Je Golobov javnomnenjski “prosti pad” ustavilo 200 tisočakov za POP TV?!

Datum:

Pred dnevi smo poročali, da minister Marjan Šarec POP TV-ju namenja 200 tisočakov javnega denarja. Podvig se je očitno obrestoval, saj je agencija Mediana, ki izvaja ankete za največjo javno televizijo, “ugotovila”, da je Golob “ustavil politični prosti pad in stabiliziral javno podporo vlade”

Nedavno smo poročali, da naj bi Ministrstvo za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano pod vodstvom Marjana Šarca 200 tisočakov javnega denarja namenilo za kuharsko oddajo Masterchef na privatni (!!!) televiziji POP TV.

Gre za že drugi podoben Šarčev podvig v zadnjem času, ki je pred tem želel nakazati POP TV dva milijona evrov za vojaški resničnostni šov. Spomnimo, da gre za televizijo z enormnim vplivom na javno mnenje, kjer iz zakulisja urednikuje “stric” Drago Kos, sicer povezan z Niko Kovač (tukaj in tukaj). 

Javnomnenjska agencija Mediana je ustavila Golobov “prosti pad”. (Foto: posnetek zaslona)

Kakor koli že, padanje javnomnenjske podpore Robertu Golobu se je skladNO z rezultati agencije Mediana ustavilo, slednja pa ankete pripravlja prav za POP TV, ki naj bi “Šarčeve cekine” pokasiral. 

Izjava nekdanjega ameriškega veleposlanika Josepha A. Mussomelija (Foto: Twitter)

Domen Mezeg

Sorodno

Zadnji prispevki

Odstopila vodja ameriške tajne službe

Vodja ameriške tajne službe Kimberly Cheatle je odstopila. Po...

Musk: “Moj sin je mrtev, ubil ga je virus prebujenstva”

Elon Musk je v nedavnem intervjuju delil osebno zgodbo...

Republikanski senator zahteva Bidnovo razrešitev

Republikanski senator Eric Schmitt je pozval vse člane Bidnovega...