Ekipa Pirc Musarjeve nič kaj spravljiva in predsedniška! Toliko sovraštva je v resnici v njih!

Datum:

Nataša Pirc Musar se je v preteklosti hotela predstaviti kot nekakšna zagovornica spoštljive in umirjene komunikacije, na čemer je osnovala tudi del svoje kampanje za predsednico republike. Sedaj ji zaradi tega številni očitajo licemernost, saj je sovražni govor, ko je prihajal z leve strani, le redko obsodila. Zakaj je tako, pokaže že kratek pogled v njen politični tabor, kjer mož Darinke Pavlič Kamien ljudi vsepovprek zmerja s fašisti in reakcionarji. Nedavno je podobno zlonamerno etiketiral vodjo opozicije Janeza Janšo. Se bo Nataša Pirc Musar opravičila za vedenje njenih najtesnejših sodelavcev?

V očitno zelo spoštljivem slogu, kakršnega zagovarja Pirc Musarjeva, je Hans Peter Kamien zapisal, da “Janša ni nič drugega kot mali reakcionarni fašist. In pika”. Če je Nataša Pirc Musar še v Cankarjevem domu obljubljala, da bo predsednica vseh, v resnici v njej in njenih ožjih člani ni prav nobene dialoškosti, spravljivosti, zmernosti.

Ne glede na to, kdo je vodja volilnega štaba Nataše Pirc Musar, je to vedno oseba, ki skuša tako ali drugače sebe javnosti prikazati kot “transparentno ali levosredinsko osebo”, čeprav preteklost in dejstva kažejo drugače. NPM je za vodjo sprva postavila svojega moža Aleša Musarja, ki ga je kasneje zamenjala, češ da nima nobene zveze z njegovimi domnevnimi nečistimi posli iz preteklosti. Kot razlog za najem nove vodje Darinke Pavlič Kamien so v volilnem štabu NPM navedli profesionalnost. Izkušena Pavlič Kamienova ima zagotovo dolgoletne izkušnje, vendar njena pretekla prepričanja po mnenju mnogih niso skladna z liberalnim razmišljanjem, ki ga javnosti želi prodati NPM.

Darinka Pavlič Kamien je bila vodja PR na Telekomu Slovenije. (Foto: STA)

Na svoji spletni strani ima Kamien Komunikacije zapisano, da je od junija 2014 samostojna strokovnjakinja za komuniciranje. Da so njene izkušnje prepletanje komunikacijske stroke z marketinškega in piar področja, kar ocenjuje za pomembno konkurenčno prednost. Priznavajo ji namreč odlično strateško razmišljanje in znanja ter izkušnje korporativnega komuniciranja. Glede na navedeno ne čudi, da je multifunkcionalna na več področjih in celo zaposlitvah, kar je presenetilo tudi raziskovalnega novinarja Bojana Požarja, ki je izpostavil vse morebitne Kamienove delodajalce.

Med njimi je seveda tudi imperij Martina Odlazka, saj je pisala za Večer, humanitarna organizacija Lions, Dari Južna, eden najbogatejših Slovencev, ki je začel bogateti, ko je ustanovil svojo pooblaščeno investicijsko družbo (pid) in začel sprejemati certifikate državljanov Slovenije. Kot zanimivost je Požar izpostavil tudi domnevno pestro preteklost Pavlič Kamienove, ki naj bi imela resne težave s Finančno upravo RS, in sicer zaradi zaradi nakazovanja denarja v Avstrijo in potem nazaj, zdaj pa je vodja volilnega štaba za Natašo Pirc Musar, ki prav tako slovi po svojem “zanimivem” nabiranju premoženja, čeprav trdi, da zasluži ravno toliko, da lahko preživi.

Nič drugačni od Kordiša in Brgleza
Čeprav se vsi trudijo prikazati kot levosredinski, se na koncu izkaže, da niso prav nič drugačni kot Miha Kordiš in Milan Brzglez. Radikalni levičarji, ki še zdaj peljejo neko “antijanšistično” ideologijo, čeprav je ta že res passe. Ponavljanje enih in istih stavkov ter fraz je skupno vsem vključno z možem Pavlič Kamienove, ki prav tako kot vsi levičarji udrihajo po nekdanjem premierju, kar dokazuje spodnja slika oziroma njegov komentar.

Foto: Facebook
Foto: Facebook

V resnici so vsi Miha Kordiš in Milan Brglez, ampak si tega ne upajo javno priznati.

Tanja Brkić

Sorodno

Zadnji prispevki

Ali vlado vodi kar generalna sekretarka Svobode?!

V javnosti že dlje časa krožijo ugibanja o dejanski...

Tajkuni Alenke Bratušek lupijo Slovence – do kdaj še?

"Ona igra ključno vlogo. Če bi ona dala usmeritev,...

Bo nova tehnologija ustavila Sorosovo vplivanje na predsedniške volitve v ZDA?

AllSides Technologies, Inc., podjetje za tehnološke rešitve, ponuja rešitev...

V čem je razlika?

Že zelo zgodaj v mojem ne ravno kratkem življenju,...