč močno opitega videli v nekem klubu v Los Angelesu.
M. P.

Sorodno

Zadnji prispevki

Mednarodni pravnik: Priznanje Palestine bi bila najbolj nora poteza slovenske diplomacije doslej!

"Gre za najbolj noro potezo slovenske diplomacije od začetka...

Si Golobovi funkcionarji zaslužijo 40 odstotkov višje plače?

Vladni predlog, ki so ga objavili v Večeru kaže,...

DVK do sedaj prejela osem list kandidatov

Državna volilna komisija je na današnji seji sprejela odločbe...