Pes, ki laja, mora tudi gristi

Odgovorni urednik Jože Biščak.

Nedavno je Europol objavil poročilo o stanju na področju terorizma v Evropski uniji. Še posebej sta zanimiva 4. in 5. poglavje, kjer analizirajo napade, ki so povezani s skrajno levico in skrajno desnico. Ugotavljajo, da je bilo v zadnjih petih letih zabeleženo 96 levičarskih terorističnih napadov (lani 19), aretiranih je bilo 222 levičarskih skrajnežev (lani 34), medtem ko so v istem obdobju zabeležili 16 napadov, ki so jih povezali z desnico (lani eden), aretiranih pa je bilo 121 desničarskih skrajnežev (lani 44). Povedano drugače, evropski policijski urad, ki je kot agencija EU pristojen za organizirani kriminal, terorizem in druge hujše oblike kriminala, ugotavlja, da so (skrajni) levičarji večja grožnja Evropi kot (skrajni) desničarji.

A te informacije v medijskemu mainstreamu (MSM) ni bilo zaslediti. To je razumljivo. Ne sklada se z njihovo agendo, po kateri so dobri fantje levičarji, slabi pa desničarji. A resnica je običajno diametralno nasprotna tistemu, kar zatrjujejo levičarji, poročilo Europola in molk politično korektnih medijev sta dokaz več.

So pa zato silovito razbobnali novico, da je nemška obveščevalna služba (BfV) Generacijo identitete uvrstila med “preverjeno skrajna desna gibanja”. Ob tem so natrosili cel kup neumnosti, omenim naj le dve. Portal nacionalne televizije, ki ga prisilno plačujemo, je kot dokaz, da identitarno gibanje predstavlja tveganje za varnost, zapisal: “Skupina ob tem brezdomcem ponuja hrano, ki pa vsebuje svinjino, s čimer izključijo muslimane.” Večer pa, da slovenski identitarci v zadnjem času izkazujejo vse več podpore skupini Narodni blok, “ki po vzorcu iz tujine poudarja svojo pomoč ranljivim in revnim − a le če so pravega narodnostnega, verskega in etničnega porekla”.

Kdor ima vsaj malo rad svobodo, se je zgrozil. Pozor! Identitarci za svoj denar kupijo hrano ali pomagajo, to počnejo na svoje stroške in v svojem prostem času, a ker levičarji na to, komu bodo pomagali in kakšno hrano bodo delili, nimajo vpliva, razglasijo skupino za skrajno desno. Nikakor jim ne gre v glavo, da lahko posameznik za svoj denar (kolikor mu ga ostane, ko svoje pobere država) kupi katerokoli hrano in jo deli po svoji presoji ali pa pomaga (na tak ali drugačen način) komurkoli želi. V to nima pravice prav nihče posegati, še najmanj država, ki jo nad identitarce pošiljajo levičarji. Ampak, saj veste, v genskem zapisu levice je, da bi radi razpolagali tudi s tujim, kar pa je v nasprotju z ustavo.

Protiustavna ravnanja so tudi za Šarčevo vlado postala vsakdanjik. V enem tednu so ustavo izigrali kar dvakrat. Najprej glede financiranja obveznega javnega programa v državnih in zasebnih šolah, nato z administrativnim določanjem plačila za nepremičninsko posredovanje, ki je že tako ali tako ena najbolj reguliranih (beri: nesvobodnih) dejavnosti. Slišali smo lahko leve poslance, češ da s tem preprečujejo, da o najpomembnejših vprašanjih odloča ustavno sodišče oziroma devet ustavnih sodnikov. Sprevrženo do amena. Ustavo in ustavno sodišče imamo za to, da preprečuje zlorabo oblasti, kot jo zlorablja levica v omenjenih primerih. Človek se vpraša, kaj bo še sledilo, če ne bo glasnega in odločnega odziva.

Po osamosvojitvi smo bili desničarji dolga leta pasivni in smo dovolili levici, da je počela, kar je želela: da je odrekala žalujočim spomin na po vojni pobite svojce; da je pri uveljavljanju svoje volje sistematično kršila ustavo; da je v pravosodju pustila ljudi, ki so še ne toliko nazaj kršili človekove pravice; da je okužila našo mladež, ki je kot po zadnji modni muhi začela sovražiti svojo domovino, družino in vero; da je z Balkana uvažala nove volivce in s popisa prebivalcev izbrisala vprašanje o narodnosti; da je v belo knjigo o izobraževanju vsilila multikulturalizem, ki že prinaša sklonjene glave nad grobovi slovenskih mater in očetov, hčera in sinov; da zdaj na široko odpira vrata ilegalnim migrantom, češ da je usoda nas kot naroda zapečatena, kolaps neizogiben, zmaga primitivnih hord pred našimi vrati neizbežna.

Bili smo kot začarani in blazni, ampak ne pozabimo, da je, ko se preštejemo na tem prekrasnem koščku stare celine, še vedno več nas,  dobrih, kot pa njih, slabih ljudi. Le zbuditi se je treba in levico, ki uničuje vse, kar nam je bilo sveto in zaradi česar smo kot narod preživeli, potisniti nazaj. Pokažimo enkrat, za božjo voljo, da ne znamo samo stiskati repa med noge in cviliti, ampak tudi glasno lajati in še huje gristi.

Jože Biščak

 • Dada

  Če to objavijo novinarji nora24tv, potem enostavno ne verjamem. Pika.
  Poglejte si lažnivi članek “Terorizem v Ljubljani”, “Ugrabljeni avtobus”, pa takoj veste, kdo laže. Takle mamo pr nas.

  • lojze

   On tebi o številkah. Ti njemu nakladaš. Ja, takele imate pri vas!

   • Dada

    . Poglej članek, potem komentiraj. KR neki, sam, da si se oglasil. Brez veze, kot da nisi nič rekel. Bolj je pametno, da spiječ tri pire, pa ti všeč nora24tv-

    • lojze

     Slovenščine in pisanja se nauči. Ja, takele imate pri vas!

     • Dada

      a maste še kaj pripomb, gospot slavist, ha,ha,ha

  • Andrej

   Reci, naj objavijo v Dnevniku.

   • Dada

    Reci, a te je strah……

    • Andrej

     Ha, jaz sem Dnevnik že davno odpovedal, pa Delo tudi. Kaj pa ti?

     • Dada

      Nikoli nisem bila naročena, sem pa včasih kupila sobotno Delo, pa Nedelo. To je bilo nazadnje okoli 2000. Sobotno je bilo zanimivo zaradi Priloge s “Pisma bralcev” in dobrih člankov, pa veliko papirja za čiščenje oken je bilo. Zdaj pogledam Delo na internetu, ampak je dolgočasen, Dnevnika pa ne gledam, saj je ista vsebina, isto, samo krajše.

 • tretjerazredni

  Statistika je mati vseh laži, iste podatke bi lahko predstavili tudi kot boj med dvema skrajnima frakcijama, v katerem so bili levičarji lani pač bolj uspešni.
  To bi seveda veljalo zgolj v primeru, če so levičarji napadali samo cilje skrajnih desničarjev in niso vmešani v nobeno drugo teroristično zaroto.
  Cel model interpretacije podatkov notranjih zadev pa temelji na ideji, da sta obe skrajnosti enako slabi in zgrešeni ter da obstaja neka večinska normala, ki zavrača politiko obeh, kar tudi ni res.
  Treba je gledati posamezne primere, ker politika ni enaka povsod po Evropi, ponekod se skrajni levičarji borijo za pravice homiseksualnih pederastov in jih ni mogoče razumeti, drugje do edini pravi uporniki proti državnem terorju, organiziranem okoli desničarskih fanatikov in si zaslužijo vso podporo celotne EU. Isto velja tudi za desnico, perverzne fašistične mutante je treba seveda ustaviti in ima skrajna desnica popolnoma.prav, ne morejo pa se skrivati za dvomljivo tradicijo in preživetim konzervatizmom ter kriminalizirati vse, ki niso v njihovi sekti.

 • tretjerazredni,
  ker si našel v prispevku veliko tega, ki po tvojem vedenju “ne drži”, prosim vnesi pravilne podatke in ne samo smetit tule po portalu !
  Hvala in
  lp

 • if

  96 : 16 = 6 : 1, oziroma 6 levičarskih napadov na en desničarski napad.
  Agencija Europol dokazuje, da je levičar šestkrat večja grožnja od desničarja.
  To dokazuje tudi “Agencija Slovenija” s praktičnim podatkom “slovenski levičar naklepno in v nizu krši ustavo”!

  • Dada

   A Europol piše o Sloveniji ??? Kdo pa so teroristi v Sloveniji ?

 • karlina

  Pokažimo enkrat, za božjo voljo, da ne znamo samo stiskati repa med noge in cviliti, ampak tudi glasno lajati in še huje gristi.

  TOČNO, PODPIŠEM, ŽE VČERAJ JE BILO PREPOZNO !!!!!!!

  • Dada

   Kaj to, pojdi v prvo vrsto in naredi. Kaj misliš ???

 • Andrej

  V glavnem kar drži, tukajle se pa ne strinjam: “Povedano drugače, evropski policijski urad, ki je kot agencija EU pristojen za organizirani kriminal, terorizem in druge hujše oblike kriminala, ugotavlja, da so (skrajni) levičarji večja grožnja Evropi kot (skrajni) desničarji.”
  Glede na višje naštete številke bi morali ugotoviti, da so po EU uradu DESNIČARJI večja grožnja, saj so jih glede na statistiko bistveno več sankcionirali.
  if
  spodaj opiše razmerja in če bi bili levičarji spoznani kot večja grožnja bi jih morali več sankcionirati, ne pa statistično manj.

  • Stric iz ozadja

   Po Novi Juncker, Merkel in podobni itak niso desnicarji.

 • xtc

  Zelo dobro zapisano in strinjam se ,a kaj ko pelje pot do normalizacije čez peči,raufnke in miljone mrtvih ravno zaradi teh bedakov.

 • freedomfighter

  Skrajni levicar in skrajni desnicar sta isti k.