Incestni odnosi “neodvisnih novinarjev” in politike

"Neodvisna" novinarka Bernarda Jeklin z Gregorjem Golobičem in Bogdanom Biščakom. (Foto: STA)

Novinarsko delo je tisto, ki naj bi bilo neodvisno, hkrati pa naj bi bili novinarji tisti, ki naj bi pri svojem delu kar najbolj nadzirali oblast. Od tod tudi tista znana krilatica o “četrti veji oblasti”. Da pri nas sploh ni tako, je vidno z lune. To dejstvo potrjujejo tudi številni dokazi, zbrani doma ali v tujini, ki govorijo o tem, da je večina naših novinarjev preprosto levih političnih agitatorjev in nič drugega. Da bi morali biti novinarji, zlasti tisti, ki jih plačujemo davkoplačevalci, v prvi vrsti tisti, ki nadzirajo katerokoli oblast, je med prvimi, že pred skoraj dvajsetimi leti, opozarjala profesorica Manca Košir, v novejšem času to poudarja Bojan Požar. V demokratičnih državah to tako tudi je, toda ne pri nas v Sloveniji, kjer s tega vidika to ni.

Večina naših novinarjev je v bistvu levih političnih agitatorjev in ne nadzornikov katerekoli oblasti. To dokazujejo tudi prehodi novinarjev v politiko. Toda to še ni najhuje, če bi tam tudi ostali, tako pa se mirno vračajo nazaj v novinarstvo in se ponovno razglašajo za “neodvisne”. Poglejmo nekaj primerov, ki gornjo trditev potrjujejo.

Ljerka Bizilj je bila novinarka, če se prav spomnim, je bila leta 1992 kandidatka za poslanko na listi SD, leta 1995 pa je postala nadomestna poslanka LDS, ko je Dimitrij Rupel postal ljubljanski župan. Kasneje je mirno nadaljevala z novinarskim delom in postala celo “neodvisna” direktorica Televizije Slovenija.

Ljerka Bizilj (Foto: Facebook)

Mirjam Muženič smo poznali kot dopisnico nacionalne televizije iz zamejstva. Leta 2009 je kandidirala za evropsko poslanko na listi LDS. Ker ni bila uspešna, se je želela takoj vrniti med neodvisne novinarje, a je temu nasprotovalo vodstvo nacionalne televizije. Sodišče pa jo je leta 2011 mirno poslalo na prejšnje delovno mesto in še danes jo lahko občudujemo v vlogi seveda “neodvisne” novinarke.

“Neodvisna” novinarka RTV Mirjam Muženič na listi LDS (Foto: STA)

Darijan Košir je bil novinar in urednik, ne bom našteval kje vse. V času Pahorjeve vlade je zašel v njegov kabinet, danes pa njegove neodvisne umske stvaritve ponovno berete, saj je ponovno “neodvisen” novinar. Ni pa še pojasnil, kaj je z njegovo domnevno Udba-preteklostjo. Pred časom je tako preteklost pripisal meni, ko pa sem ga javno povabil v državni arhiv na ogled dokumentov in k zavezi, da oba javno objaviva najine izsledke, je stisnil “rep med noge”, kot pravimo takemu početju.

Nekdanji direktor urada vlade za komuniciranje Darijan Košir in takratni predsednik vlade Borut Pahor. (Foto: STA)

Tamara Vonta je bila prav tako neodvisna novinarka komercialne televizije. Leta 2011 se je pridružila Jankovićevi PS, ker pa leta 2014 ni bila več izvoljena si je priskrbela dobro plačano državno službo, kjer seveda “neodvisno” odloča o usodi medijev. Če si te ne bi priskrbela, bi njeno lepoto lahko prav tako občudovali na kakšni od televizij.

Tamara Vonta (Foto: STA)

Druga kategorija so seveda tisti novinarji, ki so zašli v politiko in so se po končanem političnem mandatu upokojili ali pa so še v politiki. Mojca Drčar Murko, Mitja Meršol, Marjan Sedmak in Bernarda Jeklin so “neodvisni” novinarji, ki so se po izletu, v seveda levo politiko, upokojili. V levo politiko sta zajadrali tudi nekoč “neodvisni” novinarki Tanja Fajon in Melita Župevc. Se čudite, če bi kmalu kandidirali za kakšno “neodvisno” direktorsko mesto na nacionalni televiziji?

Bernarda Jeklin je kandidirala na listi Zares. (Foto: STA)

Da o Ireni Jovevi, ki je bila, in formalno še je, “neodvisna” novinarka komercialne televizije, in bo konec maja postala evropska poslanka na listi Šarčeve LMŠ, ne govorimo. Če le kolikor toliko pozna politiko, ve, da čez pet let ne bo več poslanka, verjetno pa po zgledu drugih računa na kakšno “neodvisno” uredniško ali direktorsko mesto.

“Neodvisna” novinarka Irena Joveva (Foto: Fb)

Nekateri novinarji se pred vstopom v politiko prav dokazujejo v svoji levi politični usmerjenosti. Tak primer je Dejan Karba, ki je najprej zmetal kar nekaj gnoja po Cerkvi in politični desnici, da si bo menda prislužil mesto državnega sekretarja na kulturnem ministrstvu, seveda iz kvote Židanove SD. To, da ni kulturen, je seveda dodatna referenca.

Politkomisar Jernej Štromajer in “neodvisni novinar” Dejan Karba. (Foto: Twitter)

Če na tem mestu končam, ne bom objektiven in pošten do vas, bralcev, niti do sebe. Seveda moram tudi na desno stran politične hemisfere. Ne poznam novinarja, ki bi postal domači ali evroposlanec in bi se po končani poslanski karieri vrnil med novinarje. Je pa leta 2000 Sašo Veronik, kot novinar in dopisnik iz tujine, postal tiskovni predstavnik Bajukove vlade. Res je, da se je vrnil na nacionalno televizijo, toda nikoli več ni bil novinar tega medija, to bi naj bilo nekaj bogokletnega. Miro Petek je iz novinarskih vrst zašel med poslance, toda na novinarsko mesto se nikoli več ni vrnil. Eva Irgl po mojem spominu ni bila profesionalno zaposlena novinarka na nacionalni televiziji, je pa leta 2004 zašla med poslance, kjer je še sedaj. Mislite, da po zaključku poslanskega dela lahko računa na kakšno uredniško ali direktorsko mesto v nacionalnih medijih? Seveda ne, pač ni poslanka leve politične opcije.

Opisani primeri so še en dokaz dejstva, da večina naših novinarjev večinoma svojega dela sploh ne opravlja neodvisno. Namesto da bi nadzirali katerokoli oblast, so dejansko levi politični agitatorji.

dr. Vinko Gorenak

 • Anton

  KAKO NAJ BO ČLOVEK GENIJ V TEJ DRŽAVI, ČE IMA TAKO BUTASTO VLADO?

  sarkazem press

 • Peter

  Če si te ne bi priskrbela, bi njeno lepoto lahko prav tako občudovali na kakšni od televizij.

  Hehe.

  • karlina

   Hm, lepota na obrazu, odraza dejansko dušo in karakter človeka, to je znanstveno dokazano in njej se vidi-grda, umazana, nesramna zenska, ki je menda do svojih podrejenih res strah in trepet. Mimogrede, si mogoče Peter ze videl kakšnega levičarja, ki odraza lepoto, res lepoto na obrazu. Jaz še ne in to pove vse, njihova grobost, nepoštenost in predvsem zlo, to se jim dejansko vidi na obrazu, samo , če pogledaš dva zlodeja-zveplenega in Sorosa, ti je vse še kako zelo, zelo kristalno jasno. Skratka, levičarji se niti smejati ne znajo pošteno, ampak prisiljeno.

 • Common Sense

  Praksa “sodelovanja” novinarstva z oblastjo izhaja še iz časov, ko so vladali ta-prejšnji (odkriti) komunisti. Saj niti nisi mogel biti novinar ali urednik, če nisi pisal “pravilno”. Očitno so stari vzorci ostali. In tudi delujejo. Zakaj bi torej levičarji menjali nekaj kar za njih odlično deluje?

 • Turob Haltoy

  Tone Smolnikar?

 • macon

  Ti si bojda neka komunajzarska funkcija, si pa samo za zaprti oddelek v Begnah.

  Le čim več piši, drekač.

  • komar marko

   no ja,mal svežega zraka in kak regrat mu pa že dopusti! To je naš TUMPEK, iz Haloz doma,kjer je glavna pijača šmarjon, Pa kOZA JULIKA mu je zarradi šmarjona ušla. sedaj imam pa LEVANKO vso žuljavo!

 • me

  Karavana gre gre v PM tam kjer spadate balkanci rdčuhasti.
  Da ti kameltrajbar hebo ženo!
  dejstva tovariš , dejstva …….da ni EU crkneš kot pes

 • Get Smart

  @nova24tv

  Odstrani rdeče MURGL JUGOKOMUNISTIČKO govno od rdečega balona smrti,
  ki ti z MURGL JUGOKOMUNISTIČNIMI iztrebki usmraja spletno stran
  in predvsem, ker pes (WATCHDOG) laja na ljudi, blati ljudi, žali ljudi …
  kar so vse po vrsti kazniva dejanja.

  • Get Smart

   Jih pa LUZRSKE MURGL JUGOKOMI pse, najso LUZR tunfek obliterator oto đinius rdeči balon smrti
   ali katerakoli MURGL JUGOKOMI MONO-pasma,
   kar berite, saj se ti psi – watchdogi si pravijo – vedno spovedujejo.

   Poglejte samo tega LUZR-ritarda otić–tunfića nje, kaj pravi:
   –da je opranoglav,
   –da je govno
   –da ima štiri petke šnelkurska
   –da je od natepavanja v tazadno že pujsoglav
   –da ko ga gazda u dupe, on natepava ovco
   –da si raztureno dupe zdravi s svečko (u dupe, kakopak)
   –da je primitiven pes, ki ga gazda enkrat sa desankom, drugič sa levankom
   –da je garaža greznica, ampak on bo tam do konca svojih pasjih dni
   –da jih pse v garažah zavajajo z lažmi o dežurnem krivcu JJ-ju
   –da jih ostudno natepavajo z lesenimi palicami
   –da je v rito pičen transićiran ritard
   –da mu je pas jebo mater
   –da pa danes njega pas še ni pojebo, zato drka na portalu in sere=pripravlja dupe za gazdo nje=za MURGL JUGOKOMI gazdu spremni nje
   –da je gnida … ubogo pseto, psa so degradirali na pasjo gnido …
   –da je mali psihopatek,
   –da je govnač, …

   Vse to so spovedi ubogega psička, watchdoga, kot si sam pravi.

   Saj ni lahka tem MURGL JUGOKOMUNISTIČNIM SOCIALISTIČNIM ZARES LDS BRATUŠKO SHOLTES DeSUS LEVI ŠARAC psom, toda garaže po lastni volji ne bodo zapustili, zato jih pač ljudje ne moremo pomilovati nje

   Pamet v glavo.

 • komar marko

  Ajde TUNKO,piškotka dobiš, pojdi v kot in ne renči,ker ti lahko repeka odtrgam. Kapiš!

 • komar marko

  ha, ha,ha. In afero z REZILNO žico iz meje,i so jo nabavili je kar PONIKNILA. Spet slučaj ali koalicija ne sme razpasti!

 • Common Sense

  Za vsak balon obstja buc’ka. Tudi za rdečega.

 • Get Smart

  VInko! Tovarišica, natančneje drugarinica Manca Košir je ena od njih, je torej tako kot vsi našteti MURGL JUGOKOMUNISTIČNA “družbenopolitična delavka”,

  tak je njihov uradni JUGOKOMUNISTIČNI naziv,
  sami pa si ti psički čuvaji MURGL KOMI JUGE pravijo “WATCHDOGI”.
  .
  WATCHDOGI niso bili, niso in ne bodo novinarji, ampak so bili, so in bodo
  WATCHDOGOVI= psi čuvaji tekovina MURGL KOMUNISTIČKE JUGOSLAVIJE.
  .
  Vračanje ali nevračanje med novinarje je BULŠIT floskula, ki so ti jo podtaknili MURGL JUGOKOMUNISTIČNI mediji.
  .
  Zakaj pa se Petek ali katerikoli drug NOVINAR ne bi smel vrniti na delo novinarja, če je začasno opravljal delo poslanca v Državnem zboru?
  Zakaj?
  NA tem svetu ni kake RAZUMSKE razlage za nevrnitev, če ČLOVEK tako želi.
  .
  Če pa je nekdo delal PROTI državi Sloveniji, kot to počno MURGL JUGOKOMUNISTIČNI WATCHDOGI, mora biti za svoje PROTIDRŽAVNO delo kaznovan,
  ne pa da otroci tu razpredate, če naj se POŠTEN ČLOVEK vrne nekam ali ne.
  Ko pa pes=WATCHDOG odsluži v zaporu primerno kazen, se tudi pes lahko vrne kamor želi, če ga gazda seveda sprejme nazaj v svojo garažo.
  .
  Sledimo? Razumemo?
  Otresti se morate poturjenih MURGL JUGOKOMUNISTIČNIH vzrocev agitpropa in morate na zadeve gledati z zdravim razumom.

  Pamet v glavo.

 • Get Smart

  Spomnimo! in pišite si za uho!

  Novinar je tisti, ki opravlja delo novinarja in ima primerno izobrazbo. Izpolniti mora oba kriterija.

  MURGL JUGOKOMUNISTIČNI samoimenovani WATCHDOGOVI, samoimenovani STEKLI PSI,
  uradno imenovani DRUŽBENOPOLITIČNI DELAVCI KOMUNISTIČNE JUGOSLAVIJE,
  od tovariša MILANA KUćANA ljubkovalno imenovani VOJAKI REVOLUCIJE,
  so samo in le DRUŽBENOPOLITIČNI DELAVCI KOMUNISTIČNE JUGOSLAVIJE,
  katerih dela in naloge nam znova najbolje pojasni sam MILAN KUćAN,

  (PREDSEDNIK predsedstva CENTRALNEGA KOMITEJA KOMUNISTIČNE PARTIJE JUGOSLAVIJE v Sloveniji in ČLAN predsedstva CENTRALNEGA KOMITEJA KOMUNISTIČNE PARTIJE JUGOSLAVIJE u Beogradu nje):

  “Družbenopolitični delavec je namreč vojak revolucije.”

  Pamet v glavo.

  »Po njihovih delih jih boste prepoznali. In spoznali boste Resnico in Resnica vas bo osvobodila.«

  • Get Smart

   Po delih jih spoznavamo.

   Čistilka na kirurgiji ni kirurginja,
   “kulturno napredno bogati” muslićkultiji režejo ljudi, a zato še niso kirurgi …
   Sledimo?

   »Po njihovih delih jih boste prepoznali. In spoznali boste Resnico in Resnica vas bo osvobodila.«

   Če nekdo laja na ljudi in si sam pravi WATCHDOG, mu tako po delih kot po samoimenovanju
   upravičeno pravimo WATCHDOG, kar pomeni PES ČUVAJ.
   Sicer gre v glavnem za MURGL JUGOKOMUNISTIČNE pudlice, ki pa vseeno z vsemi štirimi
   praskajo za svojo GAZDO = MURGL KOMUNISTIČNO JUGOSLAVIJO in/ali KOMINTERNO.

   Če nekdo laže, kot pes teče, mu pravimo? Kot prej, lahko pa znova, kot si tudi sam pravi,
   če samoimenovanje sovpada z dejstvi, z RESNICO,
   torej STEKLI PES, kot se samoimenujejo mekanocurni pusići MURGL KOMUNISTIČKE JUGOSLAVIJE = WATCHDOGI nje.

   Če pa ljudje zaradi pranja možgančijev čutite odpor do “Reči bobu bob”,
   lahko tem kreaturicam še vedno lepo in skladno z DEJSTVI=RESNICO rečete:
   psevdonovinar,
   kvazinovinar,
   kakornovinar,
   lažninovinar,
   fejknovinar … MURGL KOMUNISTIČNE JUGOSLAVIJE.

 • Get Smart

  Floskula “incestni odnosi” ni na mestu,
  saj MURGL JUGOKOMUNISTIČNI psi v glavnem ne jebejo svojih MURGL JUGOKOMUNISTIČNI tovarišev, razen v izjemnih primerih, ko pride iz CENTRALNEGA KOMITEJA taka direktiva

  (seveda za potrebe “zavaravanja protivnika” MURGL KOMI JUGE), to pomeni,
  ko po direktivi KAO malo LAJAJO na BARBI in hkrati bildajo “nov obraz” NARJANKO ŠARAC, ki seveda ni “nov obraz”, saj je postal predsednik

  POZITIVNE SRBIJE v Kamniku še isti dan, ko je KUĆAN razglasil ZORANA JANKOVIćA za predsednika POZITIVNE MURGL SRBIJE v Sloveniji.
  .
  Psi=MURGL JUGOKOMUNISTIČNI WATCHDOGI jebejo ljudi,
  poštene ljudi, temu pa ne moremo reči incestni odnos.
  Jebanje (FUKANJE – SFUKANJE) ljudi “u zdrav mozak” je direktiva CENTRALNOG KOMITETA nje –
  prislunimo primeru vrhovnega ritarda, ki ga je CENTRALNI KOMITE POSTAVIL za vrhovnog sudca nje:

  “Janšo je potrebno sfukati, popolnoma ga je potrebno sfukati!”
  (tako torej MURGL JUGOKOMUNNISTIČKI WATCHDOGIć maslesha nje).
  .
  Razumemo?
  Gre za MURGL JUGOKOMUNISTIČNI sadizem, za silovanje, za sfukovanje, ZLOČIN PROTI ČLOVEKU,

  ne pa za “incest”.
  .
  Pamet v glavo.

  • Get Smart

   Pojem politika ne pomeni sviranja kurcu in prodajanja magle, čeprav je tudi in predvsem to delo MURGL JUGOKOMUNISTIČNIH watchdogov,

   ampak
   pojem POLITIKA pomeni DELO ZA POLITEJO = DELO ZA DRŽAVO.
   .
   Vprašanje je vedno samo in le: ZA KATERO državo,
   za kateri POLIS, za katero POLITEJO nekdo dela.
   .
   ČLOVEK dela za SLOVENSKO državo, za POŠTENO državo, za PRAVNO državno, za SVOBODNO državo …,
   medtem pa
   MURGL JUGOKOMUNISTIČNI politiki=WATCHDOGOVI delajo za svojo državo, za MURGL JUGOKOMUNISTIČNO državo,
   za SFUKOVANJE, za PEDRIZEM, za TRANSIćIZEM, za LAŽ, za ROPANJE LJUDI, za UNIČEVANJE SLOVENIJE, za parazitiranje na ljudeh,
   za SUŽNJELASTNIŠTVO.

   .
   Če ljudje ne boste odprli učk,
   se pač MURGL JUGOKOMUNISTIČNE OKUPACIJE ne bomo znebili.

   Pamet v glavo.

   • Get Smart

    In izbijte si iz glavičev FLOSKULE tipa “leva politična opcija” in “desna politična opcija”,

    saj česa takega na tem svetu ni. Na svetu ni DRŽAVE, ki bi se imenovala ali bila leva/desna.

    Na svetu sta 2 RAZLIČICI pri DRŽAVOTVORNOSTI in pri DRŽAVNOSTI (POLITIKA=državnost, državotvornost, skrb za politejo…):

    –kaviaržido KOMINTERNISTIČNA država = KOMUNIZEM = SOCIALIZEM = FAŠIZEM = NACIONAL SOCIALIZEM = FEVDALIZEM = MUSLIćKULTIZEM = ČETNICIZEM = USTAŠIZEM = kozojebizem = vukojebizem = transićizem = satanistično SUŽNJELASTNIŠTVO =

    red razredov =
    1. prvorazredne gazde = krvosesi

    2. drugorazredni psi čuvaji = WATCHDOGOVI
    3. brezpravni sužnji = LJUDJE
    = skratka “”””KULTURA SMRTI””””

    in

    pa
    – DRŽAVA / POLIS / POLITEJA LJUDI,
    kjer vlada RESNICA, PRAVICA, PRAVO, DOBRI ČLOVEŠKI ODNOSI, DOMOLJUBJE, RODOLJUBJE … skratka
    “”””KULTURA ŽIVLJENJA”””,
    ki smo jo

    Slovenci podarili ljudem tega sveta.

    Pamet v glavo.

 • janezxy

  Pa kje so dobili te slike.Cela pasja banda na kupu.Pogrešam luftarco.

 • Janez Kepic-Kern

  OČITNO SO EX KP, ZK PROVOKATORJI NA TEM OK E-PORTALU NOVE24TV
  DANES – HVALABOGU – ŽE OMAGALI, MORDA OD PITJA TEKOČIN!?
  ZATO!
  ENO MOJE
  VERODOSTOJNO VIDENJE
  ENEGA OD “PONOSNEGA NASLEDNIKA KOMUNISTOV”
  PRI
  NJEGOVEM PROSTOČASNEM “DELU”=PITJU PIVA.!
  EX ZL =LEVICA” Luka MESEC IN – PITJE – PIVA !?

  ALKOHOLNE
  PIJAČE – SEVEDA – P I V A !

  Kot
  sem že večkrat zapisal – sem lani poleti, en poletni večer
  jaz
  Janez Kepic-Kern – na moje lastne oči
  VIDEL
  TEGA EX ZL=LEVICA Luko MESCA,
  KAKO JE
  NONŠAlANTNO, BREZ VSAKIH TEŽAV
  — SPIL
  KAR – TRI VELIKE VRČE – P I V A – zaporedoma., enega za drugim.
  V
  lokalu PELIKAN – POD METALKO, V CENTRU LJUBLJANE.
  Pri
  pitju tretjega VELIKEGA vrča PIVA – JE BIL EX ZL=LEVICA LUKA MESEC – ŽE PRECEJ OPIT.
  BREZ SMISLA,
  OTROČJE
  – SE JE SMEJAL, SE PRETEGOVAL IN OPLETAL Z ROKAMI.
  IN DEBATIRAL
  Z NEKIM MLAJŠIM MOŠKIM NEEVROPSKEGA VIDEZA.

  Jaz
  sem le 2, 3 mize stran ob soku – nekaj pisal na mojo e-tablico. Seveda sem bil presenečen,
  da tako neekorpulenten človek kot je L. MESEC – ZMORE SPITI TOLIKO PIVA.
  TOREJ!
  ZAGOTOVO SE VSI STRINJAMO,
  DA JE ENA ZADNJIH STVARI, KI JIH MI SLOVENCI “RABIMO”- TO,
  DA BI IMELI V PARLAMENTU NAŠE R. SLOVENIJE

  POSLANCE NAGNJENE K PITJU ALKOHOLNH PIJAČ, ALKOHOLIKE, DROGERAŠE ITD.

  ALI
  TOREJ KDO OD BEROČIH BOLJ NEPOSREDNO POZNA
  TEGA EX ZL=LEVICA Luko MESCA ?
  In – ve, koliko in kako pogosto L. MESEC – PIJE PIVO ITD.?
  Jaz ga poznam le s TV:
  Ugasnem TV, ko ga zagledam.
  Ne morem poslušati njegovega
  meni – “čenčavega”
  pogosto brezsmiselnega govorjenja L.R. JANEZ KEPIC-KERN KOMENDA
  P.S.
  KAJ SE VAM ZDI?
  ALI EX ZL=LEVICA L. MESEC
  IN OSTALI IZ EX KP, ZK “STRANKE” “LEVICA”
  TER
  OSTALI POKOMUNISTIČNI POSLANCI – SPLOH KAJ VEDO
  O
  “ORLIH” DR. J.E. KREKA 1908-1940, – DOBRIH GOSPODARJIH,
  KI SO JIH
  KPS STALINISTI, KOMUNISTI – E. KARDELJ ITD.
  PO 2. VOJNI – PREPOVEDALI.
  https://sloveniana.si/wp-co

 • tohuvabohu

  – Rok Praprotnik
  – Matej Šurc
  – Janja Klasinc
  – Danica Simšič
  – pa še kdo.

  • antimur

   Pa še komplet lažnivcev ter kučanističnih podrepnikov bande 571, RTV, Dela, PopTV, Večera, Dnevnika, Mladina je pa že tako izven tega izbora, tako so svinjski, pa tudi nepomembni.

   • tohuvabohu

    Serpentinšek je tudi član tolpe 571 pod zaporedno št. 118.

 • xtc

  A oni na prvi sliki zgoraj so tik preden se gredo “threesome with DP”?
  Spodaj je Ljerka po ,dozi.
  Borat in košir v fazi priprav na pluženje snega,ki mora biti v “waserwagi”.
  Vontla,v inervjuju ptem ,ko se je prensžrla južine in potegnila dva “kratka”
  Jeklinova kaže kako je grela in masirala uvela Vajglova jajca ,a ni bilo nič od njega.
  Jovova v petju pesmice “Gledaj kaka je ubava i bela”
  In nazadnje Šromajer in Karba;”No sedaj sva pa zmenjena da,popoldan nabriševa Lobnika na Metelkovi”.

 • karlina

  PRIJAVA,SOVRAZNI GOVOR !!!!!!!!

  • Get Smart

   Odvadite se floskul tipa “sovražni govor”.

   Ta pes je sicer res sovražnik človeka, vendar pa stvari, kot naj bi bil sovražni govor, težko dokazujemo itd.,

   sploh pa je pojem “”sovražni govor”” kaviaržidoKOMINTERNISTIČNA floskula”,
   s katero označujejo vse, kar ne leze v rit KOMINTERNI=
   skratka zanje je RESNICA sovražni govor, kar na svoj način tudi je,
   saj jih RESNICA ogroža in jo zaradi tega imajo za SOVRAŽNIKA št.1.

   Gor imaš le nekaj primerov iz pravne prakse:
   MURGL JUGOKOMUNISTIČNI PES je provokator in pač LAŽE, laž je protipravni element, BLATI, blatenje je protipravni element, ŽALI, žalitev je protipravni element … natolcuje, podtika svoja govna ljudem itd.

   Vedno uporabi pojem, ki ga lahko kjerkoli in kadarkoli DOKAŽEŠ.

 • Duhec

  Že naslov je butast. SDSovski pač.

  • Peter

   Duhica, si že kdaj slišala, da pretiravati ni dobro?
   Tečna si že, no.

   • šmentanamuha

    Dobro si to povedal, ne prinaša dodane vrednosti.

  • xtc

   No ne te bit sram ,ker to počnete v familiji pa ste malce bolj občutljivi,a ne?

 • Peter

  Bravo, danes je, končno, neodvisnim novinarjem na hanzi, uspelo objaviti zgodbo o “incidentu” v Italiji.

 • soc

  Dragi Korenjak, saj veš – novinarji so v Našem sistemu družbenopolitični delavci, predani interesom delovnega ljudstva. Spomnim se kritike trojnega funkcionarja s strani zelo načelnega (sicer precej levega) pravnika v SP Dela pred mnogo leti in besnih reakcij aparatčikov na njegovo pisanje.

  Plus ça change, plus c’est la même chose (Alphonse Karr). Do revolucije besnega ljudstva, ki pa mora biti očitno najprej resno lačno.

 • antimur

  Če ob osamosvojitvi Peterle, Bučar in ostala izdajalska svojat ne bi poslušali zločinca Kučana in bi izvedli lustracijo, te komunajzerske novinarske golazni ne bi bilo in Slovenija bi živela v blagostanju in miru.

 • stane skufca

  Poglej jih prasičke rdeče- ob zid.

 • SIMON ROZIC

  O, g. Vinko, ko vidim te spake, frazerje, pozerje, vem, da se iztekajo
  zadnji dnevi demokracije v Sloveniji. Kot modni (črvi) iz mrhovine,
  vedno znova in znova prilezejo na dan in zasmradijo velik del Evrope .

 • hribovc

  po mojem ni več niti 10% takih novinarjev, ki si zaslužijo to ime !!!
  v.glavnem.poniglave.ovce press

 • šmentanamuha

  Tebe so kot kaže pozabili cepiti proti steklini.

 • RATATA

  Niti Bobyjev takrat ni bilo pri nas.

 • RATATA

  Fajonki se ne bo treba vrnit na dopusniški položaj. Bo prej v EU politiki Štularca.
  Po sledeh napredka…n

 • Janez Kepic-Kern

  ŠALA
  PH
  “RDEČI BALON”,
  ko si že tak “raziskovalec”,
  daj bodi še tako “prekleto prijaze”
  pa
  ugotovi,
  KATERA ŽENSKA JE ZARES RODILA”
  NAM “PO NEGATIVNEM ŠE PREDOBRO ZNANO – ČUDO OD DETETA” – MARŠALA J.B.TITA.
  V
  POMOČ TI PRIPENJAM DVA LINKA IZ SRBIJE.
  Daj
  razveseli nas s kakšnim pomembnim podatkom.
  Tole
  o cenjenem g. dr. Gorenaku je tako – brez teže. L.R. JANEZ K. KERN KOMENDA
  P.S.
  SAMO NE PIŠI O MARIJI JAVERŠEK IZ PODSREDE.
  KONEC ŠALE

  AKADEMIK, SRB,
  DR. DERETIĆ Istina o TITU
  https://www.google.com/search?q=DERETI%C4%86+ISTINA+O+TITU&oq=DERETI%C4%86+ISTINA+O+TITU&aqs=chrome..69i57j0l2.36334j0j8&sourceid=chrome&ie=UTF-8

  POŠTENJAK, SRB
  MOMČILO JOKIĆ
  TAJNI DOSIJE J.B.TITO
  https://www.google.com/search?q=mom%C4%8Dilo+joki%C4%87+tajni+dosije+josip+broz&oq=MOMILO+OKI%C4%86&aqs=chrome.3.69i57j0l5.14554j0j8&sourceid=chrome&ie=UTF-8

 • janez55

  Miličnik Vinko je pozabil omeniti kar nekaj neodvisnih novinark, ki so bile v incestnem odnosu z ljubljenim vodjo.

  • lojze

   Pa povej ti, udbovec!

 • GverilaStyle

  tamara vonta…..za bruhat…..al je pa fotoaparat pokvarjen. Kar se pa jovove tiče….za prepognt.

 • Andrej

  Treba je priznat, komunisti skrbijo za svoje. To jim ne dela problemov, saj račune tako ali tako plačamo mi. To delamo iz hvaležnosti, ker nas tako uspešno zatirajo.

  • Frank Novak

   Narod hlapcev pac…

 • Mitja

  No Vinko Vasle se ves čas poja okoli riti.

  • pajot

   In to je vse,kar spraviš skupaj? he,he,he,bedno….

  • Frank Novak

   Ti ze ves, k rad rit nastavljas, kenede?
   Pa se to, Jaz se Vinka Vasleta zelo dobro spominjam iz casov SFRJ. Imel je dolge lase, delal je pri casopisnem podjetju Pavliha. Hotel je bili reden gost v Tacnu pri Kardeljevih in Mackovi vili vendar je sel obema strickoma zelo na zivce, ker je pretiraval z lezenjem v rit. Obema Pepcama je sel presneto na zivce, zlasti Edotovi zeni.

 • Frank Novak

  Mogoce je tezko za verjet, vendar je Bernarda Jeklin takrat ko sem jaz se zivel v SFRJ, bila zelo privlacna zenska.
  Izhaja iz druzine glasbenikov bratov Lorenz, in rada je hodila v filharmonijo. Nekega dne sem sedel til poleg nje, igrali so Berliozovo fantasticno simfonijo. Pisala se je Rakovec, njen tedanji moz je bil urolog Slavko Rakovec.
  Danes Bernarda izgleda kot strasilo, takrat pa je bila to sila raisig babnica…

 • tasilo

  Z vami so:

  Pedi Ucer
  Mani Juhič
  Zganja Tonc
  Uzana Sperman (srčece Tasilovo)
  Slomaž Tak

 • tasilo

  Zadnjič mi na ulici pride naproti Tamara Vonta.
  Kaj hitro mi je bilo jasno, da jo bom lažje preskočil kot pa šel okrog.

 • Hribouc

  A je res, da je slovenski folk tolk fuknjen?

  Da! Je!
  Imamo , žal, vrhunskega katoliškega socialista, ki se ga RKC nikoli ni odrekla
  Imamo vrhunskega čuvaja Revolucije NOB OF, ki ni dal svojega trupla za Lustracijo

  Imamo najboljše, elitne novinarje, vsaj dva sta diplom teologa naštudirana na katoliški univerzi!
  Imamo tudi Lazariste, ki se z muko prebijajo v ospredje škandalizma v deželici.

  Črnobozijanski Komunisti, tatinski levuharji, krščanski rdeči patri, zdaj še Lazaristi-ni čudno, da je skupaj toliko črnomašništva v deželi groze, ko cela mesta živijo in spijo na kosteh , kot Celje, Maribor in N.Gorica.

  Nova Gorica je celo sezidana iz malte in betona z pepelom tisočev pobitih – niti Rusija ,Kambodža, Kitajska, Laos ali Uganda tega ne premorejo !

  NI ČUDNO, DA JE FOLK PONORJEN DO FULA !

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!