Obtožila ga je spolnega predatorstva!

Datum:

Te knjige od Mihe pa ne bom kupila, čeprav sem ga včasih rada brala. Odkar vem, da fehta punce, da mu pošiljajo fotke zgoraj brez, ker je tak fejmič, da se nato najbrž izprazni v vlažno viledo, me dolgočasi,” je o pisatelju Mihi Mazziniju zapisala novinarka Ana Jud. 

                   

Slavni pisatelj in kolumnist Miha Mazzini se je pred meseci (še v času vlade Janeza Janše) pritoževal nad tem, kakšne novinarje se zadnje čase zaposluje na javni RTVS. Pri Siolu so povzeli njegovo razmišljanje: “Oglas TV Slovenija za iskanje novih sodelavcev bo nedvomno uspešen, zato ga bodo posnemali tudi na drugih področjih. Če vas zanima opazovanje ženskih spolnih organov in pri tem nošenje bele halje, vas vabimo med naše strokovnjake in strokovnjakinje. Ginekološka klinika, UKC Ljubljana.”

Kot kaže, ga gospod Mazzini (že) posnema. Če gre zaupati izjavi paradne novinarke Reporterja Ani Jud, potem tudi njega nadpovprečno zanima opazovanje ženskih intimnih organov. Kot trdi Judova, naj bi “fehtal punce, da mu pošiljajo fotografije zgoraj brez“, zatem pa se verjetno izprazni v vlažno viledo. Novinarka še upa, da je že kaj odrasel. Zadeva malce spominja na spletne seks igrice, baje priljubljene tudi med najstniki, ki v svet spolnosti še vstopajo in se ga malce bojijo …

Miha Mazzini (Foto: posnetek zaslona)

Kot je še navedla, se “slavni pisatelj zna zelo grdo obnašati do žensk“. Kaj točno to pomeni, morda ne bomo nikoli izvedeli. Nas pa nehote spomni na svežo afero sex radiator s pokojnim Romanom Uranjekom in Dušanom Smodejem v glavni vlogi, ki sta zaslovela prav po svojih nebrzdanih, brutalnih seksualnih fantazijah (in menda tudi praksah). Judova je glasno spregovorila že v primeru Fotopuba, saj so ji zadeve nekoliko poznane: “Kdor balina, kdaj tudi zadane. Vse je res.”

Mazzinijeva hčerka je delala za Tanjo Fajon
Sicer ne morete trditi, da je tja hodila cela Levica, ker kot je rekel frend, tudi v RKC niso vsi duhovniki pedofili, ampak jaz tem puncam, ki pričajo, povsem verjamem. Tudi vem, zakaj. Roman je Smodeja oboževal, oba sta bila obsedena z nasilnim seksom, noben ni bil imun na alkohol in druge substance. Najrajši bi ga poklicala in mu rekla, ti prase pokvarjeno. Potem se pa spomnim, da je itak mrtev. Ampak ni snemal samo Smodej. Tudi Roman je rad snemal. Kdor bo pregledal njegov telefon in računalnik, bo zagotovo našel marsikaj.”

Pisatelj Miha Mazzini je bil velik kritik kulturne politike. (Foto: posnetek zaslona)

Svoj čas je dotični gospod sicer veljal za velikega kritika kulturne politike. Ta po njegovem prepričanju deluje kot socialna podpora za zapite in obubožane umetnike, medtem ko so v tujini nagrajeni slovenski avtorji (on) potisnjeni na obrobje. Kar je res. Spomnimo še na družinske povezave s Socialnimi demokrati. Njegova hčerka Lana Mazzini je pred časom delala za Tanjo Fajon, ko je bila ta še evroposlanka. Jugova je sicer komentirala delo z naslovom Osebno, ki pa ga ne bo prebrala, čeprav Mazzinija rada bere. Kratek opis dela: “Kako se je skeptik lotil duhovnosti, se soočil s travmatičnimi spomini in izgubil strah pred bližino.”

Sara Kovač

Sorodno

Zadnji prispevki

Karavana “Odprte kuhne” bo obiskala Ptuj

Na Mestni trg v Ptuju bo 20. julija in...

[Komentar] Atentat sredi Bidnovega kaosa

Poskus atentata na nekdanjega ameriškega predsednika se ni zgodil...

Panično poročanje ameriških medijev o poskusu atentata na Trumpa

Po poskusu atentata na Donalda Trumpa je večinske ameriške...