Interzero – modre rešitve za zeleni planet

Datum:

Ste vedeli, da komunalni odpadki slovenskih gospodinjstev predstavljajo le 10 odstotkov vseh zbranih odpadkov? Večina odpadkov namreč nastane kot posledica delovanja gospodarstva. Več kot 6 ton odpadkov je torej letos že nastalo v podjetjih, zato je čas, da skupaj poiščemo modre poslovne rešitve za naš zeleni planet.

Podjetje Interzero je vodilno podjetje na področju trajnostnih rešitev in pionir na področju inovacij pri recikliranju plastike v Evropi. Interzero deluje na sedmih trgih Evrope in je tudi v Sloveniji postal zaščitna znamka za resno, digitalno podprto, evropsko primerljivo in uporabniku prijazno upravljanje odpadkov.  Svoje poslanstvo “svet brez odpadkov in družba brez emisij” Interzero uresničuje skupaj z več kot 20 tisoč strankami iz celega sveta.

Interzero svojim poslovnim partnerjem svetuje pri odgovornem ravnanju z odpadki, ki jih je mogoče ponovno uporabiti in tako ohraniti dragocene naravne vire. Interzero pomaga poslovnim partnerjem, da dosledno izpolnjujejo okoljske zahteve in znajo o njih verodostojno poročati. Interzero je vodilni ponudnik okoljskih storitev na področju zapiranja proizvodnih, materialnih in logističnih zank.

Interzero odgovorno ravna s prav vsako rečjo, ki jo človek danes ustvari v zahtevnih proizvodnih procesih 21. stoletja. Podjetje, ki ima več kot 2000 zaposlenih je v minulem letu s svojo proaktivno dejavnostjo prihranilo 1 milijona ton toplogrednih plinov in ohranilo več kot 12,5 milijona ton primarnih surovin.

Tudi zato je Interzero vaš partner za doseganje vaših okoljskih ciljev. Interzero namreč ve, da nič ne sme iti v nič, če želimo ohraniti naš planet.

Andrej Žitnik

Sorodno

Zadnji prispevki

Razgledno ploščad na Svetem Vidu uradno predali v namen

Priljubljena pohodniška točka je od letos bogatejša za novo...

Bo policija ustavila nasilneža na Možino preden bo prepozno?

"A kdo pozna tega tipa? Prejle se je drl...

Član Ruparjevega društva, Suad Muslimović, deležen groženj s strani skrajnih levičarjev

Četrtkova novinarska konferenca društva 1. oktober se je začela...

Nočna zapora Dunajske ceste

Zaradi dostave konstrukcije viadukta bo danes in v nedeljo...