Globalistični kabali se je treba postaviti po robu

Datum:

Vodilni nizozemski politik Geert Wilders se je pripravljen odreči položaju premierja, če bi to preprečilo levo liberalno vlado. Izdajalske poteze NSC. Globalistična kabala gre v napad na podeželje. Uničenju naše civilizacije se je treba postaviti po robu tako s protesti kot tudi na voliščih.

Geert Wilders je potrdil, da se je pripravljen odreči položaju predsednika nizozemske vlade, če bi s tem preprečil levici, da se polasti oblasti.

Novembra lani je v za liberalno Nizozemsko presenetljivem premiku v desno relativno zmago slavila Wildersova desno nacionalistična stranka PVV. Nizozemci so tako izkazali nasprotovanje progresivni proglobalistični politiki desetletne vladavine levo liberalne koalicije pod vodstvom Marka Rutteja. Globalisti so storili vse, da bi preprečili Wildersov uspeh; po polomu na lokalnih volitvah lanskega maja, kar je prineslo padec Ruttejeve vlade in predčasne volitve, so z novimi volitvami odlašali kar pol leta, da so se lahko preuredili po polomu. Eden najvidnejših globalistov Frans Timmermans se je celo odrekel položaju evropskega komisarja, da je lahko postal novi vodja progresivne koalicije.

Hinavska igra NSC

Wilders je kljub temu dosegel relativno zmago in bi moral postati predsednik nove vlade. A 37 sedežev, ki jih je osvojila PVV, še vedno ni dovolj, saj je potrebnih 76 poslancev za potrditev vlade. Wilders mora tako iskati koalicijske partnerje v zelo razdrobljenem parlamentu. Nizozemski sistem namreč omogoča tudi manjšim strankam zastopanost in tako je v parlamentu kar 16 strank, polovica od njih ima od enega do tri poslance. Zato je za sestavo koalicije ključno pridobiti vsaj eno veliko zaveznico.

Zmagovalec volitev na Nizozemskem Geert Wilders (Foto: epa)

Wilders je stavil na novonastalo stranko NSC po imenu desnosredinsko, ki se je promovirala kot nekakšna mehkejša različica PVV.  A po trimesečnih pogajanjih se je nenadoma odločila, da ne bo šla v Wildersovo vlado, češ da je Wilders zaradi svojih protimigratskih in protiglobalističnih pozicij preveč “kontroverzen”. Če bi se NSC nekako dogovorila s Timmermansom, bi tako omogočila sestavo nove proglobalistične vlade, ki bi bolj ali manj nadaljevala Ruttejevo politiko.

Wildersova patriotska poteza

Wilders je zato objavil, da se je pripravljen odreči položaju predsednika vlade, če bi se NSC pridružila njegovi koaliciji in bi s tem preprečili globalistično levo liberalno vlado. Zapisal je, da gre za prihodnost države in je njegov osebni položaj pri tem drugotnega pomena. Poleg tega je še pozval svoje privržence, naj ne obupujejo, ker se politično razpoloženje nagiba na desno in bodo na naslednjih volitvah zmagali s še večjo razliko, kot so novembra.

Ankete temu pritrjujejo. Če bi bile volitve danes, bi PVV dobila še dodatnih ducat poslancev, krščanska demokratska akcija (ki je izrazila pripravljenost za vstop v Wildersovo vlado) pa podvojila svoje poslance s pet na deset. Ruttejeva VVD bi izgubila devet poslancev in pristala na petnajstih, najbolj pa bi nastradala NSC, ki jo očitno volivci vidijo kot prevarantskega “špilferderberja”, saj bi se prepolovila z dvajsetih na deset poslancev. Vse druge stranke bi dosegle tudi na novih volitvah enako število poslancev, kot jih imajo sedaj.

Seveda pa je to tudi dvorezen meč, saj VVD in NSC nikakor niso v interesu nove volitve, zato bodo še toliko bolj pripravljeni vstopiti v Timmermansovo koalicijo. Na drugi strani pa protesti kmetov ne pojenjajo, in če bi se jim pridružili še razjarjeni opeharjeni volivci, pa bi skoraj zagotovo izsilili padec vsakršne levo liberalne vlade.

Načrtno uničevanje evropskega kmetijstva

Kmetje seveda nimajo nobenega razloga, da bi nehali s protesti, ki trajajo že dlje časa. Medtem ko potekajo pogajanja in kupčkanja strank glede sestavljanja nove vlade, stara vlada še naprej opravlja tekoče posle in nadaljuje z globalistično politiko, ki jo je začrtal nekdanji premier Rutte. Ta je uničujoča za nizozemsko kmetijstvo, še posebno za njegovo živinorejo. Pod pretvezo zmanjševanja ogljičnih izpustov naj bi namreč poklali na deset tisoče glav živine, kar bi pripeljalo v prvi fazi do propada kakšnih tri tisoč velikih farm, v naslednjih fazah pa bi jim jih v propad sledilo še več, dokler ne bi bilo kmetijstvo popolnoma uničeno, Nizozemska pa bi kot država postala popolnoma odvisna od uvoza hrane. Da gre za dobro premišljen načrt globalistične kabale, potrjuje tudi namera vlade, da bi na opuščeni zemlji nekdanjih kmetij zgradili velikanska blokovska naselja za migrante tretjega sveta. Mimogrede, na Nizozemskem že zdaj okoli 14 odstotkov prebivalstva izvira iz držav, ki niso članice Evropske unije, velika večina iz Severne Afrike, preostali pa izhajajo iz Azije, Podsaharske Afrike in s Karibov.

Foto: AFP

Nizozemski kmetje, ki bi jih uničila kmetijska politika Ruttejeve vlade (in ki bi jo nadaljevala tudi Timmermansova vlada, če se ji bo uspelo prikopati do oblasti), naj bi sicer dobili bolj ali manj simbolično odškodnino, a le pod pogojem, da se obvežejo, da se ne bodo več ukvarjali s kmetijstvom, in to ne le na Nizozemskem, ampak tudi v nobeni državi članici Evropske unije!

Po celotni Evropi namreč poteka napad globalistov na kmetijstvo. Proglobalistična belgijska vlada vleče podobne poteze, kot jih je Ruttejeva na Nizozemskem, podobno pa je tudi v Franciji. Poteze na škodo kmetov potekajo tudi v Nemčiji, prvenstveno v zveznih deželah, v katerih je lokalna oblast v rokah levoliberalnih strank, denimo v deželi Schleswik-Holstein. Ukrepe na škodo domačega kmetijstva počasi uvaja tudi proglobalistična Tuskova vlada na Poljskem, na Irskem je Varadkarjeva vlada že napovedala množični pokol živine, za začetek naj bi poklali kar polovico živinskega fonda. Na Škotskem pa lokalna progresivna vlada že dvajset let vodi “zeleno politiko”, s katero je praktično v popolnosti uničila škotsko industrijo, zdaj pa nameravajo pokončati še že tako šibko kmetijstvo, v katerem je živinoreja praktično edina omembe vredna panoga. In ja, zelena agenda uničuje kmetijstvo tudi v mili nam domovini.

Globalistični kabali se je treba postaviti po robu

Pred našimi očmi torej poteka umazani načrt globalistov, ki vodi v uničenje naše celine. Potem ko so bolj ali manj uspešno spremenili evropska mesta v multikulturno greznico, je očitno prišel čas za napad na podeželje, ki je veliko bolj konservativno, krščansko, tradicionalistično in patriotsko, kot so mesta. Zato željo globalisti podeželje najprej ekonomsko uničiti, potem pa preplaviti z množico migrantov tretjega sveta in pri tem še mastno zaslužiti! Tako staroselci kot tudi na novo uvoženi prebivalci Evrope bodo morali seveda jesti in ob uničenem domačem kmetijstvu bo edina alternativa uvoz hrane, za katero bodo lahko dobavitelji zahtevali kakršnokoli ceno, saj bo domača konkurenca uničena. Zato globalisti pospešeno kupujejo ogromne kmetijske komplekse zunaj Evrope. Recimo Bill Gates, eden najvidnejših globalistov in tehnološki multimilijarder, je v zadnjih nekaj letih nakupil ogromne komplekse kmetijskih površin, s čimer je postal največji zemljiški posestnik v ZDA. Očitno zelo dobro ve, kam veter piha, in tega niti ne skriva.

Uničevanju naše celine, naše civilizacije, ki jo izvaja globalistična mafija s svojimi hlapci, se je treba odločno postaviti po robu. Tako s protesti kot tudi na voliščih. Prva priložnost bo že junija, ko bodo potekale volitve v evropski parlament.

Bogdan Sajovic

Sorodno

Zadnji prispevki

Jenull nevarno situacijo z migranti izkoristil za norčevanje iz mladih deklet

Čeprav je celo policija potrdila novico o tem, da...

Humanitarec, ki je kolesaril proti Janševi vladi, danes vidno razočaran …

Da je vedno več tistih, ki so razočarani nad...

Ko se zakulisna politična moč seli iz Murgel na ljubljanski Magistrat in …

Sobotni maratonski kongres Socialnih demokratov (beri nekdanjih komunistov) v...