[Foto] Srečanje prijateljev SDS v Bovcu

Datum:

Obiskujem vse konce Slovenije in čisto cela država bo prišla na vrsto. Sam v tej kampanji iskreno uživam,” je dejal kandidat za predsednika republike dr. Anže Logar. Hkrati je dodal, da kandidira s sloganom “Sodelujmo za prihodnost”, ker verjame, da je to tisto, kar Slovenija dejansko potrebuje. “Da združimo vse sile in vse znanje, ki ga imamo, in ne da se še naprej delimo.”

V soboto je v Bovcu potekalo tradicionalno srečanje občinskih in mestnih odborov SDS, vzporedno z dogodkom pa so potekale tudi športne igre, na katerih so se člani Slovenske demokratske stranke pomerili v različnih disciplinah. V objemu prečudovite narave so se člani stranke iz vse Slovenije družili, zabavali in poslušali nagovore predsednika gorniškega kluba dr. Antona Žunterja, predsednika OO SDS Bovec in podpredsednika državnega zbora Danijela Krivca, podžupana občine Bovec Mira Bozje, generalnega sekretarja SDS mag. Boruta Dolanca, predsednika SDS Janeza Janše ter na koncu še predsedniškega kandidata dr. Anžeta Logarja.

Prireditev sta otvorila predsednik Občinskega odbora SDS Bovec in podpredsednik Državnega zbora RS Danijel Krivec in podžupan občine Bovec Miro Bozja, ki sta vse zbrane člane pozdravila v Bovcu, kjer vsako leto poteka tradicionalno srečanje odborov. Po nagovoru domačinov je predsednik Gorniškega kluba Skala dr. Anton Žunter s skalaškimi prispodobami ocenil trenutno situacijo v Sloveniji in SDS ocenil kot silo, ki bo pripeljala do želenega preobrata v državi. Prisotne je v imenu glavnega tajništva stranke pozdravil generalni sekretar SDS mag. Borut Dolanc. V nagovoru se je zahvalil za veliko udeležbo in poudaril, da prav članstvo dokazuje, kako močna je Slovenska demokratska stranka.

Z aplavzom so se zahvalili vsem gasilcem
Predsednik SDS Janez Janša je na začetku svojega nagovora predlagal, da se prisotni z bučnim aplavzom zahvalijo vsem gasilcem, ki se v zadnjih dneh borijo z ognjem na Krasu. Spomnil je, da so spremembe zakona o vodi omogočale marsikaj, kar naše okolje dela bolj odporno proti udarcem oz. spremembam v naravi in okolju. Spomnil je tudi, da je prejšnja vlada naredila tudi pomembne korake za spopadanje s takšnimi razmerami. V nadaljevanju svojega govora je spomnil na državnozborske volitve in dejal, da je stranka na zadnjih volitvah povečala število mandatov v Državnem zboru RS in povečala število glasov za 50 tisoč. Ozrl se je tudi proti prihajajočim lokalnim volitvam ter volitvam predsednika republike. Odločno je podprl neodvisnega kandidata dr. Anžeta Logarja in ga povabil k besedi.

Logar za združevanje vseh sil, ki jih premoremo
Kandidat za predsednika republike dr. Anže Logar je spomnil, da se je kampanja že začela. “Obiskujem vse konce Slovenije in čisto cela država bo prišla na vrsto. Sam v tej kampanji iskreno uživam.” Hkrati je dejal, da kandidira s sloganom “Sodelujmo za prihodnost”, ker verjame, da je to tisto, kar Slovenija dejansko potrebuje. “Da združimo vse sile in vse znanje, ki ga imamo, in ne da se še naprej delimo.”

Image

V nadaljevanju si oglejte galerijo fotografij s srečanja SDS:

Morda je slika naslednjega: 9 oseb, ljudje sedijo, ljudje stojijo in na prostem

Morda je slika naslednjega: 3 osebe in ljudje stojijo

Morda je slika naslednjega: 5 oseb, ljudje stojijo in na prostem
Morda je slika naslednjega: 4 osebe, ljudje stojijo in na prostem
Morda je slika naslednjega: 3 osebe, ljudje stojijo in na prostem
Morda je slika naslednjega: 4 osebe in ljudje stojijo
Svoje vtise je s srečanja je delila tudi žena predsednika SDS, Urška Bačovnik Janša:

Sara Kovač

Sorodno

Zadnji prispevki

[Kavarna Hayek] Zala Klopčič: Nevladniki mladim zastrupljajo možgane

V zadnji oddaji Hayek se je voditelj Jože Biščak...

Kako kraljica aneksov deli milijone gradbenim baronom

Imena gradbenih baronov se v Sloveniji postopoma spreminjajo, za...

Slovenske družine so na drugem mestu najbolj obdavčenih v Evropi

V mnogih državah OECD je srednji razred opazil upad...