Britanska vlada zavaja javnost: 2/3 otroških migrantov v resnici odraslih moških, ki jih pošiljajo v šole z ostalimi otroki

Datum:

Migrant, ki je trdil, da je star 15 let, zaradi česar so ga poslali na srednjo šolo, je enemu od učencev priznal, da je v resnici star 25 let, poročen in ima otroke.

Ko so “fanta” predstavili v šoli, je to bilo ob spremljavi žalostne zgodbe najstnika, ki je bil rojen v Iranu in skupaj z “12-letnim” bratom prisiljen pobegniti na Zahod pred teokratičnim islamskim režimom.

Odrasla moška sta bila zaradi zlagane starosti po poročanju Voice of Europe obveščena, da morata dokončati srednješolsko izobrazbo in da bodo do njunega 25. leta zanju skrbele lokalne oblasti.

Starši otroke vzeli iz šole, dokler ni bil 25-letni migrant odstranjen
To ni bilo všeč staršem drugih dijakov na srednji šoli Stoke v Ipswichu, ko so se na socialnih omrežjih pojavile slike 25-letnega iranskega migranta skupaj z vprašanjem: “Kako je lahko 30-letni moški pri naši uri matematike?” Namesto da bi šola ukrepala, je starše, ki so protestirali, obtožila rasizma zaradi pritožb nad 182 centimetrov visokim Irancem, ki je imel na svojem Facebook profilu fotografije, na katerih pije pivo.

25-letni iranski migrant Siavash je lagal, da je star 15 let, in obiskoval srednjo šolo. (Vir: Drudge Now)

“Sram me je tako za šolo kot vlado, ki je dovolila, da se zgodi kaj takega,” je stanje komentiral eden od staršev, ki svojim hčeram ni dovolil v šolo, dokler niso odraslega moškega odstranili. “Spodletelo jim je v zaščiti naših otrok. Učitelje bi morali nagnati.” 

Oblasti zavajajo javnost
Britanski javnosti je bilo rečeno, da bodo migranti, ki jih sprejemajo v državo v sklopu “sheme za otroške begunce”, majhni otroci, ki še niso v puberteti, podobno kot so počeli z judovskimi otroki, ki so prispeli v Veliko Britanijo pred II. svetovno vojno.

25-letni iranski migrant Siavash pozira s steklenico piva. (Vir: Facebook)

Za te “otroke” se je izkazalo, da so v veliki večini odrasli moški, veliko nad starostno mejo 17 let, kolikor naj bi še štelo za “otroka” v okviru omenjene sheme, ki imajo pogosto vidne gube na obrazu in plešo namesto las. V enem letu se je na podlagi zdravniških preiskav izkazalo, da sta kar dve tretjini vseh “otroških” migrantov v resnici odrasli ljudje. Medtem pa sprejemna pisarna celo skriva prihode migrantov s posebnimi zastori, ki so jih postavili, da bi novinarjem onemogočili fotografiranje prišlekov.

Ivan Šokić

Sorodno

Zadnji prispevki

Še naslednjih pet let

"Njene napovedi so dovolj splošne in všečne vsem stranem,...

Zakaj ni slovenske zastave, kjer nastopa državna predstavnica?

Slovenska državna zastava simbolizira zgodovinski pogum skozi stoletja, ki...

Ruska mornarica je izgubila pomorsko bitko na Črnem morju

Ruska črnomorska flota je pred vojno z Ukrajino vzbujala...

Neverjetno veliko Američanov podpira politično nasilje

Ameriška politična resničnost je vedno bolj podobna slovenski. "Pajdaška"...