Celo levičarski CNN priznava, da je daytonski morilec v resnici levičarski skrajnež, ki podpira Antifa in demokratske politike!

Datum:

V povezavi z nedavnim okrutnim strelskim pohodom v Daytonu so številni slovenski levi mediji pozabili dodati glavno dejstvo, da je bil storilec omenjenega dejanja, 24-letni Connor Betts, skrajni levičar. Za razliko od njih tega niso zamolčali celo na CNN-u, ki je sicer znan po svoji izraziti levi usmeritvi. V članku z naslovom “Strelec iz Daytona je na svojem Twitter profilu izražal skrajno levičarska stališča” so namreč opozoril na številne morilčeve objave, iz katerih je bilo jasno razvidno njegovo skrajno levo prepričanje.

Strelskim pohodom v ZDA ni videti konca. Pri tem pa je več kot očitno, da levi slovenski mediji o njih marsikdaj poročajo povsem manipulativno. V povezavi z nedavnim okrutnim strelskim pohodom v Daytonu, v katerem je 24-letni Connor Betts ustrelil devet ljudi, v streljanju pa je bilo ranjenih še sedemindvajset drugih oseb, so tako povsem pozabili omeniti dejstvo, da je bil storilec znan kot navdušenec nad socializmom, oster nasprotnik ameriškega predsednika Donalda Trumpa in skrajni levičar.

Za razliko od naših levih medijev, ki so pod nadzorom globoke države, omenjenega dejstva niso zamolčali celo na CNN-u, ki je sicer znan po svoji izraziti levi usmeritvi. V članku z naslovom “Strelec iz Daytona je na svojem Twitter profilu izražal skrajno levičarska stališča” so namreč opozorili na številne morilčeve objave, iz katerih je jasno razvidno njegovo skrajno levo prepričanje. Med drugim so potrdili celo, da je Betts na svojem profilu izražal podporo skrajni levičarski skupini Antifa, ki je bila med drugim v zadnjem času odgovorna za številne teroristične napade, a o njih levičarski mediji seveda ne poročajo.

Prispevek CNN-a o objavah skrajnega levičarja Connorja Bettsa na Twitterju. (Foto: posnetek zaslona)

Na Twitterju izražal podporo demokratskim politikom
Betts je bil na svojem Twitter računu aktiven tudi tik pred svojim zločinom, ko se je odzval na številne objave o strelskem pohodu v El Pasu, v katerem je življenje izgubilo 20 oseb, še 26 pa je bilo ranjenih. Ob tem je tik pred zločinom, ki ga je storil sam, na Twitterju 3. avgusta delil tudi objavi v podporo ameriškima demokratoma Bernieju Sandersu in Elizabeth Warren, s čimer je še enkrat dokazal, da je podpornik demokratske stranke. Kot poroča CNN, Bettsov račun zdaj sicer ni več aktiven.

Rajko Golob

Sorodno

Zadnji prispevki

Poslanec Kosi: “Zamenjava prebivalstva in islamizacija Evropi ne obetata nič dobrega!”

"Namesto da bi uvajali neke ukrepe s področja demografije,...

Vzporedne volitve na Hrvaškem kažejo na močno zmago desnosredinske HDZ

Izidi vzporednih volitev na Hrvaškem kažejo na prepričljivo relativno...

[Analiza] Grozljivi zunanjepolitični pogledi mednarodnega pravnika

Danilo Türk je eden največjih skrajnežev v slovenski politiki...

Janša: Vladno posnemanje Jankovića je nevarno in vodi v diktaturo

"Kar se tiče spoštovanja Poslovnika DZ in procedur v...