Imperij Nova24TV dosegel rekordno branost in daleč zadaj pustil osrednje tranzicijske medije!

Datum:

Spletni portal Nova24TV je v maju dosegel rekordno branost in prehitel domala vse slovenske medije! Novinarji osrednjih medijev so pred volitvami zagnali pravi medijski stampedo in naš medij razglasili za imperij, saj so se za nami uvrstili vsi mediji v lasti tajkunov Bojana Petana in Stojana Petriča. Očitno je, da smo Slovenci želeli medij, ki bo deloval v službi resnice, in v nas prepoznali spletno stran, vredno zaupanja. 

Medtem ko številni slovenski mainstream mediji od države pridobivajo milijonske subvencije, pa je Nova24TV dokaz, da se da v Sloveniji ogromen uspeh doseči s pravo ekipo in trdim delom, predvsem pa s kvalitetno vsebino, ki podaja informacije take, kot so. Da je temu tako in da je Nova24TV maja 2018 dosegla izjemen uspeh, potrjuje Alexa, najbolj pogosto uporabljen vir za razvrstitev spletnih strani v svetu. Naš spletni portal je na tem seznamu uvrščen na visoko 10. mesto in je tretji najbolj bran (in posledično vpliven) medij v našem podalpskem raju. Na prvih mestih se namreč pojavljajo iskalnik Google (z domenama .si in .com), Youtube, Facebook in podobne spletne strani, namenjene splošnemu iskanju podatkov in kratkočasenju uporabnikov. Pred Nova24tv.si sta le portala 24ur.com in Rtvslo.si, kar priča o izjemni branosti medija, ki ga pravkar berete.

Naši bralci ste prepoznali v Nova24TV medij, ki deluje v službi resnice in odkriva vse, kar mainstream mediji v lasti tajkunov blizu Kučanovega kroga zamolčijo.

Za spletnim portalom Nova24TV, ki razkriva še drugo, zamolčano stran zgodb, so tako pristali vsi “večji” in “pomembnejši” mediji. Na 11. mestu najdemo Siol.net, na 19. mestu Žurnal24, Slovenske novice v lasti tajkuna Stojana Petriča pa so šele na 23. mestu. Še slabše se godi spletni strani Delo.si, ki je šele na 32. mestu. Časi, ko je Delo “kraljevalo” v tako rekoč vsakem domu, so le še lep spomin, realnost pa je, da še kako držijo informacije, da Delu iz dneva v dan pada število bralcev. Številne lažnive, t.i. “fake” novice so Delu zbile vso kredibilnost in le kdo bi verjel nekomu, ki zavaja svoje bralce? S svojimi rdečimi trobili pa je pravi poraženec Bojan Petan, ki zasluži kar 1.861 evrov dnevno. A je uživanje v tem znesku verjetno z bolj grenkim priokusom, sploh ko pogleda na Alexa.com, kako brani so njegovi mediji. Dnevnik.si je namreč šele na 42. mestu.

Slovenci smo vedno sloveli kot delovni in pošteni ljudje in zaslužimo si resnične novice. Brez sprenevedanja in brez olepšav. Nova24TV je zapolnila prostor, ki smo ga Slovenci tako potrebovali. Biti v službi resnice je velika odgovornost in hkrati čast do vas, drage bralke in bralci. Hvala, ker nam zaupate in da se vsak dan znova vračate na našo spletno stran!

J. G.

Sorodno

Zadnji prispevki

Levičarski “skriti” aktivisti klonili pod težo Grimsovih argumentov o migracijah

Direktor PU Ljubljana je za medije dejal, da skupine...

Nika Kovač se je povezala z eno glavnih Putinovih operativk v EU parlamentu

Inštitut 8. marec se je v sklopu nadaljevanja aktivističnih...

Ne zamudite pogovornega omizja na temo “Štajerska si zasluži več!”

Danes ob 19.15 bo na 2. Programu NOVA24TV prenos...