[FOTO in VIDEO] Umazane vzmetnice, čevlji za malčke in pasje ovratnice – to je le nekaj predmetov, ki so jih našli v umazanem domu Američana, ki je na Filipinih zlorabljal otroke

Datum:

Na spletu so se pojavile fotografije notranjosti doma Američana, ki je domnevno spolno izrabljal filipinske otroke, nato pa prodajal njihove videoposnetke in slike.

53-letnega Davida Timothya Deakina je policija aretirala na njegovem domu na Filipinih prejšnji mesec, kjer so zasegli do sedaj največ prepovedanih digitalnih vsebin v državi. Ob aretaciji so pri njem zasegli čevlje za malčke, otroško spodnje perilo, fetiš vrvi in kupe trdih diskov, ki so bil razstavljeni v njegovem dvosobnem stanovanju.

Foto: youtube

Ena od fotografij prikazuje kup cigaretnih ogorkov, plastičnih skodelic in stekleničk parfuma  to so policisti našli v njegovi “delovni sobi”, za katero sumijo, da je bila prostor, kjer se je aretirani Američan posluževal ‘cyberseksa’ z otroki.

Foto: youtube

Posnetek aretacije v njegovem umazanem domu si lahko ogledate tukaj:

https://www.youtube.com/watch?v=8_vkovSIgkg

Deakinu očitajo, da je preko spleta širil videoposnetke otrok, ki jih je prisili v spolne odnose, ter si te posnetke izmenjaval z drugimi ljudmi, ki so prav tako zlorabljali otroke. Njegova aretacija razkriva eno izmed najtemnejših kotičkov interneta, kjer pedofili iz ZDA, Kanade, Evrope in Avstralije “moderatorjem” na drugem koncu sveta plačujejo, da spolno zlorabljajo otroke in to prenašajo preko spleta.

Foto: youtube

Daily Mail poroča, da so oblasti pri Deakinu zasegle okrog 30 trdih diskov kot tudi številne računalnike, da bi našle domnevne kupce in tudi žrtve. Osumljencu, ki izvira iz Ilinoisa in je bil na Filipinih vse od leta 2000, očitajo vrsto kriminalnih dejanj, med drugim kibernetski kriminal, otroško pornografijo, zlorabo otrok in trgovino z otroki. Zloraba otrok preko računalniških kamer na Filipinih strmo narašča, prav tako število pedofilskih kupcev po vsem svetu. Vendar pa je Janet Francisco z oddelka proti trgovini z ljudmi jasna: “Ta aretacija naj jim služi kot opozorilo. Resnično jih bomo ujeli. S pomočjo naših zunanjih sodelavcev jih bomo spravili v ječo in zagotovo bodo tam tudi umrli.” Associated Press pa razkriva, kako so zlorabljeni otroci prepričani, da delajo “kot model za cybersex pred kamero”. Ena izmed anonimnih zlorabljenih deklic (12 let) je dejala: “Delala sem. Zgodaj zjutraj me je zbudil (t. i. “moderator”), da sem rekla ‘Živjo!’ stranki, ker so stranke, ki hočejo poslati kaj denarja, zato pa potrebuje dekle, ki bo pokazala celotno telo pred kamero.”

FBI še opozarja, da je seksualno izkoriščanje otrok preraslo že v epidemijo ter da je v vsakem trenutku na internetu kar 750 ooo pedofilov. 

Marjanca Scheicher

Sorodno

Zadnji prispevki

Trije ustavni sodniki: Večina Ustavnega sodišča je prekoračila zakonska pooblastila!

Trije ustavni sodniki so se ogradili od današnje izjave...

Janša: Nika Kovač vodi Soroševo kampanjo za razkroj Evrope

"Soroševa kampanja Inštituta 8. marec za razkroj Evrope. Formula...

[Video] Čadež: Moje imenovanje na vrh “leve utrdbe” je bilo kot biku pokazati rdečo zastavo!

"Meni uradno očitajo stvari, za katere nimajo nobenih dokazov,...

[Izjava dneva] Ustavni sodnik ima lahko d. o. o., NVO, ne sme pa imeti s. p.?

"Mislim, da bi bilo absurdno trditi, da ima lahko...