Evropska poslanka Romana Tomc razkriva, kako Fajonova, Joveva, Brglez in Grošelj po bruseljskih hodnikih širijo lažne predstave o naši vladi in državi!

Datum:

Res neverjetno, kako daleč so se pripravljeni spustiti kolegi z leve strani, da bi očrnili vlado Janeza Janše, ki od svojega nastopa dalje vodi izjemno dobro in učinkovito politiko na vseh področjih,” je na svoji Facebook strani zapisala evropska poslanka Romana Tomc.

                   

Kot je zapisala evropska poslanka Romana Tomc, želijo slovenski evropski poslanci z leve Slovenijo umestiti med države, kjer je vladavina prava ogrožena, kar bi imelo po njeno lahko katastrofalne posledice, saj bi lahko ostali brez evropskih sredstev, za katere se je izpogajala vlada. “S kakšnimi argumenti nastopajo ni jasno, jasno je samo to, da gre za izmišljene in izkrivljene informacije, ki imajo samo en namen, to je prispevati svoj delež k rušenju vlade,” razkriva.

Romana Tomc pri tem lahko jasno zatrdi, da je bila vladavina prava v Sloveniji resno ogrožena ravno v času, ko so imeli oblast tisti, ki danes v Bruslju razpečujejo lažne informacije. Hkrati spomni na najbolj odmevne primere, kot so pranje iranskega denarja v NLB, preplačane žilne opornice, zaprtje opozicijskega voditelja tik pred volitvami, primeri sodnega nadlegovanja ljudi, ki niso prave politične barve in na drugi strani gledanje stran in opustitev pregona in obsodbe tistih, ki so na pravi strani. “Pa številni primeri, ki jih je Slovenija zaradi nesposobnosti sodnikov izgubila v Strasbourgu, založene oporoke, pristransko delovanje institucij, ki bi morale biti neodvisne pa niso, in še in še bi lahko naštevali. Dvojna merila so več kot očitna.

Leva opozicija se boji vladavine prava in razkritja grehov iz preteklosti
Tomčeva njihove poteze utemeljuje s strahom, da se te temne plati in grehi iz preteklosti ne bi razkrili, kajti doslej so s pomočjo medijev resnico o stanju v Sloveniji uspešno prikrivali. Hkrati pa so, ob vzvodih oblasti, ki ni delovala pošteno in v korist ljudi, imeli na voljo izjemno veliko sredstev, ki so se stekala v žepe izbranih elit. Vlada je po njeno na dobri poti, da končno postavi stvari na svoje mesto in da v Sloveniji namesto lažne vladavine prava dobimo resnično vladavino prava. “Zato smo tako doma, kot očitno tudi v Bruslju, priča obupnim poskusom rušenja vlade z vsemi sredstvi. Cena za dosego tega cilja ni pomembna, na kocko so pripravljeni postaviti tudi milijarde evrov evropskega denarja.”

Evropski poslanci Klemen Grošelj, Irena Joveva, Milan Brglez in Tanja Fajon bi Sloveniji odvzeli evropska sredstva. (Foto: STA)

Po bruseljskih hodnikih širijo lažne predstave o vladi in naši državi
Kako daleč gredo kolegi iz levice s svojimi lažnimi obtožbami, pa po mnenju evropske poslanke pove tudi to, da jo ostali kolegi poslanci sprašujejo koliko novinarjev je zaprtih, kakšne metode uporablja policija, ali je vlada pod svojo oblast prevzela vse medije in podobno. “Težko verjamejo, da nič od tega ne drži, da novinarji zelo pogumno in brez vsakih posledic kritizirajo vlado, da mediji prenašajo in poročajo o protestih, na katerih protestniki grozijo predsedniku vlade in vsem podpornikom stranke s smrtjo. Težko verjamejo, da policija svoje delo opravlja zelo korektno in previdno, saj se zaveda morebitnega konflikta, da vojske ni na ulicah in da opozicija z vsemi sredstvi blokira delo vlade pri spopadu s korona krizo. Ko jim povem, kaj vse je v tem kratkem času za ljudi in gospodarstvo naredila vlada, ostanejo brez besed.”

Romana Tomc še izpostavi: “Če bo do razprave o vladavini prava v Sloveniji prišlo, bomo naredili vse, da bo ta obravnava celovita. Vključno z osvetlitvijo najbolj očitnih primerov kršenja vladavine prava v preteklih letih in odgovornih, ki so takšno stanje povzročili in dopustili.”

https://www.facebook.com/romanatomc.si/photos/a.1038770456154239/3527843403913586/?type=3&theater

Luka Perš

Sorodno

Zadnji prispevki

[Komentar] Atentat sredi Bidnovega kaosa

Poskus atentata na nekdanjega ameriškega predsednika se ni zgodil...

Panično poročanje ameriških medijev o poskusu atentata na Trumpa

Po poskusu atentata na Donalda Trumpa je večinske ameriške...

Delajo to, česar obtožujejo druge

Saj poznate zgodbo o tatu, ki kriči: "Primite tatu!"...