Koalicija dahnila usodni DA ugrabitvam otrok in uvajanju teorije spola v šole in vrtce

Datum:

Včeraj smo lahko gledali interpelacijo zoper ministrico za delo, družino in socialne zadeve Anjo Kopač Mrak. Kot pričakovano je koalicija spet podprla kršenje ustavno zagotovljenih človekovih pravic in razbijanje družin. Anja Kopač Mrak, največja promotorka teorije spola, LGBT ideologije in feministične ideologije, je preživela interpelacijo.

Državljani smo lahko samo odprtih ust poslušali nebuloze koalicijskih poslancev, ko so skušali zagovarjati nekaj, česar se ne da zagovarjati. Zagovarjali so ugrabitev otrok iz vrtca, zagovarjali so razbitje družine, zagovarjali so odločitev feminističnih “norcev” na Centrih za socialno delo, da je tujec bolj primeren za vzgojo otrok kot ljubeči stari starši.

Jasno so pokazali, kakšni lobiji nadzorujejo koalicijo
Koalicija razpada na zdravstvenem resorju, kjer je v igri denar. Razpada tudi na drugih resorjih, ki ideološko niso pomembni. Beton te koalicije pa je zagotovo socialni resor. Ne glede na kršitve v zadnjih nekaj letih, ne glede na LGBT propagando, ne glede na katastrofalno razporejanje socialnih pomoči in štipendij, ima ta resor popolno podporo. SD tu kraljuje že od samega začetka in kot se zaenkrat zdi, bo ta vladavina trajala še naprej.

Še naprej bomo gledali sekretarje iz ministrstva, ki bi morali vsaj v javnosti dajati videz nevtralnosti, kako paradirajo ob gejevskih aktivistih in z nizkotnimi izrazi naslavljajo vse tiste, ki se borijo za tradicionalno družino očeta, matere in otrok. Tak primer je sekretarka na ministrstvu za delo Martina Vuk, ki se je aktivirala kot zvesta članica Socialnih demokratov in državna sekretarka na strani zahtev istospolnih. Namesto da bi se kot predstavnica države distancirala od aktivističnega nastopanja, je celo sodelovala v propagiranju nove progejevske zakonodaje.

Vidimo lahko, da je Anja Kopač Mrak postala orodje LGBT lobijev, lobijev teorije spola in feministične klike, ki počasi uničuje našo državo. Karierna birokratka, ki je bila sekretarka na istem ministrstvu že v času Pahorjeve vlade, vseskozi zasleduje dolgoročni cilj, to je prevlada LGBT ideologije v družbi. Pri tem ji pomagajo aktivisti, kot je Martina Vuk, sedaj ko ima oblast ministrice, pa si je Mrakova izmislila še novo državno službo varuha načela enakosti. Seveda to ni postal kak neoporečen kader, ki bi skrbel za dobrobit vseh. Kje pa! Nastavili so Miha Lobnika, dolgoletnega gejevskega aktivista in podpornika posvojitev otrok s strani homoseksualnih parov.

Seveda so vsi ti vzvodi oblasti potrebni, da se lahko tako imenovana teorija spola oziroma družbeni marksizem razširi v družbi. Še bolj pa zato, da se lahko, s pomočjo ministrstva za izobraževanje, začne v osnovne šole, vrtce in srednje šole uvajati pouk o temeljnih postulatih teorije spola. Cilj vseh teh prizadevanj je ustvariti družbo moralnih izprijencev, ki bodo popolnoma poslušni vsakovrstni oblasti, samo da bi lahko živeli svoje perverzije.

SD nadzoruje Centre za socialno delo − ti pa ti vzamejo otroka, “če nisi priden”
Seveda pa je treba poudariti, da je ta resor pomemben tudi zaradi dveh drugih stvari. Prvič, zaradi represije. Da bo bralcem bolj jasno, bom navedel primer iz ZDA. Tam se je teorija spola prijela že v večini zveznih držav. Otroci se o pederastiji, lezbištvu in ostalih čudnih spolnih praksah učijo v šoli. No, nekateri starši protestirajo proti temu, da bi bil njihov otrok izpostavljen takšnemu vsiljevanju neke popolnoma protinaravne teorije.

V interpelaciji smo lahko slišali, da Socialni Demokrati obvladujejo okoli 90 odstotkov Centrov za socialno delo. Zato so v idealni poziciji, da z odvzemom otrok kaznujejo starše, ki bi se uprli prisilnemu uvajanju teorije spola v šolah, ki jih obiskujejo njihovi otroci.

Institucije, primerljive s slovenskimi Centri za socialno delo, služijo kot represivni organ za neposlušne starše. Očetu, ki je LGBT prijazni učiteljici rekel, naj njegovega sina neha siliti v poslušanje “ogabnosti”, so otroka vzeli. Zakaj? Ker je na učiteljico vpil. Iz tega so izpeljali, da je nasilen in mu vzeli otroka. Se že sliši podobno našim CSD-jem? Zaradi zastraševanja ljudi in družin je pomen tega, kdo nadzoruje CSD-je, še toliko večji in zato se jih levičarji oklepajo z vsemi štirimi.

Socialni transferji so zadnji del te pomembne pogače
Še en razlog je, da SD tega resorja ne bo nikoli izpustil iz rok. Nadzor nad socialnimi transferji. Če nadzoruješ usodo vseh socialnih pomoči v Sloveniji, si v odlični poziciji, da poskrbiš za svoje cilje. Na primer, če nameniš veliko socialne pomoči muslimanskim in migrantskim družinam, slovenskim pa ne daš ničesar, boš poskrbel za “baby boom” otrok migrantov, medtem ko slovenske družine ob obilici dela ne bodo imele časa za družino. Tako zagotoviš multikulturno državo. In to dela slovenska levica in to dela levica po svetu.

Nadzoruješ pa tudi določen del volilnega telesa, saj lahko nezvestim volivcem enostavno vzameš socialne prejemke. Za konec bi se bilo treba vprašati, čigava lutka je Anja Kopač Mrak in kdo in kje so jo oprali do te mere, da resno verjame, da je to, kar dela, dobro. Čas pa bi že bil, da po toliko letih brez vidnih dosežkov odstopi.

Naj končam v stilu predsednika vlade Mira Cerarja: “Ta članek ni bil kritika ministrice, razen v tistih delih, kjer je dejansko bil kritika ministrice.”

Aleksander Rant

Sorodno

Zadnji prispevki

[Video] Tina Gaber kljub Golobovim zagotovilom promovirala drago restavracijo

Spremljevalka predsednika vlade Tina Gaber je pričela znova oglaševati...