Ameriški senator razkril, kako se je globoka država spravila nad Donalda Trumpa!

Datum:

Senator Kentuckyja Rand Paul je razkril svoje mišljenje o tem, kakšen človek bi moral nadomestiti nekdanjega generalnega državnega tožilca Jeffa Sessionsa, pa tudi to, kako nizkotno se je globoka država spravila nad ameriškega predsednika Donalda Trumpa.

                   

Rand Paul je v intervjuju, ki ga je objavil spletni portal Breitbart, na vprašanje, ali je srečen zaradi odhoda Sessionsa, odgovoril: “Mislim, da mora vaš kabinet imeti v njem ljudi, ki se strinjajo z vami.” Že dolgo časa je prepričan tudi, da “Jeff Sessions v resnici ni delal tistega, kar je od njega pričakoval predsednik”.

“Prav tako mislim, da moramo narediti nekaj velikih reform na področju pravosodja in naših obveščevalnih agencij,” je dodal Paul. “To, kar so storili predsedniku, je bilo zelo nepošteno, ko so šli proti njegovi kampanji in poskušali zavesti ljudi.”

Rand Paul (Foto: epa)

Paul je tudi prepričan, da je globoka država tista, ki ruši člane Trumpove administracije. Vse, kar se je dogajalo po Trumpovi predsedniški kampanji, pravi, “je bilo nastavljeno s strani ljudi v obveščevalnih agencijah. Nekateri temu pravijo globoka država. Tam so ljudje, ki so tam večno in ki skrbijo samo za svojo moč in vpliv, ne pa za človekove pravice”.

“Predsednika sem spodbujal, da potrebuje takšnega generalnega pravobranilca, ki bo dejansko priznal, da je tisto, kar so storili predsedniku Trumpu, narobe,” je še pojasnil Paul.

M. S.

Sorodno

Zadnji prispevki

Francoska desnica pripravljena voditi državo

Da so pripravljeni vladati Franciji, je na programski konferenci...

Eden od dagestanskih teroristov je bil iz borilne skupine prvaka MMA Habiba Nurmagomedova

Gadžimurad Kagirov, borec MMA, povezan s slavnim borcem Habibom...

Afganistanec v Fužinah skušal oropati dve ženski

Včeraj je prišlo do novega zločina povezanega z nezakonitimi...