Kako je Melonijeva razbesnela levičarje: Delila je posnetek, na katerem Afričan posiljuje Ukrajinko

Datum:

Levičarski svetovni mediji so zagnali vik in krik, ko je v javnost prišel posnetek, kako v Italiji afriški migrant posiljuje ukrajinsko begunko, in to sredi belega dne na ulici. Vendar pa ne besnijo zaradi posilstva kot takšnega, marveč zato, ker je videoposnetek delila konservativna političarka Giorgia Meloni, s tem pa prispevala k večji ozaveščenosti javnosti o tej pereči problematiki. Obenem je razgalila levičarsko hipokrizijo – boj za ženske pravice je v resnici farsa. 

Konservativna političarka Giorgia Meloni je močno ujezila medijske gigante, kot sta CNN in Reuters. Z javnostjo je namreč delila videoposnetek, na katerem lahko vidimo, kako mlad črnec posiljuje ukrajinsko begunko kar na cesti sredi belega dne. Videoposnetek si je mogoče pogledati tukaj. Melonijeva je sicer velik trn v peti levičarjev, saj je favoritka za za zmago na italijanskih državnih volitvah, ki bodo septembra, poroča Remix News.

Posnetek prikazuje 55-letno ukrajinsko begunko na ulici mesta Piacenza, ki obupano kriči, medtem ko se nadnjo spravlja mlad, prepotenten 27-letni azilant iz afriške Gvineje. Posnetek je sicer nekoliko zamegljen. Do tragičnega dogodka je prišlo med njenim sprehodom po ulici, ko jo je črnec nenadoma napadel iz zasede. Moški je bil pozneje aretiran, ženska pa ostaja v bolnišnici in je še vedno v šoku.

Domen Mezeg

Sorodno

Zadnji prispevki

[Kavarna Hayek] Zala Klopčič: Nevladniki mladim zastrupljajo možgane

V zadnji oddaji Hayek se je voditelj Jože Biščak...

Kako kraljica aneksov deli milijone gradbenim baronom

Imena gradbenih baronov se v Sloveniji postopoma spreminjajo, za...

Slovenske družine so na drugem mestu najbolj obdavčenih v Evropi

V mnogih državah OECD je srednji razred opazil upad...