Antifa izvaja protinarodni socialni inženiring: so se z rasističnim filmom spravili nad dijake?

Datum:

Hvala Bogu za Twitter in družbene medije, ki niso pod nadzorom skrajne levice, sem pomislil, ko sem zasledil skrb vzbujajočo novico o novem antifinem pranju možganov našim dijakom, ki je mainstream mediji seveda ne bodo objavili. Gre namreč za skrivne poteze, s katerimi nam svetovna in slovenska jet-set levica vsiljuje novi družbeni red, ki ima za cilj uničenje družine in nacionalnih držav, kakršne poznamo.

Antifa napada upravičen strah ljudi pred arabizacijo in šeriatizacijo Evrope in Slovenije
Antifa napada edini samoobrambni mehanizem naroda – upravičen strah pred arabizacijo in šeriatizacijo Evrope in Slovenije. V tej smeri gre tudi njihov najnovejši izdelek “kampanje za strpnost”, ki so ga tviteraši pospremili tako: “To svinjarijo “IMAJO ME ZA NACISTA” prikazujejo dijakom po šolah?”

Kdo je naročnik te svinjarije?
“Strah Dejana Boboška pripoveduje zgodbo najstnika, ki nasede populizmu skrajne desnice in za to plača visoko ceno. Do spoznanja pride, ko je že prepozno, posledice njegovih dejanj pa ga bodo kot senca spremljale celo življenje,” so zapisali njegovi avtorji. Kaj pa je v ozadju?

Antifa, ki deluje kot teroristična organizacija, svari pred “populizmom skrajne desnice”?
Problem slovenske antife je identičen problemu njihovih predhodnikov, komunistične partije: oboji so namreč globalistični levičarji, ki bi radi v Sloveniji vsaj 200 tisoč migrantov, bojijo se pa Slovencev, ki razmišljajo o domoljubju, svobodi, narodu, zato že dijakom perejo možgane in jih strašijo pred “homofobijo”.

Za njih je zato heroj tisti, ki izda svoj narod. Kako naj si drugače razlagamo njihovo poveličevanje Milana Kučana, ki je kot šef partije z nekdanjo komunistično vlado na prelomu osemdesetih let v devetdeseta leta razoroževal Teritorialno obrambo in se lahko le prisebnosti Janeza Janše in ostalih domoljubov zahvalimo, da je prvi korak osvoboditve za nami? Domoljubna in državotvorna nacija bi takšne, kot je Kučan, že zdavnaj obtožila veleizdaje. Ovadba VSO, čeprav zavržena, je bila korak v pravo smer.

Socialni inženiring in ideološke poskuse na ljudeh so izvajali nacisti in boljševiki, nadaljuje jih izrojena levica
Vsi poznamo in obsojamo nacistične medicinske poskuse na taboriščnikih in boljševiško pot v brezrazredno družbo z izstradanjem in mučenjem milijonov Ukrajincev in “sovjetskih” ljudi.

Slovenska družba, ki ne zmore obsoditi vseh totalitarnih režimov, je na dobri poti, da se ji ponovijo grozote preteklosti, iz katere se ni pripravljena učiti za prihodnost. Obujanje jugonostalgije, čaščenje totalitarnih simbolov, duhovno in arhitekturno onesnaženje s spomeniki zločincem nas peljejo prav po tej poti. Če temu dodamo še medijsko izkrivljanje resnice množičnih migracij, ki ob peščici preganjanih krščanskih družin prinaša horde uničevalcev civilizacije, ki v Evropo prihajajo “z bombo v culi”, kot je to na soočenju slikovito opisala Angelca Likovič, pridemo do točke, ko je treba ukrepati.

Franci Donko

Cilj antife, skrajnih homoseksualnih in levičarskih organizacij, je uničenje Evrope!
Izgovarjanje na politični in humanitarni vidik migracij je le krinka, s katero antifa in skrajni levičarji s pomočjo naivnih in moralno pokvarjenih politikov izvajajo homoseksualizacijo, arabizacijo in šeriatizacijo Evrope. Na evropski ravni to počnejo Merklova, Juncker in Fajonova, doma pa nam Cerar-Židan-Erjavčeva izdajalska vlada razprodaja ozemlje, s teorijo spola poneumlja otroke, za hrbtom pa naseljuje državna stanovanja, počitniške kampe in centre z nezakonitimi migranti, večinoma Iranci, Afganistanci, Eritrejci, Pakistanci, ki jih za namečem mesečno oskrbuje z 2000 evri davkoplačevalskega denarja.

Antifa, ki postaja jurišni oddelek skrajne levice, pri nas domuje v (Z)L, na FDV in nekaterih drugih univerzah. V mednarodnem merilu, pa tudi pri nas, je postala tako močna, da se že odkrito spopada s policijo in svojimi miselnimi nasprotniki. Nedavno smo to videli v Charlottesvillu v Ameriki, pri nas pa med državnim udarom v letih 2012 in 2013, ko je antifa z napadanjem parlamenta in v nasilnih spopadih s policijo pomagala izvesti državni udar levičarske politike zoper demokratično vlado.

Lahko se zgodi, da bodo volitve zadnja priložnost, da se skrajne levice v (Z)L, SMC, SD, DeSUS, njihovih aktivistov in zajedavcev proračuna znebimo na miren način in jih pošljemo na smetišče zgodovine.

Franci Donko

Sorodno

Zadnji prispevki

V berlinskih bazenih bo zaradi migrantov potrebna posebna aplikacija

Na zunanjih nemških bazenih bodo primorani prihajajočo poletno sezono...

Trije ustavni sodniki: Večina Ustavnega sodišča je prekoračila zakonska pooblastila!

Trije ustavni sodniki so se ogradili od današnje izjave...

Janša: Nika Kovač vodi Soroševo kampanjo za razkroj Evrope

"Soroševa kampanja Inštituta 8. marec za razkroj Evrope. Formula...

[Video] Čadež: Moje imenovanje na vrh “leve utrdbe” je bilo kot biku pokazati rdečo zastavo!

"Meni uradno očitajo stvari, za katere nimajo nobenih dokazov,...