Elitne prodajalke ljubezni spregovorile, kdo so njihove stranke

Datum:

Vse to delam večinoma zaradi denarja. Ni tako, da nimamo službe in od česa živeti, ampak potrebujemo dodaten vir zaslužka. Imam tudi otroka, ki ga moram preživljati, in ta služba mi pri tem pomaga. S tem nimam nobenih težav, raje tako zaslužim, kot da bi cel mesec delala za drobiž, čeprav vem, da večina tega ne razume,” je povedala ena od deklet, ki se v Beogradu poleg redne službe ukvarja še s prostitucijo.

Tri dekleta, ki živijo v Beogradu in se ukvarjajo s prostitucijo, so razkrila vse skrivnosti in podrobnosti organizacije tega nezakonitega posla, piše portal Kurir.rs. Dekleta, ki so v Beograd prišle iz Kragujevca, Novega Sada in Zrenjanina, živijo skupaj na Zvezdari. Ena od njih prodaja turistične pakete, druga se ukvarja z umetnostjo in kiparstvom, tretja dela v kozmetičnem salonu. A ta zgodba ima tudi drugo plat – dekleta se poleg redne službe ukvarjajo tudi s prostitucijo. Za te namene najamejo drugo stanovanje, na povsem drugi lokaciji, kamor vsak dan pripeljejo svoje stranke. “Ne delamo za nikogar, nimamo zvodnikov in vse organiziramo same,” so povedale in pojasnile, da na dan tako lahko zaslužijo okoli 500 ali 600 evrov.

Dekleta so tudi povedala, da želijo ustvariti prijetno vzdušje, zato so s svoje storitve vključile masažo in spremljevalne aktivnosti, ki si jih stranke želijo. Stalne stranke pogosto zaspijo, se tam oprhajo – skratka, počutijo se kot doma. “Med strankami imamo nekaj uglednih osebnosti, kot so policisti, potem poslovneži, zdravniki, lastniki gradbenih podjetij. Vsi nas imajo za urejene in radi pridejo k nam,” so se pohvalile in povedale, da v stanovanju ves čas nosijo visoke pete.

Foto: zajetje zaslona/kurir.rs

Ko ocenimo, da je situacija ali stranka iz kakršnega koli razloga tvegana, se temu izognemo, pojasnjujejo. “Poskrbimo, da smo vse tri v stanovanju hkrati in da stranke prihajajo posamezno in ne skupinsko. Imele smo nekaj neprijetnih situacij, a smo jih uspešno rešile. Nikoli nismo imele težav z aretacijo ali kaj podobnega, ker pazimo, komu damo svojo telefonsko številko,” so povedala dekleta, stara med 18 in 30 leti. Pojasnile so tudi, da bodo brez težav prenehale s to dejavnostjo, ko bodo dovolj zaslužile.

Sara Kovač

Sorodno

Zadnji prispevki

[Video] Izraelski zunanji minister: EU naj takoj sankcionira Iran!

Iranska revolucionarna garda je pred obalo Združenih arabskih emiratov...

Šestim novinarjem odpoved pogodb, Martić nadaljuje Golobove čistke

Še šestim izkušenim novinarjem in urednikom RTV Slovenija –...

[Video] Poslanec sovražne “Svobode” poslanske kolege označil za sodrgo

Poslanec Gibanja Svoboda Aleksander Prosen Kralj zase pravi, da...

[Ekskluzivno] Milović razkriva, kako je Čeferin pripravljen izdati svoje najbližje

Boris Tomašič je v tokratni ekskluzivni oddaji gostil Miloša...