Državni sekretar priznal: Vlada je kršila podpisani dogovor s Fidesom!

Datum:

Vstopili smo v sedmi teden zdravniške stavke, konec tedna pa bodo, en mesec od napovedi, začeli veljati umiki soglasij zdravnikov za opravljanje nadurnega dela. 

Konec tedna se obeta zaostritev zdravniške stavke, saj v veljavo stopijo preklici zdravniških soglasij za nadurno delo. Vprašanj je veliko, ministrica za zdravje pa je precej molčeča. Danes, kose e končno vrnila z dopusta je stopila pred kamere, a le za dobre tri minute. Po izjavi za javnost je kljub številnim neodgovorjenim vprašanjem novinarjev odšla iz prostora, ne da bi na vprašanja odgovarjala.

V kratki izjavi je ministrica povzela v ponedeljek sprejete vladne ukrepe in poudarila njihovo nujnost, saj da bodo kljub stavki zagotovili dostopnost pacientov do zdravstvenih storitev. Povedala je tudi, da bo z ukrepi zdravstveni sistem deloval dokaj nemoteno.

In kdo je kriv za stavko zdravnikov? Državni sekretar na ministrstvu za zdravje Denis Kordež, je povedal kdo. Zakaj zdravniki stavkajo, je povzel v enem kratkem, jasnem stavku.

e-maribor

Sorodno

Zadnji prispevki

Putin in Hamas imata enak modus operandi glede načina vojskovanja

Franco Fiumara je doktor pravnih in političnih ved. Je...

[Video] Ne prav bistre Golobove objave

"Izgleda kot osnovnošolec, ki se nekej pifla na pamet....

[Video] “Vsi smo Uroš Jernejc!”

Ljubljanski župan Zoran Janković zastruplja vodo in uničuje vse,...

Klofuta Klakočar Zupančičeve

Za tovarne laži, ker smo pisali, da dodatno dela...