fbpx

Lezbična učiteljica: Kako prepričati otroke, da sprejmejo homoseksualnost?

Slika je simbolična (foto: iStock).

Po poročanju LifeSiteNewsa je neka lezbična osnovnošolska učiteljica iz Kanade na konferenci homoseksualnih aktivistov na delavnici za učitelje kolegice in kolege učila, kako uporablja svojo učilnico za homoseksualno vzgojo otrok.

Začela je v vrtcu. Odličen kraj za začetek!?
Osnovnošolska učiteljica Pam Strong s homoseksualno teorijo spola otroke poneumlja že vrsto let. Udeležencem je pripovedovala, da je začela v vrtcih, ki so po njenem mnenju odličen kraj za začetek. Z najmlajšimi otroki ji je bilo najbolj prijetno, je razlagala na konferenci. Konferenca, ki jo je organizirala organizacija Jeremy’s Vision, ki se po novem imenuje Kanadski center za enakost spolov, je bila osredotočena na izvedbo homoseksualne propagande v šolah na podlagi zakona, ki so ga kritiki imenovali “zakon o promociji homoseksualnosti”. Zakon je bil sprejet junija 2012 in omogoča, da se v šolah, vključno s katoliškimi, oblikujejo ”progej” klubi z imenom Gay-Straight Alliance (GSA). Pam Strong, ki je v lezbičnem odnosu z drugo žensko, se je kot lezbična aktivistka odločila, da bo zakon izkoristila za samopromocijo in v šoli otrokom govorila o tem, kaj pomeni biti gej, kaj pomeni LGBTQ, kaj pomeni lezbijka.

Homoseksualnim aktivistom, ki so bili udeleženci na njeni delavnici, je povedala, da je v otroški svet najlažje vstopiti prek zgodb. Otrokom je prebirala homoseksualno predelano otroško literaturo, med drugim pravljico Kralj in kralj (ki je dostopna tudi v slovenščini), s katero je začela razbijati ”otroške stereotipe”, kot je opisala otroški čut za normalno, ki ga je želela uničiti s pranjem možganov nedolžnih otrok. Ob teh zgodbah je otroke zlorabila s pripovedovanjem o svojem zasebnem življenju, ki ga živi s svojo lezbično tovarišico.

Šlo naj bi za ”težke teme”, toda težki pogovori so del tistega, kar naj bi  po njenem mnenju delali učitelji.

Razbijanje družbenih stereotipov ali upravičevanje svojega življenja pred otroki?
Lezbična učiteljica zase trdi, da pri delu skupaj z otroki razbijajo družbene stereotipe in razmišljajo o predsodkih, pravicah, spolu, spolnosti in ljubezni. Toda njeno vsiljevanje lastnega neurejenega načina življenja otrokom prek homoseksualnih pravljic je le slab nadomestek za samospraševanje in željo po potrjevanju, ki bi jo morala raziskovati pri psihiatru ali psihoterapevtu, če bi bila vsaj malo poštena do otrok in sebe. Tega seveda ne zmore, zato s svojo razcepljenostjo in težavami trpinči otroke, s svojimi  lezbičnimi aktivističnimi delavnicami pa želi okužiti tudi čim več odraslih. Kanada z metroseksualcem Justinom Trudeaujem na čelu izgublja korenine in tradicionalno vrednostno orientacijo, kar sem osebno spoznal na srečanjih s psihoterapevti iz te države. Vendar Kanada še zdaleč ni osamljen primer. Žrtve homoseksualnega lobija so tudi Amerika, skandinavske države, vse bolj pa tudi Slovenija.

Zloraba pouka za vsiljevanje homoseksualne ideologije tudi pri nas!
V okviru delavnic o “motnjah hranjenja” so pred časom homoseksualni aktivisti na eni izmed naših osnovnih šol protizakonito prisilili učiteljico, da je zapustila razred in učence za tri ure prepustila ljudem, za katere starši še danes ne vedo njihovih imen. Po odhodu učiteljice iz razreda je namesto pogovora o motnjah hranjenja sledila prava indoktrinacija iz teorije spola v obliki prikazovanja “lezbičnega poljuba”, normalizacije tveganih homoseksualnih spolnih odnosov in ogleda pornografskega materiala.

Na koncu ”delavnice” so homoseksualni aktivisti  zagrozili šokiranim otrokom, da o vsebini delavnice “motnje hranjenja” ne smejo nikomur nič povedati – še posebej pa ne staršem. Otroci so na srečo bolj zaupali staršem kot pa homoseksualnim aktivistom in so doma vse povedali.

Na zahtevo staršev je vodstvo Društva ženska svetovalnica posredovalo program delavnice, ki pa ni ustrezal dejanski izvedbi in temu, kar so povedali otroci, zato je bila podana prijava na šolsko inšpekcijo, ki je tovrstne delavnice prepovedala. Toda homo-lezbični-bi-trans-interseksualni lobi ne miruje. Iščejo nove poti, kako priti do vaših otrok in jih preparirati v svoji bolni ideologiji. Ljubljanski župan Janković jim s certifikati »LGBT prijazno« na široko odpira vrata do vaših otrok.

Tukaj se postavlja več vprašanj, ki so za starše pomembna: kdo zbira osebne podatke o vaših otrocih ter njihovem odnosu do lastnega telesa prek psiholoških iger, kdo daje homoseksualnim aktivistom pravico, da v imenu države psihološko testirajo otroke brez soglasja staršev in  kdo dovoljuje Zoranu Jankoviću, da poleg odraslih zlorablja tudi vaše otroke?

Franci Donko