[Foto] Zoran Janković dela – Petmilijonska investicija za prenovo centra naredila že prve čudovite luknje na Tromostovju!?

Datum:

Zoran Janković zopet “dela”. V proračunu MO Ljubljana je bilo zagotovljenih 5.049.623 evrov za prenovo Trubarjeve ceste s priključenimi ulicami. Nove luknje ob položenem novem asfaltu na Tromostovju so nov uspeh ljubljanskega župana. V “najlepšem mestu na svetu” pa lahko turisti opazujejo nov lep dosežek ljubljanskega župana na Plečnikovi umetnini. Zoran Janković pa je postavil še en gradbeni presežek ob svojih ljubih Stožicah. Ali bodo sledili novi aneksi “gradbeni družini” Zorana Jankovića?

Zoran Janković je v proračuna za leto 2019 namenil za prenovo centra oziroma Trubarjeve ceste s priključenimi ulicami zagotovljenih 5.049.623 evrov. Prvi rezultati odlične prenove centra so že vidni. Eden izmed slovenskih državljanov je na socialnih omrežjih poslikal nov asfaltni dosežek na Tromostovju. Padel je prvi dež in v slogu gradenj slovenskih avtocest so že nastale prve luknje na Plečnikovi mojstrovini. Ali bomo prihodnje poletje spet spremljali brnenje gradbenih strojev ob novi prenovi centra “najlepšega mesta” na svetu?

Zoran Janković je s svojimi gradbenimi stroji blestel celotno poletno sezono v centru Ljubljane. Prvo zgražanje svojih meščanov je sprožil s podatkom, da so za prenovo Prešernovega trga porabili 225 tisoč evrov, samo za to, da so namestili nove tlakovce s starimi. Zdaj pa so se že pojavile prve razpoke na Tromostovju. Jankovićevi turisti bodo zelo ponosni ob pogledu na razpoke v centru mesta. Zelo zanimiv podatek se skriva v proračunu MOL – v sklopu investicij. Ljubljanski šerif je temu namenil kar 160 milijonov evrov.

Mercedesa Jureta in Damijana Jankovića, ki sta v osebnem stečaju, sodišče pa je njunemu podjetju Electa Holding odpisalo 29 milijonov evrov dolgov. (Foto: Tarča in Twitter)

Odpis dolgov družine Janković in luksuzni avtomobili “stečajnih” sinov Jureta in Damijana Jankovića
Družina Janković pa vsak teden poskrbi za novo zgražanje slovenskih državljanov. Najprej so uredili, da so v sumljivem postopku skupaj z avstrijskimi oblastmi poskrbeli za odpis 29 milijonov evrov dolga krovnega družinskega podjetja Electa v režiji družinskega prijatelja Jana Beca. Sedaj pa sta za nov nateg poskrbela “uboga in revna” sinova Zorana Jankovića, Jure in Damijan. Oba se nahajata v osebnem stečaju, a glej, za čuda se oba vozita v luksuznih avtomobilih znamke mercedes. Ja nič, za elito, kot je Damijan Janković, je to le “manjši družinski” avto.

Izsek iz proračuna MOL. Prenova Trubarjeve ceste s priključenimi ulicami je bilo namenjih (Foto: Proračun MOL)
Izsek iz proračuna MOL. Za prenovo Trubarjeve ceste s priključenimi ulicami je bilo namenjenih 5.049.623 evrov.  (Foto: Proračun MOL)

Luka Perš

Sorodno

Zadnji prispevki

Skrivnostno izginotje in brutalni umor pretresata Slovenijo

Slovenijo je pretresel brutalni umor 33-letne Sabine Arklinič, matere...

Škocjan: V Dobruški vasi bodo postavili nov vrtec

V romskem naselju v Dobruški vasi, v občini Škocjan,...

Shema, ki pojasni, kakšno bogastvo so si nagrabili “necenzurirani”

"Necenzurirano" novinarstvo ni poceni. Iz sheme, ki jo objavljamo...