Posledice muslimanskega županovanja v Londonu: porast posilstev, umorov, kriminala ter več napadov s kislino na prebivalca kot kjerkoli na svetu!

Datum:

Po tem, ko so britanski mediji praznovali, ko so v Londonu maja 2016 izvolili prvega muslimanskega župana Sadiqa Khana, so se končno pokazale posledice tovrstnega županovanja, do katerega je prišlo zaradi poudarjanja pomena nerasizma pri izboru župana. London je zaradi teh zablod postal prestolnica, v kateri je med Khanovim županovanjem prišlo do porasta kaznivih dejanj, kriminala, kraj, vlomov, posilstev, umorov, napadov s kislino in še bi lahko naštevali. 

Nekateri so sicer napovedovali, da bo Khan pomenil katastrofo za London, a vendar je obseg posledic, do katerih je resnično prišlo, presegel celo najhujše nočne more. Khan namreč daje prednost skupinam, ki so povezane s pohabljanjem spolnih organov, in uporablja svoje platforme za agitiranje proti ameriškemu predsedniku, statistični podatki pa kažejo na njegovo grozljivo nesposobnost pri ohranjanju varnosti Londona – kar predstavlja eno izmed glavnih področij odgovornosti župana.

Foto: epa

Statistika govori sama zase 
Podatki iz londonskega policijskega in kriminalnega urada kažejo na porast nasilnih kriminalnih dejanj v prvem letu Khanovega županovanja. V primerjavi z obdobjem 2015/16 je v obdobju 2016/17 prišlo do porasta umorov za 27,1 odstotka, hujše nasilje med mladimi je naraslo za 19 odstotkov, število ropov pa se je povečalo za 33,4 odstotka. Število kraj se je povečalo za več kot 10.000 primerov, kar kaže na 33,9-odstotni porast, porast posilstev v Londonu je 18,3 odstotka, porast zločinov z orožjem pa 16,3 odstotka.

Foto: epa

London ima več napadov s kislino na prebivalca kot katerokoli mesto na svetu
Župan je izgovor za slabo statistiko po navedbah Breitbarta našel v znižanju števila policijskega kadra, ampak statistika razkriva, da je v Londonu le okrog 1000 policistov manj, kar so trije odstotki londonskih policistov. Na začetku tega leta je London postal eno izmed najnevarnejših glavnih mest na zahodu, kar ne čudi glede na to, da je spodnji dom britanskega parlamenta nedavno razkril, da ima britanska prestolnica več napadov s kislino na prebivalca kot katerokoli mesto na svetu.

N. Ž.

Sorodno

Zadnji prispevki