Globalisti snujejo ukrepe proti hišnim ljubljenčkom, ker so ti del podnebnega problema

Datum:

Nori načrti in politike, od katerih se nekateri že izvajajo, globalne elite okrog Svetovnega gospodarskega foruma (WEF) Klausa Schwaba, segajo od umetno gensko spremenjene hrane in hrane na osnovi žuželk kot “čudežnega orožja” proti svetovni lakoti do transspolnikov, prepovedi zasebne lastnine in popolnega digitalnega nadzora nad vsakdanjim življenjem. Na novo so dodani najrazličnejši vidiki podnebne diktature, ki z razmišljanji o “podnebnih zaporah” in načrtovanih izpadih električne energije zdaj prehajajo še v boj proti živini in tudi hišnim ljubljenčkom.

Znano je, da je živinoreja že nekaj časa tarča aktivistov za podnebne spremembe in apologetov sodnega dne. Zato se želijo postopoma posloviti od živinorejskega kmetijstva, saj je preveč škodljivo za podnebje, kot smo poročali o prisilnem zapiranju kmetij na Nizozemskem.

Domače živali kot podnebni škodljivci
Zdaj pa so na muhi globalistov tudi hišni ljubljenčki. CNN je pred kratkim objavil članek z naslovom Naši hišni ljubljenčki so del podnebnega problema. V članku so podani za lase privlečeni nasveti, kako poskrbeti, da bodo vaši hišni ljubljenčki čim bolj “podnebno nevtralni”.

V uvodu piše: “Naši štirinožni prijatelji ne vozijo avtomobilov SUV, ki poganjajo plin, in ne uporabljajo naprav, ki poganjajo energijo, vendar to ne pomeni, da ne vplivajo na podnebje. Raziskovalci so namreč dokazali, da imajo domače živali pomembno vlogo pri podnebni krizi. Poleg številnih netrajnostnih igrač je najbolj škodljiva hrana, ki jo postrežejo štirinožnim prijateljem. Preveč je obremenjena z mesom in s tem škodljiva za podnebje. Samo v ZDA hranjenje psov in mačk vsako leto ustvari približno 64 milijonov ton ogljikovega dioksida.”

Psi in mačke naj se prehranjujejo z rastlinami ali žuželkami, drugače jih zamenjajte

Kaj naj torej stori podnebno zavedni globalni državljan? Preprosto naj spremeni prehranjevalne navade svojih hišnih ljubljenčkov, zlasti psov. Ni potrebno, da ves čas jedo meso. Lastnik se lahko odloči za rastlinsko hrano, podnebju prijazno sintetično laboratorijsko meso ali “hrano na osnovi žuželk”.

Druga možnost po mnenju “strokovnjakov” bi bila zamenjava psov in mačk za plazilce kot hišne ljubljenčke. To bi bilo veliko manj škodljivo za podnebje.

Naj hišni ljubljenčki poginejo, da bomo obvladovali inflacijo

V podobnem duhu je Bloomberg v začetku leta v komentarju obravnaval metode za obvladovanje inflacije. Eden od predlogov je vključeval namerno opustitev dragega zdravljenja hišnih ljubljenčkov, kar na koncu pomeni, da jih pustite poginiti.

Kulturni Marksizem

Sorodno

Zadnji prispevki

Če si tranzicijski levičar, lahko dobiš kredit tudi na “lepe oči”?

Kako je mogoče, da novoustanovljena stranka dobi kredit za...

Luka Koper: Je SD zainteresirana za nadzor nad drogami?

Včeraj smo objavili tri dokumente, ki pričajo o rabotah...

Nizozemski aktivistki sodijo, ker je objavila posnetek agresivnih migrantov

Nizozemska aktivistka Raisa Blommestijn bo morala na sodišče, ker...

Republika Slovenija (in njena zemlja) na razprodaji

Najnovejša prodaja kmetijskih zemljišč v Prekmurju tiste, ki nam...