Grozljivo: Šolska ministrica Maja Makovec Brenčič in Amnesty International v šolah propagirata smrtno nasilje nad nerojenimi otroki

Datum:

Zaskrbljeni starši so nas obvestili, da izpostava Amnesty international Slovenija v osnovnih šolah ščuva otroke proti nerojenim deklicam in dečkom ter propagira končanje življenja nemočnih nerojenih otrok. Na spletni strani amnesty.si imajo objavljen kontroverzni program z naslovom “Moje telo, moje pravice”, v katerem spodbujajo končevanje življenj nerojenih otrok. V njem otroke nagovarjajo s t. i. maskirnim jezikom, da imajo pravico “do dostopa do storitev splava ter spolnih in reproduktivnih pravic”.

Drugače rečeno – da se morajo zavzemati za svojo “pravico do končanja življenja lastnih otrok”. Za izvajalce in učitelje so pripravili poseben učbenik za indoktrinacijo otrok z naslovom “Respect my rights, respect my dignity”, po katerem naj učitelji pozivajo otroke, da javno demonstrirajo v podporo končanju življenj nerojenih otrok (v primeru Nikaragve). Prav tako naj otroke opozarjajo na Španijo, Litvo in Makedonijo, kjer se ljudje zavzemajo za pravice nerojenih otrok.

Pozor: Naslednji video vsebuje grafične prizore ubitih nerojenih otrok.

https://www.youtube.com/watch?v=Qd2lgbJ9djI

Amnesty international Slovenija ščuva slovenske otroke proti državam, ki ščitijo pravico staršev do vzgoje svojih otrok
Amnesty v omenjenem učbeniku prav tako ‘vabi’ učitelje, naj se otroci z javnimi dogodki opredeljujejo do držav, ki ščitijo pravico staršev do informiranosti in do vzgoje otrok v skladu z njihovimi prepričanji ter jih predstavljajo kot “oviro do njihovega zdravja”.

Priporočamo v branje: Tedensko tviter dogajanje: Od Klemenčičeve zlate role do “ustavne sodnice Evgenije Carl”

S takšnimi programi želita Amnesty international in šolsko ministrstvo otroke spremeniti v aktiviste, ki bodo izvajali pritiske na demokratične vlade in zahtevali “smrtno kazen” za otroke, katerih zločin je, da so bili spočeti brez svoje krivde. Ti aktivisti otroke navdušujejo za nasilje nad nerojenimi otroki v času, ko imamo kot država najnižjo rodnost in najslabšo dolgoročno napoved vzdržnosti javnih financ.

Ministrica Maja Makovec Brenčič podpira ideologijo smrtnega nasilja nad nerojenimi otroki v osnovnih šolah!
Škandalozno je, da Amnesty international Slovenija na račun davkoplačevalcev izvaja abortivno indoktrinacijo po slovenskih šolah. V času, ko država zapira šole in ukinja oddelke zaradi premajhnega števila otrok, Amnesty international Slovenija izvaja pohod smrtnega nasilja nad nerojenimi otroki med slovenskimi osnovnošolci in brez vednosti ter soglasja staršev spreminja njihove otroke v “proabortivne stroje”. Gre za katastrofalno odločitev ministrstva za izobraževanje, znanost in šport, ki dopušča, da se otroke v šolah navdušuje za smrtno nasilje nad nerojenimi otroki, namesto, da bi jim ponudili vzgojo za materinstvo in očetovstvo ter odgovorno starševstvo.

24kul.si

Sorodno

Zadnji prispevki

Sanjska pogodba na Darsu za prijatelje Roberta Ilca iz NSi

Episcenter, agencija za merjenje javnega mnenja, ki deluje pod...

Fajonova škodljivo vsiljuje resolucijo o Palestini

Slovenija bo glasovala za polnopravno članstvo Palestine v Varnostnem...

Hladen tuš za Putina iz Kitajske: “Ruski poraz v Ukrajini je neizogiben”

Vojna med Rusijo in Ukrajino je uničujoča za obe...