Kam v Pomurju na silvestrovanje na prostem?

Datum:

Na prostem boste lahko silvestrovali v naslednjih krajih v Pomurju:

V Murski Soboti v mestnem središču ima silvestrovanje na prostem najdaljšo tradicijo. Tudi letos so ob 17. uri pripravili silvestrovanje za otroke, ko bo najmlajše s plesom in glasbo zabavala Miša Zečević. Od 22. ure naprej bosta za zabaven skok v novo leto poskrbeli domači zasedbi Zlata žila in Blue Planet. Letos so se odločili, da bodo klasičen ognjemet zamenjali z okolju in živalim prijaznejšim laser šovom.

Lendavi se bo ob 19. uri pričel silvestrski program na osrednjem prizorišču ob letnem odru gledališke in koncertne dvorane. Za zabavo bo od 22. ure naprej poskrbela skupina Prestiž, ob polnoči bo slavnostni nagovor in igra svetlobe.

V središču Moravskih Toplic bo obiskovalce silvestrovanja na prostem v novo leto pospremil Ansambel Aktual. Tudi v Moravskih Toplicah so se odločili za zmanjšanje onesnaževanja okolja in se odrekli klasičnemu ognjemetu. K temu pozivajo tudi obiskovalce in prebivalce ter jih prosijo, da se odpovedo pirotehničnim sredstvom.

Na Glavnem trgu v Ljutomeru bo od 22. ure naprej zbrane zabavala skupina Vajb, ob polnoči pa bo nebo nad Ljutomerom razsvetlil veliki ognjemet.

Pomurske novice

Sorodno

Zadnji prispevki

Sanjska pogodba na Darsu za prijatelje Roberta Ilca iz NSi

Episcenter, agencija za merjenje javnega mnenja, ki deluje pod...

Fajonova škodljivo vsiljuje resolucijo o Palestini

Slovenija bo glasovala za polnopravno članstvo Palestine v Varnostnem...

Hladen tuš za Putina iz Kitajske: “Ruski poraz v Ukrajini je neizogiben”

Vojna med Rusijo in Ukrajino je uničujoča za obe...