Lastnik bordela ponuja nekdanjemu košarkašu dve dekleti in morje konjaka

Datum:

Lastnik “Ljubezenskega ranča”, kjer je nekdanji košarkaš in partner ene od sester Kardashian Lamar Odom skoraj izgubil življenje, je nekdanjo NBA zvezdo ponovno pozval, naj se vrne v bordel in se zabava kot nekoč.

Lastnik javne hiše Denis Hof je nekdanjega partnerja bolj znane Khloe Kardashian povabil, naj se vrne v bordel, kjer ga bosta čakali dve dekleti in najdražji konjak v neomejenih količinah – vse na račun hiše.

Hof je medijem razkril, da je Odom preživel zahvaljujoč dekletom z ranča, ki so ga našle in rešile, za njegovo skorajšnjo smrt pa po njegovem mnenju niso bila kriva dekleta in alkohol, temveč droge.

Štiri dni živel v bordelu in zapravil …
Lamarja Odoma so oktobra lani nezavestnega našli na tleh bordela. Več tednov je bil v komi, njegovo življenje pa je viselo na nitki. V njegovi krvi so našli več različnih nedovoljenih substanc, poroča Kurir. V štirih dneh življenja v bordelu je uspel “pridelati” račun v višini 75 tisoč dolarjev.

Po bridki življenjski izkušnji se je odločil, da bo življenjske navade spremenil, a je obljube o treznosti že večkrat prekršil. Nedavno so ga namreč močno opitega videli v nekem klubu v Los Angelesu.
M. P.

Sorodno

Zadnji prispevki

V Krško prihajajo kandidati za evropske poslance

Kot na svoji Facebook strani obvešča Mestni odbor SDS...

Zaključena preiskava umora moškega, ki je bil umorjen in najden v gozdu

Gorenjski policisti so bili v ponedeljek, 8. aprila 2024,...

Bodo Socialni demokrati zgrmeli v pozabo ali se pomaknili v politično sredino?

Gospodarski minister Matjaž Han je dan pred kongresom Socialnih...

Bodo koalicijski partnerji sprejeli Vesela za komisarja ali premierja?

Te dni se v obeh koalicijskih partnericah "svobode" verjetno...