Kdo je grozil Eriki Žnidaršič?

Datum:

3030″Po četrtkovi Tarči, v kateri smo nekatere teme postavili na svoje mesto in ponovno opozorili na nepravilnosti, sem v “zahvalo” (kot najbolj izpostavljen člen oddaje) dobila čestitko v obliki poskusa diskreditacije mojih ožjih družinskih članov. Očitno so vestno preverili ne le mene, tudi bližnje, vse skupaj pa malo spominja na metode iz nam poznanih totalitarnih sistemov,” je razkrila voditeljica Tarče Erika Žnidaršič.

Življenje v Sloveniji po lanskoletnih volitvah in zamenjavi oblasti postaja vse bolj podobno tistim časom po 2. svetovni vojni, ko so osvoboditelji trdili, da so prinesli svobodo, a so vzpostavili brutalen totalitarni sistem. Do fizičnih likvidacij k sreči še ni prišlo, se pa z zlorabami instrumentov pravne države ter institucij dogajajo brutalni obračuni z opozicijo in opozicijskimi oz. demokratičnimi mediji.

Kdaj pa kdaj režim zadane tudi lastne otroke, kot se je to zgodilo londonski dopisnici Nini Kojima. Še dlje so očitno šli pri voditeljici Tarče Eriki Žnidaršič. Kot je razkrila, so se spravili na njene člane družine. Z diskreditacijo.

Grožnje prišle iz vplivnih poslovno-političnih krogov
Erika Žnidaršič je na dan samostojnosti in enotnosti na Facebooku pojasnila, da so se po zadnji Tarči začele dogajati zares strašljive stvari. V tej oddaji so se namreč sprehodili skozi del afer, v katere so bili vpleteni predstavniki vladajoče kaste. “V zahvalo“, kot je izpostavila voditeljica Tarče, pa je dobila čestitko v obliki diskreditacije njenih ožjih družinskih članov, vse skupaj pa po njeno spominja na metode preteklih totalitarnih sistemov.

Ob tem pojasni, da so grožnje prišle s strani medija, pri “katerem so določeni posamezniki tesno povezani z nekaterimi najbolj vplivnimi ljudmi v državi,” hkrati pa se je vprašala, ali naj si zaradi groženj skrajša jezike. Razočarana je tudi ugotovila, da se novinarji v teh časih lahko spustijo na tako nizko raven oz. se pustijo izrabiti.

C. Š.

Sorodno

Zadnji prispevki

Golob na pogorišče odmevne afere Litijska poslal Andrejo Katič

Na prizorišče odmevne afere Litijska predsednik vlade Robert Golob...

[Video] Razkriti posnetek dokazuje vpletenost uslužbenca UNRWA v oktobrski masaker v Izraelu

Izrael je razkril prestreženo vsebino telefonskega pogovora, kjer Memduh...

Fides pod lažno presumpcijo, da imamo v Slovenji vladavino prava

Včeraj je Fides sklenil, da na ustavno sodišče vloži...