Očitno še ni dovolj mrtvih: Angela Merkel meni, da Nemčija potrebuje še 12 milijonov ekonomskih migrantov?!

Datum:

Nemški mediji poročajo, da nemška vlada, sodeč na njeno zadnje poročilo, potrebuje še 12 milijonov ekonomskih migrantov, da bi zaustavila zmanjševanje populacije. Kanclerka Angela Merkel in sodelavci so namreč izračunali, da potrebujejo 300 tisoč novih migrantov letno, da bi v naslednjih štirih desetletjih število prebivalstva ostalo stabilno. In kje je težava? Velika večina ekonomskih migrantov, ki je na ozemlje Nemčije prišla od začetka velikega migrantskega vala leta 2015, je muslimanske veroizpovedi, varnostne službe pa ocenjujejo, da je bilo med njimi vsaj 20 odstotkov tistih, ki so se radikalizirali in nimajo dobrih namenov.

                   

Vsi džihadisti, ki so bili vpleteni v terorističen napad v Parizu novembra 2015, so v Francijo in Belgijo prišli kot ekonomski migranti. Že februarja istega leta je teroristična skupina Islamska država napovedala, da bo v Evropo poslala 500 tisoč migrantov, septembra 2015 pa je libanonski minister za izobraževanje v javnosti potrdil, da je bilo med ekonomskimi migranti v njihovih migrantskih kampih vsaj 20 tisoč džihadistov.

Po nekaterih podatkih kar 80 odstotkov ekonomskih migrantov, ki so od začetka oboroženega spopada v Siriji prišli v Evropo, laže o svojem poreklu. Večina jih namreč trdi, da prihajajo iz Sirije, a prihajajo iz drugih držav s pretežno muslimanskim prebivalstvom, kot so Iran, Afganistan, Pakistan, Irak, Tunizija in Egipt.

Vojščaki t. i. Islamske države, ki so jih v preteklih dveh letih aretirali, so zahodnim medijem skoraj vedno ponujali enake odgovore: “Naš cilj je vzpostaviti kalifat, ne samo v Siriji, pač pa po celem svetu. In to nam bo kmalu uspelo, inšalah,” je za Al Jazeero septembra 2015 povedal eden izmed visokih džihadističnih operativcev, ki so jih zajeli zahodni zavezniki. Ti islamski skrajneži v Evropo prihajajo z namenom pomagati vzpostaviti kalifat. Njihov načrt je povzročiti kaos na evropskih ulicah in preliti čim več krvi. “Samo počakajte, pa boste videli,” je prej omenjeni ekstremist z nasmeškom na obrazu takrat povedal Al Jazeeri.

Dejstvo, da so omenjeni podatki naravnost šokantni, nemške kanclerke Angele Merkel očitno ne skrbi, saj bi jo levičarski mediji, če bi se postavila za svoje ljudi, obtožili islamofobije. Nemško vlado naj bi sicer samo letos migrantska kriza stala kar 37 milijard evrov. A glede na zadnje poročilo nemške vlade, ki je prišlo v javnost, Merklova in sodelavci očitno ocenujejo, da bodo v prihodnosti potrebovali še 12 milijonov migrantov, saj se prebivalstvo zaradi negativnega naravnega prirasta stara.

L. S.

Sorodno

Zadnji prispevki

Kaj vse so do sedaj uspeli izvedeti o 20-letnem strelcu na Trumpa

20-letni strelec Thomas Crooks, ki je poskušal ubiti nekdanjega...

Magija gorskih jezer – nagrada za trud in vztrajnost

Pot do gorskih jezer zahteva nekoliko več napora in...

Slovenski državljan nadlegoval deklico in grozil njenim prijateljem

V soboto popoldne se je ob jezeru pri Borovljah,...