Ivanka v znamenju glasbe ambasadorja občine Ivančna Gorica – Marka Vozlja

Datum:

Športna dvorana Osnovne šole Stična je do zadnjega kotička napolnjena dočakala še en večer poln presežkov, čustev, nostalgije in lepih želja. Tradicionalni koncert Marka Vozlja in Mojstrov, poimenovan Zimska pravljica, se je tokrat odvil v znamenju števil 55, 33, 15 in 10. 55 let življenja, 33 let glasbene kariere, 15 let samostojne glasbene poti in 10 let sodelovanja z Mojstri.

Dvorana je od prvega do zadnjega trenutka prepevala in se z navdušenjem odzivala na zgodbe, ki jih je ambasador občine Ivančna Gorica Marko Vozelj nanizal ob najlepših spominih svojega življenja in glasbene kariere. Vsaka njegova pesem ima svojo zgodbo, svoj navdih, predvsem pa sporočilo, ki med poslušalce prinaša upanje, optimizem, veselje in hvaležnost.

Prav to je bilo čutiti tudi ob nastopih glasbenih gostov, ki so še dodatno razvneli obiskovalce. Za prvo presenečenje večera je poskrbela mlada zdravnica, domačinka Špela Stražišar, ki se ji je na odru izpolnila želja iz otroštva – zapeti v duetu z Markom Vozljem. Velikanski aplavz pa je na oder pospremil legendarno skupino Čuki, katere član je bil 18 let tudi Marko Vozelj. Preplet spominov na skupne čase so strnili v venček uspešnic, ki ga je prepevala vsa dvorana.

Na odru so se mu pridružili tudi Čuki. (Foto: Gašper Stopar)

Za enega od vrhuncev večera pa je poskrbel še nastop Markovega očeta, šestinosemdesetletnega Braneta Vozlja, ki je skupaj s sinom, Mojstri in Čuki zapel nepozabno Slakovo V dolini tihi. Da pa je bila ta ganljiva gesta še popolnejša, se jim je iz dvorane na odru pridružila še Nina Pušlar.

Alfi Nipič je zapel Silvestrski poljub. (Foto: Gašper Stopar)

Za poslastico večera pa je poskrbel eden in edini Alfi Nipič s pesmijo Silvestrski poljub. Praznični koncert Marka Vozlja in Mojstrov, ki se ga je udeležil tudi župan občine Ivančna Gorica, Dušan Strnad s soprogo, se je sklenil z zimzelenim Čebelarjem in prisrčnim voščilom, ki ga je Marko namenil svojemu zvestemu občinstvu in vsem Slovencem.

Vir: Občina Ivančna Gorica

Sorodno

Zadnji prispevki

SB Novo mesto: Zaradi izbruha covida obiski na nekaterih oddelkih niso dovoljeni

Vodstvo novomeške splošne bolnišnice je objavilo, da zaradi izbruha...

Ministrica Vrečko za vodenje NUK imenovala družinskega prijatelja, ki ne izpolnjuje pogojev

Vlada Roberta Goloba nadaljuje s političnim nastavljanjem kadrov na...