Davkoplačevalci plačujemo spolno vzgojo za ilegalne migrante

Datum:

Več kot 4 milijone evrov denarja se je steklo na transakcijiski račun nevladne organizacije Legebitra. Tako je, toliko davkoplačevalskega denarja se je steklo v društvo, ki promovira uničujočo LGBTQ ideologijo – a davkoplačevalci ne plačujejo le indoktrinacije Slovenskih otrok, plačujejo tudi poučevanje “spolne vzgoje za prosilce za azil”.

                   

Novi projekt nevladne organizacije, ki jo je ustanovil med drugim tudi minister za solidarno prihodnost Simon Maljevac, se je pričel že januarja, namenjen pa je prosilcem za azil. In če je kdo pomislil, da je projekt namenjen integraciji ljudi iz povsem druge kulture – se je zmotil – gre se za poučevanje “spolne vzgoje” za ilegalne migrante, ki se opredeljujejo kot LGBTQ.

V času, ko je pretok ilegalnih migrantov in prosilcev za azil vedno večje, s tem pa se je povečalo tudi število posilstev, kar je priznala tudi policija , bi pričakovali, da bo glavni cilj nevladnih organizacij “integracija” tujcev. Glede na to, da so se večkrat samooklicali za “solidarne”, bi to vključevalo tudi varnost državljanov. A temu ni tako, sodeč po letaku, ki smo ga prejeli v naše uredništvo, je očitno cilj NVO ilegalne migrante še dodatno spodbujati k spolnosti. Da pa je vse še bolj absurdno, gre za poučevanje ilegalnih migrantov, ki so opredeljeni kot “LGBTQ”.

Foto: IG

Delavnico v okviru novega programa so izvedli v Azilnem domu na Kotnikovi lici 8 v Ljubljani. Na Instagram profilu društva Legebitra imajo zapisano, da je “Cilj priti do LGBTIQ+ prosilcev za azil in beguncev, ki živijo v Sloveniji, in jim ponuditi varnejši prostor, kjer se lahko počutijo svobodne, da so sami, se zdravijo, spoznavajo LGBTIQ+ skupnost v Sloveniji in delijo vrednote, kulture ter se od njih učijo drug drugega.”

A to ni edina delavnica, ki jo bodo organizirali v Legebitri na račun davkoplačevalskega denarja, LGBTQ ilegalnim migrantom je namreč namenjen celotni program, ki ga imajo navedena na letaku. Gre za različne aktivnosti, med drugim bo prosilcem za azil “predavala” tudi psihoterapevtka Kaja Strniša iz Psihologije BRST – na temo soočenja s stresom namreč.

Legebitra je prejela znatno vsoto denarja
Sicer pa vse skupaj ne preseneča glede na to, da je ustanovitelj Legebitre med drugim tudi Simon Maljevac, kar smo v preteklosti že večkrat poudarili. Gre za nekdanjega ustanovitelja Inštituta 8. marec in pa odgovornega urednika za izdajo publikacije, ki uči o tveganih spolnih praksah. V publikaciji je moč najti navodila za izvajanje spolnosti pod vplivom prepovedanih substanc in druge mejne spolne prakse, očitno namenjena tudi LGBTQ imigrantom.

Foto: erar

Pri vsem tem pa ne moremo mimo dejstva, da se je na račun Legebitre zlilo že več kot 4 milijone evrov, če smo bolj natančni, kar  4. 241.362, 65 evrov, od tega kar 566.431,12 EUR le od lanskega januarja.

T.B.

Sorodno

Zadnji prispevki