Pisma – od zmage do zmage: Odprimo meje – Alahu akbar in črni iz Afrike

Vinko Vasle (Foto: osebni arhiv)

Organi so v teh dneh dosegli dva pomembna uspeha pri pregonu nacistov in fašističnih domoljubov. Najprej so v Velenju po obsežni večmesečni preiskavi našli trinajstletnega nacista, ki je v Velenju obesil tri plakate, ki naj bi promovirali sieg heil ideologijo. Dejanje je press mudžahedinka iz javne hiše pripisala desnici, kar je prasica press info. Potem so organi razkrinkali domoljubko, ki se je hotela s slovensko zastavo v parlamentu udeležiti razprave o globalnem dogovoru. Prepovedali so ji vstop z zastavo, ker je slovenska zastava potencialno orožje sovražnega govora desnice in provokacija tistih, ki niso desničarski domoljubi. V Ljubljani te policaj popiše, če imaš v rokah slovensko zastavo, oteževalna okoliščina na sodišču pa je lahko članstvo v SDS.

Tretji, ki je v tem času odkrival naciste in fašiste, je bil Milan Brglez, ki je navrgel, da so tisti, ki so proti marakeškemu globalnemu dogovoru, v resnici nacisti, ki iz migrantov delajo Jude, se pravi, so za končno rešitev. Zato je težko biti proti globalnemu dogovoru, ker bo to kmalu tudi kaznivo. Brglez, ki je bil po nenaravni nesreči tudi predsednik demokratičnega parlamenta, tudi trdi, da imamo moralno obvezo, da pomagamo beguncem in migrantom zaradi kolonializma, imperializma in suženjstva. Kar je res. Slovenija je znana po tem, da je iz Afrike uvažala zamorce, še posebej v času titoističnega neuvrščenega gibanja, ki so jih potem nekatere Slovenke vzele k sebi kot spolne sužnje in imamo zdaj nekaj mešancev. Poleg tega je Slovenija znana kot kolonialistična in imperialistična sila, ki je izkoriščala naravna bogastva Afrike – recimo banane, pomaranče in druge tehnološko pomembne surovine.

Migrante pa v resnici potrebujemo, ne morejo biti bolj grozni od nekaterih naših domorodcev! Še posebej, če pomislimo, da to vlado vodi gasilski humorist Serpentinšek, da parlamentu načeljuje veterinar Dejan Židan, ki se bolj kot na demokracijo spozna na prašičerejo. Da je ministrica Alenka Bratušek, specialistka za angleški jezik in izvedenka za tekstil, ki preprečuje potenje. Da je minister za kulturo Dejan Prešiček, ki za župana Ljutomera podpira Dejana Karbo, ortodoksnega medijskega lažnivca iz sfere presstitutov. Da je podpredsednik parlamenta Branko Simonovič iz DeSUS-a, ki poslance javno na seji pošilja v p.m. Vam je to dovolj, da podprete odprte meje in migrante, da končno naredijo red? Še ne?

Dobro, imamo Mira Cerarja, ministra za zunanje zadeve, ki je kot šef prejšnje vlade in kot pravnik večkrat pohodil ustavo in zakone. V aktualnem Alahu akbar jeziku bi rekli – da jo je vrgel iz petnajstega nadstropja. Če tudi to še ni dovolj za tezo, da je vsak migrant boljši od teh, potem nadaljujem! Živimo v deželi, kjer je minister za izobraževanje Jernej Pikalo, prvorazredni boljševik s FDV, ki se spozna zgolj na ideološko pranje možganov. Da je to dežela, kjer je nekdanja občinska tajnica Andreja Katič ministrica za pravosodje, ki prihaja iz pravne sfere Bavcon – kar je halal pravna država. Zakoljejo te, četudi si nedolžen. Vsak migrant je boljši, se vsaj drži tistega, kar zapoveduje šeriatsko pravo. Vam še ni dovolj za to, da podprete globalni dogovor in da končno dobimo tiste, ki se ne bodo sprenevedali, ampak bodo delali tisto, za kar so usposobljeni? Kamor sodi kultura posilstev, obglavljanj, metanja slovenskih LGBT z nebotičnika. Šeriat je Alahova volja, naša pravna država pa Kučanova. Šeriat ni pobil niti deset odstotkov nevernikov v primerjavi s tistimi, ki so jih pobili Kučanovi komunistični dediči.

Še niste prepričani v globalni dogovor in odprte meje za migrante? Pri nas za guvernerja narodne banke kandidira Jože Damijan, ki je finančno bankrotiral, ker je vzel velik kredit v švicarskih frankih in je uradni finančno-ekonomski svetovalec Levice. Pri nas je minister za obrambo Karel Erjavec, multipraktik sprenevedanja, strankarskih migracij in specialist za smetarske kante. Pri nas predsednik republike Borut Pahor za ustavno sodnico predlaga Katjo Šugman Stubbs, ki se je blamirala v aferi Patria, ki podpira dodeljevanje otrok LGBT, ne pa tudi starima staršema, kot je to primer s koroškima dečkoma.

Nekdo nas mora rešiti pred vsemi takšnimi. Mogoče so Alahu akbar migranti pravi odgovor na to. In če se nam že črno piše, naj se nam z originali iz Afrike.

Vinko Vasle

 • večni srb

  Bolj je vlada butasta, več sile rabi za vsiljevanje svojih idej. Kdo jih bo pa poslušal, če mu ni treba. Ljudje imajo svoje življenje in svoje opravke, verjetno je še kaj bolj nujno in pomembno od mnenja tistih ministrov.
  Obstaja odtujenost aparata od ljudstva, obstaja pa tudi odtujenost aparata od vlade, saj nikomur ni nič treba, vsi javni uslužbenci so pri svojem delu strokovni in neodvisni.
  S takimi ministri, ne bo stika ne med vlado in upravo, in ne med vlado in ljudstvom, dejansko vi država bolje funkcionirala, če bi imel Šarec v rokah vse sam.

  • Roman

   ……vse sam,ali še bolje nič!

  • david23

   Čakaj malo, kako to misliš – v rokah vse sam? A ti zagovarjaš diktaturo? Tega si jaz ne želim in hvalabogu je slovenske Ustava narejena tako, da je oblast razdeljena na zakonodajno, izvršilno in sodno! Tako naj tudi ostane, ker je to predpogoj za demokracijo!

   Kar se pa tiče odtujenosti; obstaja še ena, ki pa se ne nanaša na razmerja med ljudmi in niti na razmerje ljudstvo – oblast. Ta zadnja odtujenost je pa najhujše vrste; no, saj verjetno veš o kateri alienaciji govorim, ali?

 • Aton

  Ministri morajo biti manj pametni od precednika vlade. In to je naša velika težava! Na voljo je samo še par zamenjav!

 • Anton

  Lahko bevskamo ampak lewaki imajo premoč. Delajo kar jim paše!

 • VERRZIFIKATOR

  Mara Keš

  PTICE SELIVKE IN ŠE ENA

  Ptice so selivke dobro znane,
  menjajo ker redno domovanje,
  se nihče več ne ozira nanje,
  ko njih gnezdo prazno pač ostane.

  Jati ptic selivk se je pridružil
  tudi brglez, kukavičji ptiček,
  ko zapustil prejšnji je vrtiček,
  vržen ven bil, ker ga je okužil.

  V drugo gnezdo ptiči so ga vzeli,
  židano tam voljo je razglašal,
  z novim tujim perjem se ponašal,
  češ korist da vsi bodo imeli.

  Vzeli da selivk bi jato z juga,
  na ves glas je židano predlagal,
  bi leteti jim še sam pomagal,
  da razširi k nam se ptičja kuga.

  Da bilo bi to deklarativno,
  za začetek javnosti prikrito,
  vsako pa bi ptičico zakrito
  uvozili k nam definitivno.

  Je v Maroku takšno zbirališče,
  kjer dobil bi ptic po volji mili,
  hlinil je, da vsaka se mu smili,
  jim doma pripravljal bi gojišče.

  Kdor izkazal bi nasprotovanje,
  ta sovražnik ptičic je ubogih,
  ki prihajale bi v jatah mnogih
  in pri nas dobile domovanje.

  Takšne brglez židano je klatil,
  se za ptičeljuba deklariral,
  meje bi po zraku rad razdiral,
  prazno slamo ko je vneto mlatil.

  Videl brglez kajpak ni v prihodnost,
  kakršna se vse bolj izrisuje,
  ko uvažal ptičice bo tuje,
  večja bo domačih ptic razsodnost.

  S ptiči tujimi ko se pobrati,
  zanj v domače gnezdo ni vrnitve,
  sredi ene, druge ga selitve
  jata ptic domačih v zraku sklati.

  • Vesna Kovač

   Enkratno!

 • Franc Šink

  Ne bo oblastnikov odnesla njihova nesposobnost, ampak njihovo podcenjevanje naroda.

  • Common Sense

   Enako v Nemčiji. CDU je trenutno nehote največja podpornica AFD. Če bo kdo “kriv” za vzpon skrajnih desničarjev v Evropi bodo to ravno neumni politikanti, ki zagovarjajo multi-kulti Evropo za katero že itak vedo, da ne deluje in nikoli ni delovala (lep primer Francija, Velika Britanija, Švedska in Nemčija). Zelo zelo malo prišlekov je tam še po nekaj desetletjih resnično integriranih v njihovo družbo. Pač pa se prišleki getoizirajo in to pospešeno. Štala je že in bo še večja.

 • pajot

  Še malo,pa se bo rdeča Slovenija prebarvala v črno. Ampak Marakeš pivo bo ostalo rumeno. Garantiram.

 • pajot

  Šiviljska ministrica serpentinškove vlade se je že pred podpisom marakeškega sranja obvezala,da bo v bodoče nosila burko. Za začetek samo na sejah vlade.

 • Common Sense

  Ortodoksni levičarji in kulturni marksisti so vse pomešali. Slovenija ni bila kolonialna država in nikoli ni izčrpavala Afrike. Prej obratno. Kot del Jugoslavije je obilno pomagala “zamorcem”. Tito se je obnašal, kot da smo Amerika, ko je dajal pomoč vsem živim dol v Afriki. S tem, da je Juga sama bila potrebna pomoči. Zato so ga pa povsod sprejeli kot kralja. Če kdo ne verjame, naj si ogleda kakšen film v hiši cvetja v Beogradu. Zakaj bi mi torej morali čutiti neko moralno obvezo in “krivdo”, da sedaj nekritično spuščamo v državo prišleke iz kulturno diametralno nasprotnega okolja? Zakaj že?

  • macon

   Potem ni čudno, da najbolj nasprotujejo pritepencem ravno nekolonialne države kot so Poljska, Češka, Avstrija, Madžarska, Slovaška, ker z Afričani in Arabci nimajo nič skupnega.

 • Olga2345

  Bravo gospod Vinko Vasle! Laž je nesmrtna duša komunistov (prebarvanih v levičarje)! Edini, ki so skrajni fašisti in iz slovenskih domoljubov delajo Jude, so Brglez in levičarska svojat (po Trčku)!
  Dol z levicarskimi talibani!

 • Mariza Petrovcic

  Ko so prisleki prisli v Ameriko so iztrebli Indijance, v Avstraliji iztrebli domorodce, ali je Evropa sedaj na vrsti?

  • lokec

   DA

  • Get Smart

   Ne krneki prišleki, ampak kaviaržidoKOMINTERNA =
   = babilon perzija egipt rim bizanc … jugoslavija, sovjetska zveza …
   .
   Govorimo o prastari zločinski sužnjelastniški satanistični sekti =
   paraziti tega sveta = tak je njihov način življenja in ne bodo ga spremenili.

  • Get Smart

   MOSES MOSHA PIJADE (kaviarŽIDO KOMINTERN desanka šakić MURGL JUGOKOMUNISTIČNE levanke
   rukić JOSEPHA BROZA TITA, ki mu
   MURGL KOMI JUGOSLAVIJA ((( prisega ))) večno zvestobo):

   “… Seljak koji poseduje kuću, zemlju i stoku, radnik koji prima platu i ima hleba,
   ZA NAS NIŠTA NE VREDI.
   Mi od njih moramo načiniti beskućnike, proletere… Samo nesrećnici postaju komunisti,
   zato MI MORAMO NESREČU STVORITI, mase u očajanje baciti,
   MI SMO SMRTNI NEPRIJATELJI svakog blagostanja, reda i mira…”

   (tako torej MOSES MOSHA PIJADE, mentor WATCHDOGIćEV

   v MURGL JUGOKOMUNISTIČNI oz. TITOVI JUGOSLAVIJI).
   .
   Pamet v glavo.

 • Get Smart

  BORAT BARBIE POHAR = MURGL JUGOKOMI lutka = transić.
  = SD = SOCIALNI DEMOKRAT = “nov obraz” MURGL KOMI JUGE.
  .
  Tovariš Borat Pohar je član predsedstva* centralnega komiteja komunistične partije
  Jugoslavije v Sloveniji. Predsednik predsedstva centralnega komiteja komunistične partije
  Jugoslavije v Sloveniji je tovariš Milan Kućan.
  .
  “Po diplomi je Borut Pahor sprejel pripravništvo, ki so mu ga ponudili v Centralnem
  komiteju ZKS, ki ga je takrat vodil Milan Kučan. Po pripravništvu je postal strokovni
  sodelavec Centralnega komiteja ZKS. Z le 26 leti je postal NAJMLAJŠI član Centralnega
  komiteja ZKS, nato pa še član njegovega predsedstva.” .
  .
  — to se je dogajalo v času, ko je CK (Centralni komite) preko svoje podružnice oziroma natančneje podrejene službe (UDBe – Uprava državne bezbednosti Jugoslavije — Isajlović) in po “naređenju” Višnjića aretiral Janeza Janšo ter ga predal “vojnome sudu”, da mu sudi, da ga TEPIHUJE, da ga kadija (Mazić) tuži in da ga kadija (Ranić) sudi.
  .
  SD je formalnopravna naslednica KPJ – tovariš Milan Kućan, predsednik Foruma 21, je še
  vedno uradno zamrznjen predsednik SD-ja
  http://i.imgur.com/dhXEIjY.jpg .

  • Get Smart

   PREIMENOVANJA KOMUNISTIČNE PARTIJE JUGOSLAVIJE v Sloveniji:

   1. Predno so si spremenili ime v SD = SOCIALNI DEMOKRATI, so se imenovali ZLSD – Združena
   lista socialnih demokratov.
   2. Predno so si spremenili ime v ZLSD, so se imenovali ZDRUŽENA LISTA. V ZLSD so se kakor
   združili s “Semulićevo SZDL”,*
   ki je postala SSS – Socialistična stranka Sljovenjije nje in pa DeSUS-om, ki je nastal iz
   par starih murglskih prdcev ZKS-SDP nje. DeSUza kogaS bodo začeli v MURGL JUGOKOMUNISTIČNEM
   agitpropu pumpat na polno šele po koncu “LDS zgodbe o uspehu nje”, ko za predsednika
   DeSUS-a postavijo SKOJ-evca oziroma LDS-ovca Karela Viktora.
   * Semulić je še vedno PREDSEDNIK “četrtega doma” JUGOKOMUNISTIČNE SKUPŠTINE v Sloveniji –
   ZSSS je le preimenovan SZDL (lokalna SOCIALISTIČNA zveza delavnega ljudstva; v izvirniku:
   SSRNJ = SAVEZ SOCIALISTIČKOG RADNOG NARODA JUGOSLAVIJE)
   3. Predno so si spremenili ime v ZDRUŽENA LISTA, so se imenovali SDP Slovenije –
   Socialdemokratska prenova Slovenije.
   4. Predno so si spremenili ime v SDP Slovenije, so se imenovali SDP – Stranka demokratične
   prenove.
   5. Predno so si spremenili ime v SDP, so se imenovali ZKS-SDP – Zveza komunistov
   Slovenije-Stranka demokratične prenove.
   6. Predno so si spremenili ime v ZKS-SDP, so se imenovali ZKJ – ZVEZA KOMUNISTOV
   JUGOSLAVIJE
   https://i.imgur.com/D4LXeH6.jpg
   7. Predno so si spremenili ime v ZKJ, so se imenovali KOMUNISTIČNA PARTIJA JUGOSLAVIJE.

   Kot najbrž veste, tudi bivajo še vedno na istem naslovu, in sicer v UKRADENI vili svojega
   rojaka
   (ki pa ni bil kaviarkomunističnižid, ampak le biznisžid, torej ni bil predan revoluciji
   nje),
   ki jo je KOMUNISTIČNA PARTIJA JUGOSLAVIJE “nacionalizirala” nje in se vanjo naselila.

   • Get Smart

    PREIMENOVANJA podmladka KOMUNISTIČNE JUGOSLAVIJE v Sloveniji:

    LDS (in vsi njeni derivati Zares, ZL, ZaAB, PS, SMC, ŠARAC …) je formalnopravna naslednica
    SKOJ-a – Savez komunističke omladine
    Jugoslavije).
    SKOJ – Med vojno SKOJ (Savez komunističke omladine Jugoslavije) ustanovi USAOJ (Ujedinjeni
    savez antifašističke omladine Jugoslavije) in je hkrati član in deluje posebej. Po vojni
    se USAOJ preimenuje v NOJ (Narodna omladina Jugoslavije), nato pa se ti kaviar
    jugokomunisti, ki so se kakor razcepili, znova združijo (SKOJ + USAOJ (NOJ)) v NOJ. Nakar
    se NOJ preimenuje v SSOJ (Savez socijalističke omladine Jugoslavije), ki formalnopravno še
    traja. SSOJ ima seveda podružnice po vsej Jugoslaviji: tukajšnja se imenuje ZSMS (Zveza
    socialistične mladine srbije) – in ta podružnica na prvih (v 2/3 sfejkanih in v 1/3
    demokratičnih) volitvah v Sloveniji (leta 1990) nastopi še s svojim polstoletnim imenom
    ZSMS, na naslednjih (1992), pa se je ta organizacija ZSMS (Zveza socialistične mladine
    Srbije v Sloveniji) preimenovala v ZSMS – liberalna stranka, nato liberalno demokratska
    stranka LDS, pa Liberalna demokracija Sljovenjije. Prakso ustanavljanja strančic SKOJ-a,
    imenovanj, preimenovanj, t. i. “novih obrazov”, ki se potem počasi spet kakor združujejo v
    t. i. “Združeno levico” itd.
    lahko še vedno opazujete:
    LDS, Zeleni, SSS, SMS, Zares, PS – pozitivna srbija nje, ZaAB, TRS, IDS, …
    Verjamem sholtesu, Dobri LDS DOBOVŠEK SMC … ŠARAC … = LDS = SKOJ, podmladek KPJ =
    vse to je ena in edina KOMUNISTIČNA PARTIJA JUGOSLAVIJE.

 • Get Smart

  Pomni, kaj so ti položili v zibko:

  SLOVENSKA politika je SKRB ZA SLOVENSKI POLIS = POLITEJO = DRŽAVO,
  seveda na slovenski način, torej z značilnimi SLOVENSKIMI deli, navadami, običaji in
  vrednotami.
  Naprimer SDS = Slovenska demokratska stranka, izvaja SLOVENSKO POLITIKO,
  ker tako z besedo kot z vsemi ostalimi deli sledi PRASTARIM SLOVENSKIM VREDNOTAM:
  = poštenost,
  = pravičnost,
  = resnicoljubnost,
  = prijateljstvo do ljudi,
  = domoljubnost,
  = rodoljubnost,
  = svobodoljubnost
  in kar je še svetovno znanih SLOVENSKIH ZNAČILNOSTI in odlik, ki smo jih SLOVENCI
  podarili svetu.
  Govorimo skratka o KULTURI ŽIVLJENJA.

  • Get Smart

   Nasprotje kulture življenja je “kultura smrti”.

   KULTURA SMRTI = kaviarŽIDO KOMINTERNISTIČNO oziroma tukaj predvsem
   MURGL SRBO RVACKO … skratka JUGOKOMUNISTIČNO pasjejebstvo = pedrstvo = pedofilstvo =
   = babilon egipt perzija bizanc rim jugoslavija …
   =
   detomorilstvo = uničevanje = UMOR = ropanje = LAŽ = blatenje ljudi = NORČEVANJE = sviranje kurtzu = prodajanje magle = skratka PARAZITIRANJE na ljudeh … =

   transićizem = TEMELJNA AGENDA teh kreatur = svoje izrodke in posvojene otroke
   kastrirajo in jih VZGAJAJO v pedofiliji, v LAŽI, v SOVRAŠTVU DO LJUDI in predvsem s hormoni nasprotnega spola,
   ko te kreature odrastejo, so, kot si sami pravijo, SMRTNI NEPRIJATELJI LJUDI =
   sovraštvo do ljudi kar žari iz njihovih oči in potem so vam FOVŠ,
   poznate PODTIKANJA o fovšiji =
   fejk ženske = kastrirani fantki ne morejo roditi, ne morejo izkusiti
   ženskih bolečin in užitkov,
   fejk moški = transićirane deklice = v glavnem jih kastrirajo in te ne morejo rojevati in do konca svojih dni igrajo vloge “poženščenih kao moških”

   pedrizem / lezbizem je najprej iniciacijski odnos GOSPODAR vs SERBUS=hlapec =
   kar nato, kot vse ostale zadeve tega sveta, te kreature PODTIKAJO LJUDEM:
   kolikokrat ste slišali “za HLAPCE ROJENI” =
   ja, CANKAR je govoril o teh kaviar SERBUSNIH KREATURAH,
   ki so za SERBUSE tekovina revolucije rojeni;
   potem pa je pedrizem/lezbizem sredstvo za poneumljanje otrok, predvsem deklic,
   ki “kupijo” PROPAGANDO o “grdih moških, ki da zlorabljajo ženske” =
   kar je znova samo še ena izmed POTURANCIJ =
   samo te parazitske kreature in njihovi SERBUSI zlorabljajo ženske,

   in predvsem je pedrizem/lezbizem sredstvo za prikrivanje TRANSIćiZMA=
   =
   enako velja za ostale -izme =
   = feminizem = kretinizem = drkalizem = pasjejebizem = vegizem = SOCIALIZEM =
   KOMUNIZEM = FAŠIZEM = ČETNICIZEM = USTAŠIZEM = MUSLIćKULTIZEM = kozojebizem = vukojebizem
   … =
   tukaj MURGL JUGOKOMUNIZEM =
   = globalno pa kaviarŽIDOžido KOMINTERNIZEM in njegov MUSLIćKULTI SERBUSIZEM …
   (SMC SD DeSUS Levi LDS ZARES PS Bratuške Sholtes ŠARAC …
   pirati sloge unije solidarnosti dobri-LDS-dobovšeki zelenićuši
   gibanja hčerk LDSrbo-šiptarskih drnovškov socialističke partije
   i tako dalje do tokija …)
   vse to je KOMUNISTIČNA JUGOSLAVIJA,
   delajo za MURGL JUGOKOMUNISTIČNO JUGOSLAVIJO oz. kaviar KOMUNISTIČNO INTERNACIONALO
   =
   “Nov svetovni red” = njihov red = skozi TISOČLETJA isti red = SUŽNJELASTNIŠTVO =

   1. = PRVORAZREDNI TRANSIćI so gazde
   2. = DRUGORAZREDNI TRANSIćI so SERBUSI=hlapci = watchdogići =
   psi čuvaji tekovina revolucije
   3. = TRETJERAZREDNI = ljudje = LJUDJE so SUŽNJI
   oz.
   z njihovimi besedami,”… RAZRED, ki ne sprejema njihove sužnjelastniške ureditve.”

   Ker so ti paraziti v svojih glavićih “bog i batina nje”,
   seveda PRVORAZREDNI odločajo o ŽIVLJENJU in SMRTI svojih psičkov in LJUDI.
   .
   Vsi našteti in ostali “-izmi” (“novi obrazi” nje )
   so izdelek kaviar ŽIDOKOMINTERNE in vsi so namenjeni poneumljanju in končno
   ZASUŽNJEVANJU ljudi.
   .
   .
   Jezus Kristus:
   »Po njihovih delih jih boste prepoznali. In spoznali boste Resnico in Resnica vas bo
   osvobodila.«
   .
   »Osamosvojili smo se, zdaj se moramo še osvoboditi!«

   • Get Smart

    Tukaj MURGL JUGOKOMUNIZEM =
    = globalno pa kaviarŽIDOžido KOMINTERNIZEM in njegov MUSLIćKULTI SERBUSIZEM …

    in ostali -izmi = SOCIALIZEM = FAŠIZEM = KOMUNIZEM = USTAŠIZEM=ČETNICIZEM = SERBUSIZEM=hlapčizem = vukojebizem = pedrizem = pedofilizem = muslićkultizem = kozojebizem = vegizem = feminizem … = TRANSIćIZEM =

    kaviaržido KOMUNISTIČNA INTERNACIONALA =

    = SMRTNO neprijateljstvo DO LJUDI.

    (SMC SD DeSUS Levi LDS ZARES PS Bratuške Sholtes ŠARAC …
    pirati sloge unije solidarnosti dobri-LDS-dobovšeki zelenićuši
    gibanja hčerk LDSrbo-šiptarskih drnovškov socialističke partije
    i tako dalje do tokija …)

    vse to je KOMUNISTIČNA JUGOSLAVIJA,
    delajo za MURGL JUGOKOMUNISTIČNO JUGOSLAVIJO oz. kaviar KOMUNISTIČNO INTERNACIONALO
    =
    “Nov svetovni red” = njihov red = skozi TISOČLETJA isti red = SUŽNJELASTNIŠTVO =

    1. = PRVORAZREDNI TRANSIćI so gazde
    2. = DRUGORAZREDNI TRANSIćI so SERBUSI=hlapci = watchdogići =
    psi čuvaji tekovina revolucije
    3. = TRETJERAZREDNI = ljudje = LJUDJE so SUŽNJI
    oz.
    z njihovimi besedami,”… RAZRED, ki ne sprejema njihove sužnjelastniške ureditve.”

    Ker so ti paraziti v svojih glavićih “bog i batina nje”,
    seveda PRVORAZREDNI odločajo o ŽIVLJENJU in SMRTI svojih psičkov in LJUDI.
    .
    Vsi našteti in ostali “-izmi” (“novi obrazi” nje )
    so izdelek kaviar ŽIDOKOMINTERNE in vsi so namenjeni poneumljanju in končno ZASUŽNJEVANJU ljudi.
    .
    .
    Jezus Kristus:
    »Po njihovih delih jih boste prepoznali. In spoznali boste Resnico in Resnica vas boosvobodila.«
    .
    »Osamosvojili smo se, zdaj se moramo še osvoboditi!«

    • Get Smart

     SOCIALIZEM=FAŠIZEM=KOMUNIZEM=KAPITALIZEM=
     FEVDALIZEM = MUSLIćKULTIZEM …
     so vse po vrsti onanije, drkancije nje,
     ki so vse po vrsti IZUMI kaviaržido KOMINTERNE =

     =SUŽNJELASTNIŠTVO.

     Dovolj bo, če pogledate, katero je NAJVEČJE KAPITALISTIČNO društvo v Sloveniji =
     = FORUM 21
     =
     MURGL JUGOKOMUNISTIČNO združenje vsega NAROPANEGA KAPITALA,
     predsednik je pa MILAN KUćAN,
     ki je tudi predsednik
     PREDSEDSTVA CENTRALNEGA KOMITEJA KOMUNISTIČNE PARTIJE JUGOSLAVIJE v Sloveniji=
     =
     ki se je uradno preimenovala v SD = SOCIALNI DEMOKRATI
     in podmladek SKOJ = Savez komunističke omladine Jugoslavije =
     = uradno preimenovan v LDS =
     DeSUS LEVI bratuške šoltesi Zares POZITIVNA-srbija dobri dobovški ŠARAC
     i tako dalje do tokija,
     pa so vse le “novi-obrazi” teh dveh struktur, ki je dejansko ENA =
     MURGL KOMUNISTIČKA JUGOSLAVIJA.

 • Kataklizma

  Daj Vinko, odrasel človek si že, poišči si dostojno službo, ker to je mlatenje v prazno … insinuacije

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!