Iraški migrant na Dunaju brutalno posili 10-letnega dečka, razlog pa …

Datum:

Migrant, ki je pred šestimi meseci prišel v Avstrijo, je brutalno posilil 10-letnega dečka v enem od plavalnih bazenov na Dunaju. Po tem dejanju pa je šel dobre volje še malo skakat v bazen. Po aretaciji je policiji povedal, da je imel “nujno potrebo”, saj že več mesecev ni imel spolnih odnosov.

                   

20-letni migrant iz Iraka je v Avstrijo septembra lani prišel po balkanski poti. Od prihoda do tega dejanja pa je opravljal delo taksista. Dečka je posilil na stranišču v bazenu Theresienbad. Policiji je povedal, da mu je jasno, da je bilo to, kar je naredil, narobe, vendar se ni mogel zadržati. Dejal je še, da ni bil vedno “bolan”, saj ima v Iraku ženo in hčerko.

Dečka so morali hospitalizirati
Migrant je 10-letnega dečka tako brutalno posilil, da so morali otroka zaradi hudih poškodb hospitalizirati. Reševalec iz vode je po tem, ko je deček ves v solzah pritekel do njega, nemudoma poklical rešilca. Medtem je iraški migrant veselo skakal v bazen s skakalne deske. Policija je migranta na mestu aretirala, poroča Daily Mail.

Policija je to grozovito dejanje spet prikrila
Avstrijska policija je dejanje posilstva prikrila, ker je hotela “zaščititi žrtev”. Ko so se začele informacije o posilstvu pojavljati na Facebooku, so na policiji dejali, da je treba biti v primerih migrantov previden, saj so “ti ljudje veliko prestali”. Kljub temu bo policija kaznivo dejanje migranta obravnavala brez milosti, zdaj pa so tudi javnosti predstavili vse okoliščine dejanja.

A. R.

Sorodno

Zadnji prispevki

Koalicija s posebnim zakonom zaščitila Golobove rabote

Stranka SDS nasprotuje noveli zakona o parlamentarni preiskavi, ki...

Nemška vlada se je spravila na svobodo tiska

Nemška notranja ministrica Nancy Faeser je prepovedala revijo Compact,...

[Komentar] Atentat sredi Bidnovega kaosa

Poskus atentata na nekdanjega ameriškega predsednika se ni zgodil...

KLS Ljubno se pobira kljub 100-milijonski škodi po poplavah

Podjetje KLS Ljubno, ki je specializirano za proizvodnjo zobatih...