fbpx

Pisma – od zmage do zmage: Odprimo meje – Alahu akbar in črni iz Afrike

Vinko Vasle (Foto: osebni arhiv)

Organi so v teh dneh dosegli dva pomembna uspeha pri pregonu nacistov in fašističnih domoljubov. Najprej so v Velenju po obsežni večmesečni preiskavi našli trinajstletnega nacista, ki je v Velenju obesil tri plakate, ki naj bi promovirali sieg heil ideologijo. Dejanje je press mudžahedinka iz javne hiše pripisala desnici, kar je prasica press info. Potem so organi razkrinkali domoljubko, ki se je hotela s slovensko zastavo v parlamentu udeležiti razprave o globalnem dogovoru. Prepovedali so ji vstop z zastavo, ker je slovenska zastava potencialno orožje sovražnega govora desnice in provokacija tistih, ki niso desničarski domoljubi. V Ljubljani te policaj popiše, če imaš v rokah slovensko zastavo, oteževalna okoliščina na sodišču pa je lahko članstvo v SDS.

Tretji, ki je v tem času odkrival naciste in fašiste, je bil Milan Brglez, ki je navrgel, da so tisti, ki so proti marakeškemu globalnemu dogovoru, v resnici nacisti, ki iz migrantov delajo Jude, se pravi, so za končno rešitev. Zato je težko biti proti globalnemu dogovoru, ker bo to kmalu tudi kaznivo. Brglez, ki je bil po nenaravni nesreči tudi predsednik demokratičnega parlamenta, tudi trdi, da imamo moralno obvezo, da pomagamo beguncem in migrantom zaradi kolonializma, imperializma in suženjstva. Kar je res. Slovenija je znana po tem, da je iz Afrike uvažala zamorce, še posebej v času titoističnega neuvrščenega gibanja, ki so jih potem nekatere Slovenke vzele k sebi kot spolne sužnje in imamo zdaj nekaj mešancev. Poleg tega je Slovenija znana kot kolonialistična in imperialistična sila, ki je izkoriščala naravna bogastva Afrike – recimo banane, pomaranče in druge tehnološko pomembne surovine.

Migrante pa v resnici potrebujemo, ne morejo biti bolj grozni od nekaterih naših domorodcev! Še posebej, če pomislimo, da to vlado vodi gasilski humorist Serpentinšek, da parlamentu načeljuje veterinar Dejan Židan, ki se bolj kot na demokracijo spozna na prašičerejo. Da je ministrica Alenka Bratušek, specialistka za angleški jezik in izvedenka za tekstil, ki preprečuje potenje. Da je minister za kulturo Dejan Prešiček, ki za župana Ljutomera podpira Dejana Karbo, ortodoksnega medijskega lažnivca iz sfere presstitutov. Da je podpredsednik parlamenta Branko Simonovič iz DeSUS-a, ki poslance javno na seji pošilja v p.m. Vam je to dovolj, da podprete odprte meje in migrante, da končno naredijo red? Še ne?

Dobro, imamo Mira Cerarja, ministra za zunanje zadeve, ki je kot šef prejšnje vlade in kot pravnik večkrat pohodil ustavo in zakone. V aktualnem Alahu akbar jeziku bi rekli – da jo je vrgel iz petnajstega nadstropja. Če tudi to še ni dovolj za tezo, da je vsak migrant boljši od teh, potem nadaljujem! Živimo v deželi, kjer je minister za izobraževanje Jernej Pikalo, prvorazredni boljševik s FDV, ki se spozna zgolj na ideološko pranje možganov. Da je to dežela, kjer je nekdanja občinska tajnica Andreja Katič ministrica za pravosodje, ki prihaja iz pravne sfere Bavcon – kar je halal pravna država. Zakoljejo te, četudi si nedolžen. Vsak migrant je boljši, se vsaj drži tistega, kar zapoveduje šeriatsko pravo. Vam še ni dovolj za to, da podprete globalni dogovor in da končno dobimo tiste, ki se ne bodo sprenevedali, ampak bodo delali tisto, za kar so usposobljeni? Kamor sodi kultura posilstev, obglavljanj, metanja slovenskih LGBT z nebotičnika. Šeriat je Alahova volja, naša pravna država pa Kučanova. Šeriat ni pobil niti deset odstotkov nevernikov v primerjavi s tistimi, ki so jih pobili Kučanovi komunistični dediči.

Še niste prepričani v globalni dogovor in odprte meje za migrante? Pri nas za guvernerja narodne banke kandidira Jože Damijan, ki je finančno bankrotiral, ker je vzel velik kredit v švicarskih frankih in je uradni finančno-ekonomski svetovalec Levice. Pri nas je minister za obrambo Karel Erjavec, multipraktik sprenevedanja, strankarskih migracij in specialist za smetarske kante. Pri nas predsednik republike Borut Pahor za ustavno sodnico predlaga Katjo Šugman Stubbs, ki se je blamirala v aferi Patria, ki podpira dodeljevanje otrok LGBT, ne pa tudi starima staršema, kot je to primer s koroškima dečkoma.

Nekdo nas mora rešiti pred vsemi takšnimi. Mogoče so Alahu akbar migranti pravi odgovor na to. In če se nam že črno piše, naj se nam z originali iz Afrike.

Vinko Vasle