Arsenoviča in Bržana so “izvolili” levosučni mediji

Foto: sta

Priznam, da sem oguljeno politično frazo “volivci imajo vedno prav” na začetku moje politične kariere kdaj pa kdaj izrekel tudi sam. Z leti pa postajamo izkušenejši in modrejši, kar velja tudi zame, zato proti koncu svoje politične kariere te oguljene politične fraze nikoli več nisem izrekal.

Stvar je dejansko obratna. Zavedam se, da bom zaradi naslednjih stavkov tarča kritik, toda tega sem že navajen. Že vnaprej pa v celoti zavračam kakršnokoli kritiko, da sem žaljiv do volivcev. Tega namena niti slučajno nimam. Želim pa jasno pokazati na to, kako lahko posamezni vplivni posamezniki ali lobiji vplivajo na volitve, točneje na odločanje volivcev. Njihova moč je lahko tako velika, da lahko zlasti z medijskim bombardiranjem volivcev dosežejo njihovo popolno poneumljanje in posledično oni izvolijo točno določenega kandidata, ki ga seveda določijo vplivni posamezniki ali lobiji.

Tipičen primer take situacije so letošnje lokalne volitve v Mariboru. Levo politično okolje je tudi z nasilnimi demonstracijami leta 2012 doseglo krivičen odhod Franca Kanglerja s položaja zakonito izvoljenega župana. Seveda z znatno podporo levosučnega političnega trobila Večer. Ti isti krogi so si izbrali nesposobnega Andreja Fištravca, za katerega je do takrat slišalo le malo ljudi. Z znatno podporo levosučnega političnega trobila Večer so z bombardiranjem volivcev, lahko rečemo tudi s poneumljanjem volivcev, dosegli svoje, njihov kandidat je bil izvoljen. No, leta 2018 so se ti isti krogi, tokrat z lastnikoma Večera Sašem Todorovićem in Urošem Haklom ter seveda ponižnim izvajalcem ukazov lastnikov Večera v podobi odgovornega urednika Matije Stepišnika, da o “fizikalcih” novinarjih niti ne govorim, odločili, da Andreja Fištravca pošljejo tja, kamor sodi, to je na smetišče politične zgodovine. Toda, ti isti posamezniki niso bili pripravljeni popraviti z lune vidne krivice, ki so jo leta 2012 pri levosučnem političnem trobilu Večer naredili Francu Kanglerju. Niti slučajno, odločili so se za še en medijski umor kandidata za župana Maribora Franca Kanglerja. Zato pa so ti isti krogi našli Sašo Arsenoviča, proslulega in menda zadolženega in menda pretepaškega podjetnika, za katerega večina Mariborčanov do letošnjih lokalnih volitev še nikoli niti slišala ni. Toda z intenzivnim bombardiranjem, bolje rečeno poneumljanjem volivcev, so iz popolnega neznanca naredili novega župana Maribora. In ko bo Saša Arsenovič odslužil svoje, ga bodo ti isti krogi lahko tako kot Andreja Fištravca poslali na smetišče zgodovine. Kako strašljivo za demokracijo. Pa tudi podobno, da ne rečem enako, kot v socializmu. Takrat so posameznega kandidata izbrali v lokalni partijski celici, danes pa kar v lokalnem levosučnem političnem trobilu Večer.

Dr. Vinko Gorenak (Foto: STA)

V Kopru pa ni bilo nič drugače. Tam stvari še niso čisto dokončne, a kaže, da bo župan Aleš Bržan. Če so Arsenoviča “izvolili”, Franca Kanglerja pa medijsko umorili kar na levosučnem političnem trobilu Večer, je bil Boris Popovič precej trši oreh. Njegovih medijskih “morilcev” je bilo veliko več, ne le lokalnih, ampak tudi tistih na državni ravni. Pa da ne bo pomote, prav nikakršen zagovornik Borisa Popoviča nisem. Vem pa tri stvari, vezane nanj. Prva je ta, da je Koper danes povsem drugačen, kot je bil pred njim. Druga je ta, da naj bi na precej “kavbojski” način, podoben Jankovićevemu, vodil MO Koper. Tretja pa je ta, da so levosučna politična trobila vseskozi forsirala Aleša Bržana, Borisa Popoviča pa so vseskozi medijsko “ubijala”. S tovrstni početjem pa so posledično določila, kdo bo župan Kopra. Toda, je to demokracija? Ne, ni. So levosučna politična trobila tista, ki lahko tako usodno vplivajo na volitve? Odgovor na to vprašanje pa zahteva še nekaj stavkov.

Nacionalna radio in televizija, ki ju plačujemo vsi, bi morala biti levo in desno v tem pogledu popolnoma uravnotežena. Toda temu ni tako. V pogledu politične uravnoteženosti sta ne tako kot poševni stolp v Pisi, ampak predstavljajte si tako, kot če bi poševni stolp v Pisi padel na tla, seveda v levo. Kar pa se tiče ostalih medijev, pa je problem v njihovem razglašanju za neodvisne. Le pri Demokraciji in Nova24TV jasno povedo, da so desnosredinsko usmerjeni, s čimer ni nič narobe. Narobe je to, da pri POP TV, Planet TV, Delu, Dnevniku, Večeru, Slovenskih novicah, Mladini, Žurnal24, Svet24 in še mnogokje trdijo, da so neodvisni, v resnici pa so nagnjeni v levo huje kot poševni stolp v Pisi.

dr. Vinko Gorenak

 • kraljica vesolja

  Pa to ti je demokracija. AL bi vi radi sam enga kandidata ala Tito. SEj je bil njegov omladinac. DEjansko je po moje on še zdej en velik komunajzar in vas SLovence hebe u glavo. SEj ne more bit tok neumen, kokr se dela.

  • Steiermark

   Tebe je nekdo “poj……l” v prazno glavo!

   • kraljica vesolja

    Ja, dečva, dons sem ga že primila. Uljez mi se uvuko u cveće, kokr prav ena pevaljka Vendi, bivša pička od Šešelja. Probi se še ti dol dat, če si že pozabla, kok to paše.

    • Steiermark

     “Dons si ga že primila”…….verjetno direktno v tazadnjo…..in to te navdaja z poetskimi mislimi…..Povej mi samo, koliko si morala plačati tistemu, ki ti “se uvukao u cveće”, zastonj in pod lučjo te verjetno tudi zadnji afriški kozjejeb……nebi!

  • WISKY 1000

   fuj pas mater

 • VERZIFIKATOR

  Borisav Bržančič

  POP ODŠEL JE

  Pop odšel je, prazna parohíja
  vendar pod odhodu ni ostala,
  raja se je drugemu prodala,
  temu pravi se demokracija.

  Res preveč za popom ni jokati,
  saj še zdaleč mož ni bil brez greha,
  kakor novi popčič ni uteha,
  takšne ista pač rojeva mati.

  Je za popa prvega poučno,
  da nihče na svetu tem ni večen,
  ni ne novi pop ne narod srečen,
  saj na zemlji je življenje mučno.

  Naj bo jasno, ni brezgrešna, čista,
  tale pač obmorska parohíja,
  pravzaprav je čista parodija,
  vodi ki jo levosučnost ista.

 • The Obliterator

  Demokracija je to, miličnik Vinko. Demokracija.
  Lahko obračaš kakor hočeš, priprisuješ medijem, da zmorejo kontrolirati vreme…
  Ampak zapomi si, Vinkec, za tokratko ultra-pušiono ste krivi sami.
  Vaša konstantna jeza, teorije zarot, revanšižem, gnev, sovraštvo do vsega kar ni SDS…
  Jebiga, Vine, sami ste krivi. Deal with it.

  • antimur

   Tele zaplankano, si kdaj poslušal Kučana, idiote iz Levice, predsednike levosučnih strank, kučanistične poslance kot je naprimer omejenec Möderndorfer, to so teorije zarot,revanšizem, gnev ter nenormalno sovraštvo, predvsem pa izdaja slovenskega naroda in domovine, SDS je angelček proti tem zverem.

   • WISKY 1000

    to je res golazen

  • šmentanamuha

   Ja, kardeljanci ste dobro zdresirani, res je, dejansko temu ne gre ugovarjati. Ampak to ni pot v prihodnost, vsaj ne svetlo prihodnost.

  • WISKY 1000

   kaj si ti pas mater

 • luckyss

  Dobro jutro Vinko…Seveda so mariborskega župana izvolili “levaki”…Glavno zaslugo zato pa ima SDS, ki je Kanglo podprla..
  Torej je narod volil manjše zlo…podobno v Ljubljani in v Kopru, pa še kje..
  Sedaj ne vem ali ste v resnici tako butasti (bivši miličniki, obramboslovci in podobni CK kumrovški fakuljtjeti..) ali pa vam preprosto leži to jamranje iz opozicije..

  • šmentanamuha

   Hočeš reči, da je Jankovič manjše zlo kot Logar, sem te prav razumela?

   • luckyss

    Ne vem kdo izmed njiju bi bil za Ljubljano manjše zlo…vem pa da je Jankovič zmagal brez problema ravno zaradi SDS protikandidata..
    Kot da bi murgeljski škrat kot peto kolono prešvercal Janšo..;)

  • WISKY 1000

   bolek rdeči

 • antimur

  Levosučni je ves balast natlačen v Sloveniji, od kučanistov, pleničarjev, pedrov in lezbijk, večina čefurjev, pritepenskih musliljubov, kriminalcev in zločincev. Ta gnoj je izvolil pač nekaj iz njihovega legla.

  • janko

   Samo še par let, pa jih bodo kalifatarji pofaderbali, vse!

   • WISKY 1000

    vsak dan si bo lahko privoščila drugega prežganega

  • kraljica vesolja

   Kam pa ti spadaš, me zanima.

   • WISKY 1000

    v venezuelo

   • Steiermark

    za razliko od tebe, med ljudi

  • Steiermark

   Žalostna resnica! ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

 • Foglof Tunek

  Zakaj pa niso desnosučni mediji Nora24TV in NeDemokracija izvolili Logarja, Kanglerja in Popovića? Sami trdite, da ste najmočnejši… v službi resnice… mediji fSloveniji !!!

  • WISKY 1000

   ti se pa delat izgubi,fuj

 • soc

  Cvetke o Saši Arsenoviću v tem političnem pamfletu načeloma niso vredne komentarja. A kljub temu. Ker ga osebno poznam, kar nekaj ur smo prebili v zadnjih letih v takih in drugačnih, enogastronomskih in političnih debatah. Prvič, je svetlobno leto daleč od nasilneža, kljub svoji pojavnosti. Drugič, da je Mariborčanom neznan, je podobna neumnost kot da je Ljubljančanom neznan, recimo, Dimsi Rupsi. Tretjič, njegov politični credo je približno tako levakarski kot moj. In četrtič, seveda je egomaničen, kot vsak župan večjih mest, a res mu je za Maribor. Res želi to prikupno mesto, ki je klavrno zaostalo v razvoju, povzdigniti tja, kamor sodi.

  Izključevalnost pa je v mojih očeh lastnost razbijaške levice, daleč od umirjene drže intelektualne desnice, dragi gospod Gorenak…

  • Edi Puc

   .. o tem da je šel v politiko, da se reši dolgov pa je že druga zgodba. O njem še bomo čuli.

   • luckyss

    Onemu iz Kopra vse mama kupi..še sendvič in gate..

    • WISKY 1000

     kaj te briga komunajzar

  • janko

   HVALA za informacije, dragi Soc, cel veseli december si mi polepšal, res! In mnogim Slovencem!

  • šmentanamuha

   Upam, da imaš prav.

  • Korenjak

   Seveda poznamo Arsenovića, poznamo tudi Fajfarja, zelo priljudnega nekdanjega natakarja brez konice enega prsta… :-). Ti sicer temu praviš “daleč od nasilneža” – in bi pri tem rad ostal verodostojen.
   Vemo, kako se je delalo v Takosu (plačilo na roke), vemo za vpliv mame sodnice – ne samo pri kanibalskem pretepu. Znan je samo tistim, ki so jim “gostilne drugi dom”, drugače pa njegovega vpliva na podjetniški sceni ni. V resnici je neznan (tebi seveda ne, meni tudi ne in ga prav tako kot ti osebno poznam) širši javnosti. To ni kandidat za Maribor, to je kandidat SMC za SMC. Večer ga je praktično iz nič povzdignil v znano osebo. Torej: sorodstvene vezi (sramota od sodnije, leglo namernih stečajev in kriminalna greznica), iz klobuka pričarana medijska pozornost (vstajniškega trobila Večer) in oglaševalska infrastruktura (SMC) so zagotovilo, da bo Arsenović Maribor pokopal še globje.

   • janko

    Ojej, pa bod vesel. Kaj čemo, bomo vidl. Človk je predvem to, kar sam misli da je…

   • soc

    Glej, kolega, če mi glede na moje dosedanje poste ne prisojaš resne kredibilnosti, tudi prav. Desnica je pač uspešno razklana. Načeloma med intelektualce tipa Žige Turka, primitivce tipa Andreja Šiška, pa primarno katoličane, rusofile, amerofile, germanofile… Klavrno. Drugo stran vodi in usmerja en človek…

    In zato sem se obregnil ob izključevanje vsega in vseh, ki niso po volji vodstva SDS. Ker tako ne bomo prišli nikamor. Capisc’?

    Pozicija: od odhoda Bajuka zvest volilec SDS. Zaradi Janše, ne zaradi drugih. A nikakor ne vernik. Zato tudi moj post a Saši ne bo imel verniških lajkov.

    • Korenjak

     Nisva kolega, to domačnost prihrani za Arsenovičeve gostilne. Intervju z Arsenovičem v Mladini (https://www.mladina.si/187844/sasa-arsenovic-kandidat-za-mariborskega-zupana/) jasno pokaže, da ga podpira rdeča zvezda. Ali pa komentarje tukaj poglej, kdo ga podpira – sami ortodoksni verniki rdeče zvezde. In ti bi nam rad dopovedal, da so levaki sedaj kar naenkrat prepoznali “razvojni potencial” mesta v obliki zadolženega gostilničarja?
     Podobno tako kredibilno, kot tvoja trditev, da je Arsenovič miroljuben nenasilnež.
     “Verniške lajke” kar poglej zgoraj med komentatorji, ki Arsenovića zagovarjajo (čeprav osebno menim, da se za množico butastih komentatorjev tukaj skriva ena sama oseba, Gregor Repovž). Vernik si tudi ti, da (če poznaš Arsenovića potem poznaš tudi Fajfarja) slepo veruješ v Arsenovičev miroljuben jaz ali v to, da gre za sposobnega podjetnika, ravno dovolj lokalpatriota, da želi dobro Mariboru.
     Poglej, kaj mariborska sodnija od osamosvojitve počne (ne veš točno, ali so mafija ali so le v lasti mafije ali oboje). Simbolično povedano: Arsenovića pa je dojila sodnica.

     • Steiermark

      Kar si napisal, je razmišljanje razsoddnega patriota in poznavalca ali prepoznavalca resnice! Ludožerska pokveka, mimogrede, ni niti “mariborčan in še manj Slovenec”, spada v gnezto t.i. “podjetnikov, ki sovražijo vse kar ni srbskega in nas vodijo po poti pogube……če se v Lipici skoti osel, čeprav v bližini oz. med Lipicanci, še zato ne postane Lipicanec!

     • Jovo Jamnica

      Poznam Arsenoviča 33. let, za Fajferja pa sem prvič slišal, ko ga je Požar izkoristil za gonjo proti konkurentu Arsenoviču. Ta gonja je prinesla Požarovemu kandidatu Domanjku, ki ga prav tako poznam že 33 let, v Mariboru 295 glasov.

     • Korenjak

      Skratka: DEJSTVO, da je Arsenović pretepaški kanibal, ki ga zaščiti mama sodnica, je zate nekaj, kar se izkoristi zoper nekoga…? DEJSTVO številka dva: če res poznate Arsenovića, veste, da je tudi plačeval delavce na črno. In to je zdaj legendarni junak levičarjev, ki ga opeva od Mladine do Večera?
      Seveda: barabe za barabo.

     • Jovo Jamnica

      V svojem skromnem življenju sem delal tudi kot natakar pri “privatnikih”, ki so obljubljali med in mleko. Ostalo je le pri obljubah. Če so me že legalno zaposlili, so mi venomer plačevali na roko, direktno iz registerske blagajne, minimalne obveznosti pa po zakonu. Enako je bilo v trgovini. Vodili sta se dve blagajni in plačilo na roko. Ena za državo in ena za zasebnikov žep. To je bilo že v Jugi in se pozneje v Sloveniji ni spremenilo. Ker nisem delal pri Arsenoviču, ne morem zanjga trditi, da je s svojimi zaposlenimi počel enako. Lahko pač sumim. To je vse.

     • soc

      Oprosti, kolega Korenak (tule si mi pač kolega, ne glede na to, kaj si o tvojih razmišljanjih in intelektualnem dometu mislim po prebranem), v svoji agresivni pravovernosti si rahlo omejen. Če meni pripišeš ljubezen do rdeče zvezde (???) pak nisi rahlo, temveč sila omejen, zato zaključujem ta smešen diskurz. Kaj ima z vsem napisanim Repovžev debilček ne vem, v vaše interne konflikte se pač ne bom spuščal. Bedno!

     • Korenjak

      Ne, bedno je to, da se v pomanjkanju argumentov o tvojem zveličavnem odrešeniku Arsenoviću, katerega vernik si. Če poznaš Arsenoviča, poznaš tudi zgodbo o Fajfarju – in ostale zgodbe. Samo slepi vernik lahko verjame, da je Arsenović miroljubna žival. Svojo bedo pa nato pripisuješ drugim.

     • soc

      Če v besedah človeka ne ločiš slepega vernika od kartezijanskega racionalista, potem s tem nekako poveš vse o sebi in svojem dometu. Sem zelo presenečen in zelo razočaran.

      Moj problem, ne tvoj, seveda. Vale, dottore.

     • Korenjak

      Seveda imaš problem: vse, kar zmoreš, so poskusi osebne diskreditacije, argumentov pač ne maraš. Glej, preprosto je: s tem, da si se postavil na stran ljudežerskega pretepača in lažeš o njegovi miroljubnosti, si preprosto izgubil kredibilnost, ker nisi povedal resnice in ker z lažjo zagovarjaš pretepaško barabo. Kaj ti tu ni jasno, “kolega”?

     • soc

      Jemljem nazaj predlog o umiritvi duhov. Sem imel žal bistveno previsoko mnenje o tebi glede na tvoja dosedanja razmišljanja na Novi 24 in še kje. A glej, pojavi se kjerkoli hočeš in mi povej v faco, kaj sem se o Arsenoviću kadarkoli in kjerkoli zlagal, vedno bolj primitivni intelektualni palček! Ko (če) se strezniš. Žal – sramota si za SDS!

      (V kolikor seveda nisi zgolj plačani provokator in impersonifikator. Upam, da bom kdaj vedel.)

     • Nšo-či

      Prebirala sem vajin dialog. Niti Kangler, niti Arsenovič me nista prepričala. Ne verjamem, da posedujeta občutek za druge. Da se zavedata, da smo ljudje med seboj soodvisni. Maribor je prelepo mesto. V teh dneh bi bilo zaradi reke, igre luči , majhnosti in raznolikosti lahko najlepše v Evropi. A veš Soc, tebi pa v nasprotju z njima, zaupam. Skozi komentarje odkrivam, da poseduješ vrednote, ki jih nisi pripravljen prestopiti. Pa vztrajen si :) … Arsenovič je dobil priložnost..upam, da mesto ne bo še bolj osiromašil, kot že je.

     • soc

      Hvala ti, draga Indijanka. Ker glede etike nisem kaj prida fleksibilen, sem tudi v amatersko lokalno politiko zajadral (za SDZ) le na prvih bojda svobodnih volitvah, potem sem jo kaj hitro ob razpadu Demosa in stranke opustil in jo odtlej z veseljem pokritiziram od zunaj, tudi če ni Kučanova. S slonoščenega stolpa navideznih vrednot, bi zaničljivo djal kak moj sovrag.

      Morda se vidiva danes ob 12h?

     • Nšo-či

      Na shod me pa ne bo. Delo imam. S tujo strokovnjakinjo delam na nekem projektu, ki ga bosta ocenjevali dve tuji reviziji Sem pa pokukala skozi svoje okno v mestu in nisem zaznala ničesar drugačnega na ulicah.

    • Steiermark

     Soc, zelo si me razočaral! Vedno sem rada prebrala tvoje komentarje, ker so se mi zdeli tako verodostojni in polni resnice…..Kje je končalo vse to, da se tukaj razgaljaš kot podpornik ludožerca, ki je skozi napovedoval, da mu je “svetel vzor” opankarović, takoj po “izvolitvi” ,kar bi bilo potrebno preveriti, ali niso bili na delu tudi tisti uvoženi volilci, z označeno številko , prišleki in začasno, zastalno prijavljeni kot rezidnti v Sloveniji – Lublani, Mariboru….katerim, tako kot temu modelu, slovenščina predstavlja tuji jezik, zato je tudi po “izvolitvi”, ko je stal v Mariboru, na trgu Leona Štuklja, nagovoril in se zahvalil svojim volilcem – partizanom ter jim rekel, da tukaj ne rabijo govoriti slovensko, medteem ko sam ni vedel, kje stoji. Res , nemorem verjeti, da ti podpiraš srbsko in ludožersko mafijo!

     • soc

      Draga forumska prijateljica, ali pričakuješ, da bom pljuval na človeka zato, ker mi to nakažejo prvaki stranke, ki jo volim? Ne bo šlo. Saša poznam kako desetletje in ne verjamem, da se motim v svoji oceni. Ne prebavljam SMC in podobnih poganjkov ZKS, nisem bil vesel ob njegovi kandidaturi (kot tudi najini skupni prijatelji ne), še manj ob tem, kdo ga je podprl. Celo zgrevano sem sprejel njegovo zmago, ker mu nalaga dodatne obremenitve, ob otrokih in poslu verjetno zelo težak izziv za kogarkoli. Bebček Fištravec in njegov predhodnik, o katerem sem tudi kaj zapisal, sta imela veliiiiiiko časa za ustrezno županovanje.

      A napadi ad hominem, ker “ni naš”, še enkrat, ne sodijo k intelektualni desnici. Kamor se pač prištevam. Če se bo izkazal drugače, kot ga poznam, bom pač brez pomisleka napisal svoje in mu to povedal tudi v obraz. Daj mu čas, pa bova videla, tako jaz kot ti. Eden se očitno zelo moti.

     • Korenjak

      Vse bi bilo lepo in prav, če ne bi bil v svojem praznem besedičenju tako slepo navdušen nad dejstvom, da je Arsenović navadna baraba, ne pa oseba s kvalitetami za župana. Ne moti te niti njegova nasilniška preteklost, niti njegove globoke korenine v kriminalme mariborskem sodstvu. Ne moti te njegova zlizanost s SMC, s koristoljubno mafijo, ki pleni med Slovenci.
      Ne moti te nič od tega. Tebi zadostuje “argument”: poznam ga že 10 let. No, jaz pa ti odgovarjam: povej mi s kom se družiš in povem ti, kdo si.

     • soc

      Iz posta v post bolj žaljivo, pa nisi sposoben narediti konca tej svoji spirali, izzvani z mojim prvim komentarjem. Kolega, razmisli, potem ko zjutraj še enkrat prebereš najin dialog. Z veseljem soočim v miru in brez slabih misli najine poglede v (recimo) eVinu v LJ, kadarkoli ti ustreza. Gotovo ti je iz redakcije znan moj mail, sporoči. Morda oba pridobiva kaj po čisto človeški plati. Ali pa vsaj zakopljeva sekiro.

     • Steiermark

      ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

   • Jovo Jamnica

    Si ti Mariborčan???

  • Jovo Jamnica

   Vrhunski komentar. Tudi meni se postavlja vprašanje, kdo neki podeli naziv dr. nekomu, ki spiše kolumno na ravni osnovnošolca.

 • maxbernie

  dr. miličnik, a veste, kaj ste? Sore looser. To ste.

 • luckyss

  Ker ne morem tega tu narisati, da bi si mogoče potem izposodili barvice od svojih 14 letnikov v drugem razredu OŠ in to pobarvali..in mogoče celo potem razumeli…Bom to probal z “obratno psihologijo”..podobno kot pri ovcah in električnem pastirju..no, malce drugače ;))
  Torej…
  Če bi SDS trdila, da je Kangla neprimeren kandidat, bi ta sigurno zmagal !!
  Ovce butaste..

  • šmentanamuha

   Najbolj opranoglave ovce ste kardeljanci. Če ti je Janša edini izgovor, da ne voliš desnice, potem ti ni pomoči.

   • luckyss

    Itak ne volim, ker nimam koga…
    Da pa bi volil enega najbolj ekstremnih komunistov zato da bi se rešil komunistov, pa mi ni logično..;)

    • WISKY 1000

     KER SE TI RIT NE DA DVUGNITI,FUJ PAS TI MATER.

     • Grog

      KER SE TI KOZARCA NE DA DVIGNIT,FUJ WISKY TI MATER !

  • WISKY 1000

   tvoj pas mater je bolj pameten od tebe,komunajzar,FUJ.

 • Franc Šink

  Še bo trajalo da se bomo znebili komunistov še.

  • luckyss

   Ja…vi ne morete eni brez drugih..Vaši politiki ne bi imeli kaj ponudit..
   Dokler bo dovolj butastih ovc vašega ranga Slovenija ne bo Švica ampak bo le švicala ..seveda le delavci..

  • zokispoki

   Samo od sebe se ne bo nic zgodilo ! Komunistov se lahko znebis samo na en nacin, da jih nazenes !

   • WISKY 1000

    v venezuelo

  • Lewuh

   Sploh se nikoli ne boste znebili komunistov. Komunisti smo carji, za razliko od vas mevž.

   ————————————————————————————————————————-

   NAJ ŽIVI RDEČA ZVEZDA, KI NAM ZAGOTAVLJA VARNO IN TOPLO ŽIVLJENJE

   • Steiermark

    res ste carji, sranja in klanja, to dokazuješ s svojim dajanjem plusov , na svoje kozlanje!

  • Steiermark

   Kaj nam koristi, če se “znebimo” komunistov, ko se pa že parijo in razmnožujejo z ortodoksnimi srbini, sovražniki avtohtonih v Sloveniji – ludožerci!

 • ĐĐ Style

  Desni pušijo na celi črti in vedno so krivi drugi. HE HE HE, kere ovčice.

  • luckyss

   Zakaj je tako ?!

   Odgovor je neverjetno preprost..
   Vsak pameten diktator okrog sebe zbira le idiote, da bi mu kdo kasneje ne bi ogrožal prestola..(nevarne..Pučnik..pa odstrani)..
   To je učinek takšne politike..ovce blejijo, pastirju pa “paše” jamranje in twitanje iz opozicije..Za “sproti” pa zadostuje par sto milijonov DM od orožja…
   Kaj bi si človek želel več…a oblast ?!
   Ne, to pa ne gre..lahko kupiš posameznika in mu plačaš diamantni piling ali posameznico in ji omogočiš stres..
   Narod pa ni na prodaj ..

  • WISKY 1000

   TI SE NE ZAVEDAŠ,KAKO LEVUHARJI V SVOJO SKLEDO PLJUVATE,FUJ.

 • Foglof Tunek

  Zakaj pa niso desnosučni mediji Nora24TV in NeDemokracija izvolili Logarja, Kanglerja in Popovića? Sami trdite, da ste najmočnejši mediji fSloveniji… v službi resnice ????

  • žogica

   Laž se nikoli ne obrestuje, mogoče jim bo kdaj kapnilo!

 • Franc Šink

  Ženske, ki mislijo, da so grde vedno želijo da se ugasne luč pred dejanjem. Tudi komunisti obožujejo temo.

  • luckyss

   Daj ji “povšter” čez glavo, če si se naveličal njene face ;))

  • žogica

   Od kje ti ta ugotovitev, desnuhar? Nobena ženska ni grda, grd si ti, ki tako razmišljaš!

   • Franc Šink

    Napisal sem: ki mislijo da so grde !!! Ne pa da so grde.

    • žogica

     Se že vlečeš ven, tipičen podložnik Noriškega kraljestva si!

     • Franc Šink

      Še vedno boljše od murgelskega. Te zanima še kaj?

     • žogica

      Ti in tvoji desnuharji absolutno ne!

    • Steiermark

     Kakorkoli si zapisal, je edina resnica da so levakinje nagravžne grdobe!

   • Steiermark

    levuharce so grde babe, samo če se spomnimo tistih, iz revolucionarnih časov, ki so ob pogledu nanje vzbujale gnus, v normalnem človeku….. ena izmed njih je bila tudi lokarca…..

    • žogica

     Ti si nagnusen, pokvarjen človeček, ki še ženske od blizu videl nisi, revež bolani!

     • Steiermark

      Ja, med vami, lgbt Q-ujevci je pa res težko prepoznati oz. najti normalno žensko – izprijenci!

     • žogica

      Normalna ženska si ne želi tvoje bližine, nasilnež!

     • Steiermark

      Bebec, tudi jaz si ne želim “bližine, niti normalne, niti nenormalne ženske”!

     • žogica

      Res si bebec ja, pa še desničarski!

     • Steiermark

      Poglej bebec, bebavost je rezervirana samo za vas levake in ludožerce z balkana!

  • Steiermark

   Oni so se ravno “skotili” grdin ženskam, ki so se dol dajale s komunisti ter v temi, ter obožujejo temo, brez katere nemorejo, kot vsa podzemna golazen – zombiji! Svetloba – luč, jih ubija!

 • resnicaboli

  Saj to je najhujše prava tragedija kako je komunizem ljudi napravil neumne (zaenkrat še večino) če bi jim osla ponudili za izvolitev bi ga izvolili.

  • Ciril Rustja

   pozabljas da vsa stara garnitura SDS SO BILI KOMUNISTI,potemtakem so tud oni bebci neumi,hahaha

   • resnicaboli

    Kateri stranki pa naj bi bili v komunističnem enoumju če je samo ena? Ni problem če so bili v komunistični stranki problem so takšni kot ti ki si še vedno tam.

    • Ciril Rustja

     sam nisem bil nit sprejet v mladino titovo ker sem bil protidrzavni element,,taki ki se obracajo po vetru so najslabse sorte ljudje..

    • Ciril Rustja

     nikoli nisem bil in tud ne bom,,sam vasa parola je ce nisi z SDS a si komunist,,priblizno tako kot je bilo pod Hitlerjem,,ce nisi bil z njim si sovraznik naroda,,bolano za 21 stoletje

     • Korenjak

      Zanimivo: množica levih strank (ki sploh niso leve, so mafijske), deluje skrajno izključujoče. Saj sploh volilnega programa niso imeli oziroma ga lahko strnem v hashtag #antijanša. Delujejo po komunističnem načelu: kdor ni z nami, je proti nam. Zanimivo, kako levičarji vedno znova sprevračate dejstva.

   • Imersion

    Če obstaja samo ena stranka in želiš biti politik in delati v dobro (ali slabo) državljanov, v kateri stranki si? Eni so si izborili več strankarski sistem, drmokracijo, eni pa so še danes tovariši…

    • Ciril Rustja

     sam se nimam za intelektualca,,pripadam stranki LMS,V moji druzini nismo bili nikoli tovarisi,v presnjem sistemu smo bili velik sovraznik sistema in samo zato,ker je bil dedek carabinjer, to kar bi rada izvajala danasnja SDS ni nic drugega kot komunizem v drugi obliki,sam lider se je dobro izsolal pri bivsem sistemu..

  • Steiermark

   Ja, pri njih je važno, da je osel “njihov” in da zna rigati……ia ia, drugega pa itak ne rabi, saj ga potem, ko ga zvežejo k jaslim preepolnim vsega (za kar so se borili), vodijo in usmerjajo oni, kratkonogi sovražniki samostojne in svobodne Slovenije….

 • žogica

  Vinko še vedno žaluje za izgubljeno oblastjo, sigurno bi zasedel kak ministrski fotelj, zdaj še pa poslanskega stolčka nima, smola pa taka!

  • luckyss

   Saj ima kolumno, kjer lahko objaviš največje idoitizme pa dobiš plačano..
   Pa komunistični palicaji tudi niso imeli slabih plač, torej tudi penzija ni tako mala..

   • žogica

    Absolutno so komunisti poskrbeli za Vinkota, zato jih pa ne more pozabit!

   • WISKY 1000

    GLAVNO,DA IMA BOLJŠO KOT TI,LEVUHAR IN SI JO TUDI ZASLUŽI.

    • luckyss

     Ne razumem zakaj je pozitivno ker ima večjo penzijo kot jo bom imel jaz ?!
     Če bi mi bila cilj večja penzija, bi tudi sam bil član komunistične partije in udbaški “organ”…
     Tako pa imam raje mirno vest…

     • Steiermark

      Ti so že njihov, od vedno! Če pa neboš imel visoke penzije, kot vsi tvoji tovariši, roparji in bestie, se pa pritoži svojemu kratkonogemu sovražniku Slovencev in samostojne in svobodne Slovenije ter opankarju – glavnima krivcema, za stanje, ki ga imamo, ko nam še vedno vladate brezumni rdečuhi – morilci in roparji Slovencev!

 • Bi raje Popoviča?

  Bržan vsaj ne grize svojih podrejenih.

 • Bi raje Popoviča?

  Bi bil Zokijev prijatelj Popovič boljši od Bržana?

 • Lewuh

  A jokcate desnuhi. Ste propušili po celi črti. Desnica na smetišče. Sprijaznite se, da ne boste nikoli v prevladi. NIKOLI. Kaj ste pa naredili drugega kot gromozansko BANČNO LUKNJO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  ————————————————————————————————————————-

  NAJ ŽIVI RDEČA ZVEZDA, KI NAM ZAGOTAVLJA VARNO IN TOPLO ŽIVLJENJE

  • Frank Novak
   • žogica

    Pa saj se razumete z islamisti, zakaj potem taka gonja proti njim?

    • Frank Novak

     Kdo se razume z islamisti? Jaz sigurno ne…

     • žogica

      Drugačnost ljudi in sovraštvo vam je skupno!

     • Frank Novak

      Sovrastvo do koga?

     • žogica

      Pa kaj, ti nič ne razumeš, sovraštvo do “drugačnih”.

     • Frank Novak

      In kdo so drugacni ki jih jaz sovrazim?

     • žogica

      To pa ti veš, izprašaj si vest!

     • Frank Novak

      Ne ne vem, jaz nikogar ne sovrazim ker imam prevec rad samega sebe in svojo druzino.
      Razkrij mi koga sovrazim da bom vedel.

     • žogica

      Frank Novak • 11 minut nazaj
      Levicaji so navduseni nad Islamom.
      Seveda
      obratno ne velja, ISLAM SOVRAZI NEVERNE LEVICARJE. Zato levicarji ne
      sedijo prav v nobenem parlamentu katerekoli muslimanske drzave na BV,
      pac pa se z njimi praviloma polni morisca in zapore verskih in
      sekularnih diktatur teh drzav.
      Vendar je samo levicar – ki zivi v oblakih – tako butast da tega ne vidi.
      Najboljse
      zdravilo za levicarja je da odide v muslimansko drzavo in tam
      organizira parado ponosa, komunisticno partijo ali feministicni krozek.
      Povratne karte ne bo potreboval…1

     • Frank Novak

      Torej koga sovrazim?
      Islam sovrazi nevernike, jaz nikogar…

     • žogica

      Sprenevedanje je tvoja odličnost.

     • Frank Novak

      Nisi povedal / povedala koga sovrazim.
      No bo kaj?

  • WISKY 1000

   FUJ, levuharji,uničili boste Slovenijo do konca,FUJ……..

   • žogica

    Si že uničen, desnuhar?

  • Steiermark

   gnoj zagamani balkanski!

  • Korenjak

   Zahvala uredništvu nova24tv.si, da dopušča vse komentarje. Hočeš nočeš se na ogled postavi kar samo, da smo talci agresivnih levih norcev, ki dojemajo politiko (ki naj bi težila k skupnemu dobru) kot nogometno tekmo in se tudi obnašajo kot pijani navijači.

   • Lewuh

    Jebat ga, če si ti največji norec.

    ————————————————————————————————————————-

    NAJ ŽIVI RDEČA ZVEZDA, KI NAM ZAGOTAVLJA VARNO IN TOPLO ŽIVLJENJE

  • Dostmamrecesijeinpičkarije

   Pizda lewuharska. A nauš že enkrat zginu s tega portala. Mrš U3PM butl.

   • lili pili

    Kap te bo zadela bebo neumni, med tem ko levakarji z hecom jemljejo politiko jo desnakarji hudo zares zato je razocaranje huuuuuddddddooooo a ne jmtb

    • Lewuh

     Pa qa je s tabo lili pili??? Mi ponosni levaki nič ne jemljemo s hecom. To kar pišem, mislim čisto resno. Le laži.

     ————————————————————————————————————————-

     NAJ ŽIVI RDEČA ZVEZDA, KI NAM ZAGOTAVLJA VARNO IN TOPLO ŽIVLJENJE

     • Jovo Jamnica

      Lili pili ne laže. On ne ve, da ti misliš resno. Tudi jaz tega ne vem.

 • Miro

  Jebiga Vinko meščani so dali rdeči karton izrojeni desnici oziroma SDS.

 • Jerica

  Seveda so zdaj spet drugi krivi za polom desnice. Problem desnjakov je da vedno iščete krivce drugje ne pa pri sebi.

  • Lustrator

   Je krivda demokratov, da nimamo totalne kontrole nad sindikati, pravosodjem, bankami, državnimi podjetji, nevladnimi organizacijami in mediji, tako kot jih imate rdečezvezdaši vse od leta 41, ko ste za oblast morali poklati desetino naroda?

   • Steiermark

    jerica in ostali, ki tega ne razumejo, verjetno prihajajo iz istega, “rdečega gnezda”!

 • Foglof Tunek

  Čujte, zakaj pa niso desnosučni mediji Nora24TV in NeDemokracija izvolili Logarja, Kanglerja in Popovića? Sami trdite, da ste najmočnejši mediji fSloveniji… v službi resnice ????

 • Ciril Rustja

  nova 24 tv v sluzbi resnice,,se sprasujem klatere resnice,,samo njihove resnice,,govorijo o venezueli,severni koreji,,kako je Arsenovic zadolzen,,ni pa niti besede o skandalu RKC NA HRVASKEM O PEDOFILIJI,,niti kako je njihov clan stranke SDS izvoljeni zupal LELJAK dolzan miljone,,da nima vstopa v Avstralijo..pluvajo po komunazerjih,,sami jih imajo v sranki najvec bivsih komunajzerjev..samo pazite to so skesani komunajzerji..sam si stejem v cast da nisem bil izvo0ljen niti v mladino titovo ker sem imel ze takrat kriticen pogled nad ureditvijo..pluvajo po migrantih,,razen seveda Doncicu in ostalim sportnikom ki so ime slo ponesli v svet,,pozabljajo da ce ni migrantov iz balkana,,bi bilo malo cest in ociuscenih kanalov pa stanovanj..pa se bi lahko pisal..

  • resnicaboli

   A je bila RKC na volitvah v Mariboru daj ne mešaj vse skup. Malo si počisti v glavi bodi malo realen. V članku gre za Arsenoviča in njegove grehe in takšen človek v demokraciji nebi mogel zmagati kakor njegov zemljak v Ljubljani. Ampak tu je Slovenija država v EU v kateri še vedno vlada bivši komunistični sistem to je realnost vendar se počasi le sesuva bo pa trajalo še nekaj časa.

   • Ciril Rustja

    o LELJAKU PA NIT BESEDE,,postenjaku ki je vse naokrog dolzan,,pa tako dober clovek da ga Avstralija nit na svoje tla noce,,razlika je da imas kredit od tega di si dolzan vseuprek..

    • abc

     Tudi o protestih v Budimpešti ne črhnejo niti besedice. Jim Orban ne dovoli. Tolko o neodvisnosti NOVE 24tv v službi resnice.

   • Ciril Rustja

    RKC JE STRIC IZ OZADJA KOT Kucan,,sam da malemu gredo bolje stvari od rok

   • xxxxxx yyyyy

    Ti a luzer kangler nima grehov…
    Aja je služu z lubenicami pa bale sena je prodajal…

  • soc

   Nepismene primitivce je treba odstraniti s forumov. Tudi na onih, pravih starogrških forumih ni imel vsakdo besede. OK, tam so izločili poleg bebcev tudi sužnje, otroke in ženske. Grdo. A vsaj bebce bi lahko izločili tudi danes in tu. Ne pa da spet z enim novim sam obremenjujem stočlansko greznico podobnih.

  • stajerc5

   Cuj, cisto resno, a te je mama ucila slovenstino?

   • Ciril Rustja

    no saj tudi komunizem je imel cisto resnico,to kar hocejo doseci Sds je enako,,ja zal slovenscina mi pesa ,ker prezivim 99% casa med italijani,albanci,alzirci,marocani,slovenskih fantov ki bi delali y rokami pa jih je vedno manj ali nic ker sem pri 51 najmljasi slovenec v kolektivu katerem delam,,

 • Lewuh

  HAHA HIHI desnuhi. Vidimi, da vas komunizem zelo nervira. Prav vam je. Kar ste hoteli, to boste imeli. Go Bržan, Go Arsenović. Tud Koper in Maribor bosta imela postavljene RDEČE ZVEZDE kot Ljubljana. To je napredek. COOOOOL. Kar jokcajte desnuhi.

  ————————————————————————————————————————-

  NAJ ŽIVI RDEČA ZVEZDA, KI NAM ZAGOTAVLJA VARNO IN TOPLO ŽIVLJENJE

  • Imersion

   Pameti nobene… Vse kar ste sposobni je pravokacija… In to vodi v razkol.

 • Lewuh

  Ubogi XTC je popolnoma omagal. Revež nima več nobene moči, da bi komentiral in pljuval po “lewuhih”. Lahko potrkam po lesu, da je tu vse manj podpornikov SĐS. Ostali bomo samo avtohtoni levi privrženci. Bravo naši. To mi deli. KUKU desnuhi.

  ————————————————————————————————————————-

  NAJ ŽIVI RDEČA ZVEZDA, KI NAM ZAGOTAVLJA VARNO IN TOPLO ŽIVLJENJE

  • Lustrator

   Le zakaj bi pljuval po bolnih častilcih zločinske avtokracije, ko pa se že s svojimi lastnimi komentarji dovolj oblatite, ko razkrivate vso primitivnost, sovraštvo, predvsem pa protislovnost v moralnih načelih in svetovnih nazorih.

  • Steiermark

   Ko ti bodo musliji zakurili pod tazadnjo oz. petami, boš občutil kaj ti zagotavlja rdeča zvezda! In to se bo slej ko prej začelo dogajati, z vami, “uvozniki” bližnje in daljnovzhodne, ter afriške šeratske živine……

   • xxxxxx yyyyy

    Če so levaki te vaše v jame dali potem bodo tud te musliče

    • Steiermark

     Mislim, da v tej zgodbi bodo pa edini musliji, ki bodo koga v jamo dali , pa naj se levaki trudijo kolikor se hočejo in jim kričijo willkommen. Tudi oni bodo dobri za posiljevanje tem zverem ter za obglavlanjem, saj so vendar prav oni, največji neverniki, katere imajo musliji namen , izkoreniniti!

 • Jovo Jamnica

  Sašo Arsenoviča, prosulega in menda zadolženega in menda pretepaškega podjetnika, za katerega večina Mariborčanov do letošnjih lokalnih volitev še nikoli niti slišala ni…

  ————-
  Pa ljudje Božji. Saša ima v Mariboru, status malodane urbane legende. Poznavalcu scene bi se gotovo bizarno slišala Gorenakova trditev v primeru Furgole ali pa Miša Helbla… naprimer.

  • Korenjak

   Ja, poznavalcu gostilniške scene je Arsenović seveda znan, jasno….

   • Jovo Jamnica

    Verjamem, da je poznavalec bolj kompetenten, kakor nepoznavalec, soditi o nečem.

  • Steiermark

   Ja, v Maribor se je , predvsem v 70 letih je po nalogu tovariša tita, bilo poslanih kup čobanov iz srbije in ciganov – preko 400

 • lili pili

  Vsi, ki jim je jajo 7zrekel podporo v mestih so po pu si li, nsj se zahvalijo velikemu vodji in princu teme

  • Jovo Jamnica

   Verjetno to dejstvo drži. Drugače si ne znam razlagat izvolitve Leljaka in Balažica…

   • DEJSTVA

    Izvolitev Leljaka je sam signal da so slovenčki nesposobni treznega in logičnega mišljenja…

    Netrezna je dokazano tudi SDS logika sam da je naš pa ni važno kaj počne takšnih ekstremnih vatlov še Janševi mladostni vzorniki torej komunajzarji niso imeli …

    Da si dovolijo podporo in izvoljijo arestanta, ki je dokazano nategnil 1000 ljudi z neizdobavo že plačanih Fiat avtomobilov (Avto ideal d.o.o.) da se je sam lahko prevažal z laborghinijem…..
    Da ne omenjam še njegovih starejših grehov ko je službojoč v JNA kot nižji obvešćevalni oficir zadolžen za kontrolo komunikacij torej tip je odpiral in kontroliral pisma ki so jih vojaki pošiljali in dobivali v kasarno in ker so takrat seveda denar starši pošiljal v kuverti se je Leljak lepo mastil z praznjenjem teh kuvert….
    Na njegovo srečo so v JNA to ugotobil šele konec1990 takrat pa je pogumnež zbrisal iz JNA in se rešil JNA zapora in naenkrta postal hud brec prot JNA haha

    • Jovo Jamnica

     Grozno. Sploh se ne znam dati v kožo Radečana in na volišču obkrožiti Ljeljaka za župana. Verjetno je to posledica tega, ker je Ljeljak iz Maribora zbežal na obrobje Radenc, k očetu in se tam skril pred jeznimi upniki. Danes je tip v osebnem stečaju in upnikom dolžan skoraj 8 milijonov €. To je skoraj dvakratni občinski proračun občine Radenci. Njegova prva županska plača bo zadostovala za poplačilo dolga občini Radenci v višini 143€, ostalo bode pa zarubil stečajni upravitelj. To pomeni, da bodo vse prihodnje županske plače šle v poplačilo upnikov, s katerimi Radenčani, kot davkoplačevalci nimajo nič. Radenčani bodo posredno odplačevali dolgove svojega župana.
     Ni čudno, da so ga ta teden v Avstraliji zavrnili. To je navsezadnje sramota za državo Slovenijo. Za nameček pa nam to sramoto dela Hrvat s slovenskim državljanstvom, ki služi Bog ve na kakšen način, s pisanjem revizij zgodovine na račun Jasenovca, kjer so dejansko Hrvati umorili med 300 in 400 Slovencev, med njimi tudi 7 katoliških duhovnih, samo zato, ker so bili Slovenci.

     • stajerc5

      O financah pa nimas prav veliko za povedati, no, tako se mi zdi, nje?
      Celjski upravnik “srota” ni nikoli pristal na “placo” zupana. Se malo bliska?
      K Zamorcu se kar rad pridem, samo dvakrat zgani za vrata odpret mi manjka!

     • Jovo Jamnica

      Saj nisn finančnik. Sn strojni tehnik.

     • stajerc5

      …nic zato, sej mamo salatarje ki znajo meljone obracat tak dolg da jih ziv boh ne najde… Cuj, se mas kaksno drukerco za tolarcke?

     • Jovo Jamnica

      Tolari so se meni dopadli, ker so bli slovenski gnar. Naš pravi. Na njih so bli upodobleni Slovenka in Slovenci… Truber, Valvasor, Vega, Jakopič, Galus Petelin, Plečnik,Prešern, Ivana Kobilca in Cankar.

     • stajerc5

      Sej poznam vse tote,sam pri Plecniku vrzem vazo v tulivizor, ker me tako posiljujejo,da ga mam poln kufer. Ko da je bil edini kunstmaher pri nas… Za kozlat!

     • Steiermark

      Tudi ti nisi Slovenec, še manj pa Štajerc, kar pa Leljak je, vsaj po materi! Pa tudi tvoj ludožerski favorit ima 8,5 miliona evrov pufov v NKBM, kjer odpuščajo delavce, da o drugih upnikih ne govorimo, ki si ne upajo blizu svojemu dolžniku, ker bi pač radi ostali celi, ter ohranili cele prste na rokah in ne končali v kakšnem srbsskem gulaži….. Ti si se že zdavnaj razkril, da si jugosrbofil ter da se edino s svojimi rodžaci pajdašiš ter jih podpiraš!

 • NOVO DNO

  Nova 24 SPET ste dosegli NOVO dno bravo…

  Arsenovič je za RAZLIKO od vaših vzornikov,
  ki so celo življenje pijavke na slovenskem proračunu
  svoj denar zaslužil v kapitalistični NEMČIJI !!! in ga od leta 1995/96 vlagal v Sloveniji …
  in DA NOVA 24 ima kar nekaj premoženja za POKAZATI za razliko od vaših vzornikov – državnih pijavk

  Z razliko od vas nova24 vem da ima Arsenovič do bank obveznosti – kreditov ca 2-3 milione Eurov ob premoženju ki to cifro PRESEGA za VSAJ TRIKRAT !!!!!! in svoje kredite REDNO PLAČUJE !!!

  Požarjev konstrukt o 8 milionskem dolgu je pač še en konstrukt DRŽI pa da ima na banki ODOBRENIH teh približno 8 milionov
  TOREJ banke v TUJI lasti !! so očitno mnenja da mu lahko glede na NJEGOVO premoženje ponudijo toliko kredita ki ga zaenkrat po javnih podatkih NI KORISTIL torej do danes NIMA dolga 8 milionov

  • Korenjak

   Lepo prosim, prenehaj z urbanimi legendami, da je Arsenović zaslužil svoj zagonski kapital z odličnim igranjem tenisa v Nemčiji. Daleč od resnice, saj Arsenović ni ravno teniški as in nikoli ni bil. Njegov kapital je pravosodne narave, vplivna mama pa ata pa pravi (mafijski) botri, ki so mu sedaj uredili tudi volitve.

   • NOVO DNO 2

    Hahaha… urbana legenda…starši… pravosodni izvor?… hahaha
    glej ta tvoj Arsenovič je bil v nemčiji ca. 5 let ni bil ravno teniški as drži je pa v Nemčiji poučeval tenis zelo premožno klientelo… med drugim bil sparing partner tudi Stefi Graf
    s pomočjo teh Nemcev (NE BALKANCEV tako kot JJ saj veš…dukuć, snežić ….) je dobil tudi zastopstvo za cel balkan znane nemške znamke S.Oliver…
    Bo dovolj ali bi še kašno urbano legendo ??

    • Korenjak

     …aha… sicer ni bil ravno teniški as, ga je pa najemala premožna klientela. Sliši se hudo logično, ni kaj.
     Tale zgodba o Arsenoviću, ki naj bi si zagonski kapital ustvaril s poučevanjem tenisa ne pije vode, kot tudi tvoja naivnost, da je zagonski kapital = “pomoč nekih nemcev”…
     Skratka: gledamo biološki podmladek pravosodne mafije… “podjetnika”, ki ga v nebo kuje levičarski pamflet Mladina… in ga postavlj ob bok Mesečnikom in ostalim lunatikom. Že intervju v Mladini in “podjetnik” je skregano z zdravo pametjo. Predstava za retardirane.

 • Joža

  Vinko brezveze iščeš krivce drugje. Ljudje pač več ne marajo nesposobnega princa teme. Kaj je pa ta tip sploh naredil v zadnjih 10 letih.

 • gorjanc

  A ni bil Stepišnikov fotr direktor cajtnga KOMUNIST

 • abc

  Kangla je danes že trikrat napasel svojega osla.

 • tomnidari

  Kolikor sem jaz sledil medijem, so vsi proti Popoviču. Torej je Popovič trn v očesu za leve in desne! Zaključek? Popovič ni ne naš ne vaš in to je njegova največja napaka.

 • mapu

  Verjamem, da je vsaj 30 procentov Slovencev pismeno neopravilnih.
  Se pravi, da ne zmorejo in ne premorejo, glede na dogodke, kritičnega razmisleka in slepo sledijo tajkunskim časopisom.

 • Cucurbita Pepo

  Zakaj Kanglerja niso izvolili desnosučni mediji?

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!