Kdo naj bi kričal na Plaskanovo, ki je nato doživela zdravstveni kolaps

Datum:

Znano je, kdo je kričal in tako v bolnišnico spravil novinarko RTV Valentino Plaskan. Zaradi pritiskov je namreč doživela kolaps.

                   

TV Slovenija doživlja pravi levi masaker. Novo levo usmerjeno vodstvo čisti po hodnikih, vse tisto, kar samo diši po desnem. Tako nekako bi lahko rekli masakru, ki ga izvaja Polona Fijavž z izgovorom da bo zamenjala ljudi, ki so javno prepoznani kot povezani s politično stranko ali so delovali v stranki privrženem mediju.

A poleg masakra, ki ga doživljajo drugače misleči novinarji, se dogajajo tudi drugačni pritiski, katerim je podlegla tudi odstavljena voditeljica Valentina Plaskan, kjer so jo zaradi stresa morali prepeljati v bolnišnico.

Kričanje in napadi
Česa takšnega nisem doživela niti v veliko bolj nepredvidljivem zasebnem sektorju. S strani nekaterih sodelavcev sem bila deležna tudi pavšalnih oznak o svojem delu, ki niso bile podkrepljene z dejstvi ali kakšno resnejšo analizo, ena od sodelavk je v ponedeljek name kričala na sestanku pred celotno redakcijo, kar tako. To so nedopustni pritiski, ki so bili seveda prisotni že prej, s strani manjšega dela kolektiva informativnega programa. Nekateri med njimi so neresnice in nepreverjene informacije objavljali tudi na portalu Tukaj.smo. V člankih so me izključno žalili in napadali,” je Plaskanova dejala za Slovenske novice.

TV voditeljica Valentina Plaskan (Foto: Facebook)

Novinar Bojan Požar pa razkriva, kdo naj bil tisti, ki je kričal na Plaskanovo. To naj bi bila nihče drug kot glavna zvezda stavke levih novinarjev na RTV Helena Milinkovič. Tista Helena, ki je ob shodu upokojencev pridno snemala z okna TV Slovenije in očitno dajala napotke. Tako jo je ujela naša kamera.

Prav zaradi takih, ki mislijo, da je TV Slovenija njihovo privatno podjetje, je na RTV potrebno narediti red. RTV že dolgo ni več televizija od vseh nas.

e-maribor

Sorodno

Zadnji prispevki

Afganistanec na nemški nogometni zabavi zabadal ljudi

Včeraj so nemški nogometni navdušenci slavili. A slavje ni...

[Video] Golob živi otroške sanje: Rajši na tekmi v ZDA kot na mirovni konferenci v Švici

Predsednik Ukrajine Volodimir Zelenski je ob začetku mirovne konference...

Ukrajina in ZDA podpisali desetletni bilateralni varnostni sporazum

Včeraj sta ameriški predsednik Biden in ukrajinski predsednik Zelenski...

Zver: Arbitražno športno sodišče je zavarovalo ženski šport in ženske

Nekdanji minister za šolstvo in šport ter evropski poslanec...