FOTO: KAJ POČNEJO TI LJUDJE V MARIBORSKEM EUROPARKU? Ženske zadelane do oči, moški temne polti, tarča pa tri leta stara punčka

Datum:

“Kje pa imate varnost?” se sprašujejo zaskrbljeni bralci. Po družabnem omrežju Facebook se je dobesedno razbohotilo opozorilo iz mariborskega Europarka, kjer je očitno prišlo do neljubega dogodka.

”Sedeli smo (jaz nosečka, partner ter družinska prijateljica z otrokoma, starima 3 leta in 2 meseca), ko v enem lokalu pride mimo skupina šestih tujcev, ženske zadelane do oči, moški temne polti. Ena izmed žensk s prsti pritiska na telefon in zdi se, da prikrito snema prijateljičino triletno hči. Prijateljica je zahtevala telefon in res je bila njena hči posneta. Ko so zahtevali, da posnetek izbriše, kar so storili, je bil očitno že poslan nekomu po Instagramu,” se glasi naravnost grozljiv povzetek zgodbe, v kateri so omenjeni tujci, ko so ugotovili, da so opaženi, nato pobegnili s taksijem, ki se je vzel od nikoder.

Bodite torej pozorni na vaše otroke, saj ko se kaj takega zgodi vam, zahtevajte, da posnetek izbrišejo, in takoj obvestite policijo, še dodajo v zapisu.

Celotno zgodbo pa si lahko preberete tu:

škandal24.si

Sorodno

Zadnji prispevki

Sanjska pogodba na Darsu za prijatelje Roberta Ilca iz NSi

Episcenter, agencija za merjenje javnega mnenja, ki deluje pod...

Fajonova škodljivo vsiljuje resolucijo o Palestini

Slovenija bo glasovala za polnopravno članstvo Palestine v Varnostnem...

Hladen tuš za Putina iz Kitajske: “Ruski poraz v Ukrajini je neizogiben”

Vojna med Rusijo in Ukrajino je uničujoča za obe...