Franci Kindlhofer napovedal kazensko ovadbo zoper ZZB NOB in RTV Slovenija zaradi ščuvanja k uporu!

Datum:

“Osnutek kratke utemeljitve ovadbe. Kopiranje izrecno zaželjeno. Gremo naprej,” je tokrat naznanil nekdanji interniranec otroškega taborišča Petričko Franci Kindlhofer. Gre za ovadbo zoper ZZB NOB zaradi pozivanja k uporu na teletekstu Javne RTVS. 

V letu 2021 smo bili na teletekstu RTV priča naslovu: ZZB NOB Znova je čas za upor. V tem prispevku je predsednik združenja ZZB NOB Marijan Križman pojasnil, da bo na obletnici OF pozval, da je ponovno nastopil čas osvobodilne fronte slovenskega naroda. Med drugim poziva tudi k uporu, ker naj bi nam bile kršene človekove pravice. Za take izjave ni opravičil, še manj za objavo tega na straneh nacionalne televizije RTV, ki živi na račun vse državljank in državljanov republike Slovenije. Sramotno!

“Kazenska ovadba proti ZZB NOB, Ljubljana in RTVS Ljubljana. Ovadba zoper ZZB NOB zaradi pozivanja k uporu, ker se pri ZZB to razume, kot poziv k nasilju, saj je to bilo osnovno sredstvo partizanske revolucije,” je v prijavi uvodoma pojasnil nekdanji interniranec otroškega taborišča Petričko Franci Kindlhofer.

Ob tem je Kindlhofer še dodal, da “predsednik združenja ZZB NOB Marjan Križman izrecno poziva k nedemokratični menjavi oblasti in s tem ruši temelje našega demokratičnega reda.”

(vir: Posnetek zaslona)

V nadaljevanju objavljamo celotno besedilo Kindlhoferjevega osnutka ovadbe zoper ZZB NOB in RTV Slovenija:

Predmet: Kazenska ovadba proti ZZB NOB, Ljubljana in RTVS Ljubljana.

Ovadba zoper ZZB NOB zaradi pozivanja k uporu, ker se pri ZZB to razume, kot poziv k nasilju, saj je to bilo osnovno sredstvo partizanske revolucije.

Predsednik združenja ZZB NOB Marjan Križman izrecno poziva k nedemokratični menjavi oblasti in s tem ruši temelje našega demokratičnega reda.

RTVS je obtožena nudenja pomoči pri širjenju zgoraj navedenih pozivov ZZB NOB. Posebno žrtve komunizma se počutijo pri takšnih pozivih tudi fizično ogrožene, saj so bile takšne aktivnosti pri partizanskih borcih vedno povezane s terorjem in smrtjo.

Franci Kindlhofer

 

Domen Mezeg

Sorodno

Zadnji prispevki

Ste videli njihove naslove? V Levici skoraj sami buržuji

Stranka Levica se svojim volivcem predstavlja kot "ekosocialistična" stranka....

Pasti evtanazije: Ubil se bo lahko vsak, ne samo na smrt bolni!

Je izčrpanje možnosti zdravljenja pogoj za evtanazijo? Ne. Po...

Drsimo: Slovenijo v 20 letih prehitele številne nekoč zaostale države

Od desetih držav, ki so leta 2004 vstopile v...

Zaton naše civilizacije je tik pred vrati

Vsaka civilizacija v zgodovini je doživela svoj vzpon, svoje...