Pranje možganov, podnebne spremembe in ekofašizem

Ivan Šokić

Vprašanje indoktrinacije je vprašanje, ki ostaja aktualno že vse od antične Grčije. Že takrat si je Platon v svoji Državi zamišljal, kako bi morali vzgajati otroke, kako jih poučevati in kako skrbeti zanje, da bi zrasli v dobre državljane. Platonova mantra se do dandanes ni kaj dosti spremenila. Še vedno ostaja na prvem mestu država.

To je država, ki je sama sebi namen, pogoj za njeno delovanje pa državljani sami. Ta “utopična” država ni država za ljudi, temveč so ljudje zaradi države. To pa je konec koncev pot v pogubo.

Država je umetno ustvarjena tvorba, je produkt človeških naporov, ki naj bi človeku omogočila lažje življenje. A te dni je država zreducirana na abstrakten pojem, s katerim se nihče več ne ubada. Jemlje se za samoumevno, za dano, te dni vse pogosteje za nepotrebno in nadomestljivo, saj je država tista, ki ima meje, meje pa so po prepričanju nekaterih ravno tako nepotrebne in neobstoječe. Kako zelo primerno za čase, v katerih živimo. Ko ne šteje nič drugega kot čisto golo materialno. Ne šteje več posameznik, ne štejejo več ljudje, ne štejejo narodi in države, temveč samo še sam planet.

Marčeve ide je v letu 2019 zaznamoval eden najhujših terorističnih masakrov v zadnjih letih. Na isti dan je po Zahodu protestirala privilegirana mladež v svojem boju z mlini na veter, pardon, za “podnebno pravičnost”. Na prvi pogled omenjena dogodka nimata veliko skupnega. Na enem je norec moril nedolžne muslimanske vernike na Novi Zelandiji, na drugem so mladi, ki bi morali biti v šoli, po zgledu 16-letne Grete Thurnberg iz Švedske protestirali proti podnebnim spremembam.

To je na prvi pogled. Potem odmislimo vse, kar so o 28-letnem Brentonu Tarrantu iz Avstralije poročali osrednji mediji, in se sami lotimo branja njegovega 74 strani dolgega manifesta in našli bomo kar nekaj podobnosti. Samooklicani ekofašist bo oznaka, ki je v zvezi s Tarrantom ne bomo pogosto zasledili. V medijih je obveljal že zguljeni privesek “skrajni desničar”, čeprav sam Tarrant na več mestih v svojem manifestu kakršnekoli povezave s konservativci ne samo zanika, temveč jih odkrito zaničuje. Njegov vzor, pravi Tarrant, je vodja britanske zveze fašistov Oswald Mosley, ki je konec 30-ih končal v zaporu.

Tarrantove trditve, da je “etnonacionalist”, so naravnost paradoksalne v primerjavi z njegovimi trditvami, da se bori za belce. Njegovi razlogi za teroristični napad pa se vedno zvedejo na ohranitev planeta. Nimamo planeta B, bi lahko rekel Tarrant, kakor so to s transparenti sporočali dijaki na svojih shodih za “podnebno pravičnost”. Tarrantov argument je konec koncev maltuzijanski. Belci imajo manj otrok kot preostale rase, preostale rase se prehitro množijo, zaradi česar prihaja do prenaseljenosti planeta. Če preostale rase izrinejo belce, bo planet izumrl. Tarrantov argument je argument ničejanstva. Na misel pride Alfredova misel iz Viteza Teme (2008) Christopherja Nolana: “Nekateri možje ne iščejo ničesar logičnega, kakor na primer denar. Ne morete jih kupiti, izsiljevati, se z njimi razumeti ali pogajati. Nekateri možje enostavno želijo videti, kako svet gori.”

(Vir: STA)

Večjo podobnost med Greto in njeno veselo družbo ter Tarrantom pa lahko najdemo v manku lastnega kritičnega razmisleka. Sploh ne preseneča, da Greta in njeni vrstniki protestirajo z namenom, da bi dosegli podnebno “pravičnost”. Polovica Švedinj, starih od 13 do 26 let, meni, da je vprašanje podnebnih sprememb najpomembnejše vprašanje našega časa. Tudi v Sloveniji rezultati ne bi bili kaj bolj drugačni, institucionalni propagandni stroj dela svoje.

Kajti živimo v časih, ko je pomembneje ponavljati “pravilne” stvari kot pa govoriti resnico. S konstantnim ponavljanjem uspemo določene stvari ponotranjiti. A stranski učinek je, da nam umanjka občutek za refleksijo, tako kot je umanjkal Tarrantu. Vprašanje je, ali bo umanjkal tudi Greti. Kajti tako najhujši terorist v zadnjih letih kot najmlajša nominiranka za Nobelovo nagrado za mir sta produkt iste sekularne družbe, ki po božje časti naš planet. Ni tako dolgo, odkar je na Liffu v letu 2018 nagrado za najboljši film pobrala Bojevnica, ki prikazuje ravno boj osamljene ekoteroristke v najbolj pozitivni luči.

Ivan Šokić

 • Boco

  Organizacija Extinction Rebellion planira nenasilne akcije za 15. April, kjer bi onemogočili normalno delovanje, promet v svetovnih prestolnicah.
  Za zdaj se “nenasilno”. Kaj sledi si verjetno lahko mislite. Eko fašizem se ne da!

  https://www.facebook.com/events/126622414898833/

 • Antonius

  Ne verjamem, da se s podnebnimi spremembami napumpana mularija ne vozi na bencin.
  Če bi bili podnebni sralci dosledni, potem se ne bi okoli sveta prevažali z letali, ki so dokazano največji povzročitelj sproščanja CO2 v ozračje.
  Izmišljeno dviganje letnih temperatur in vsa ostala vremenska dogajanja okoli tega, politika s pomočjo podkupljenih znanstvenikov zlorablja za doseganje nekih zelo umazanih rezultatov. Znanost že ves čas ve, da so najmanj nedolžna prav letala, pa vendarle o civilnem letalstvu znanost zapovedano molči.
  Na povezavi lahko vsakdo vidi, koliko letal je nad svetom v trenutku ogleda.
  https://www.flightradar24.com/46.15,3.62/4

  • Franc Šink

   Madona, dajmo že končno razumeti, da je CO2 del naravnega ciklusa.

  • Andrej

   Dviganje letnih temperatur ni izmišljeno. Izmišljeni so krivci.
   Če greš v Tamar, Vrata, Kot, Krmo… ob različnih letnih časih in primerjaš stanje izpred 70 let, ko so znane fotografije, takoj opaziš, koliko se je v teh letih dvignila gozdna meja. Na netu je precej fotografij ledenikov v Alpah, Himalaji, Aljaski, Arktiki, Antarktiki… kjer iz primerjalnih fotografij jasno razbereš, da se krčijo, topijo. To je dejstvo. A zakaj se to dogaja?

   Svetovni porabniki nafte: letala, ladje, tovornjaki, elektrarne na mazut… pokurijo 85% načrpane nafte. Omejitve so le pri osebnih avtomobilih, ki so od vseh še najčistejši. Zakaj se to dogaja? Zaradi denarja. Ekologija je denar. Pri denarju se VSE neha, tudi ekologija.
   Grete, otroci in ostali bukseljni o tem nimajo nobenega pojma. Zato so lahke žrtve manipulatorjev.
   En sam kalifornijski, avstralski požar v zrak pošlje toliko CO2, da se nam še sanja ne. Pa je takih požarov vsako leto veliko. En sam izbruh vulkana, recimo tistega pred leti na Islandu, je v zrak pognal toliko CO2, SO2 in ostalega prahu, da se nam še sanja ne. To so čisti naravni pojavi. Vsako sekundo od Sonca dobimo toliko energije, da je tista, ki jo sami proizvedemo tako majhna, da je nima smisla niti primerjati. Ampak, treba je ljudi držati v strahu. Če jih je strah jih bistveno lažje oskubeš, ker so bilj dovzetni za kvazi pomoč in še sami prispevajo. V dobri veri, da dobro delajo samo pospešujejo bogatenje bogatih in se spravljajo v odvisnost in nesrečo.

   • Antonius

    Andrej, vreme in z njim segrevanje in ohlajanje na zemlji je stalnica že stotin milijonov let.
    Koncu zadnje ledene dobe ni botroval človek, pa se je ves nagrmadeni led, ki je segal skoraj do Alp, kljub odsotnosti človeškega dejavnika vendarle stalil.
    O zemlji, eklitiki in precesiji in supervulkanskih aktivnostih je treba nekaj vedeti, da se človeku odpre pot do spoznanja, da brez nujno potrebne prisotnosti CO2, midva pri kosilu ne bi uživala ob zeleni solati.
    Upoštevajte tudi dejstvo, da nas v sodelovanju s politiko najbolj prepričljivo za nos vlečejo prav nepošteni znanstveniki.
    Bolj kot vreme, človeka na zemlji ogroža prenaseljenost in vse manjši resursi čiste pitne vode.

    • Andrej

     Saj pravim: Dviganje letnih temperatur ni izmišljeno. Izmišljeni so krivci.

 • Franc Šink

  Demokracij je več vrst. Slovenska spada med vrsto, ki bi bila lahko gnojilo.

  • Get Smart

   DEMOKRACIJA je samo in le izpeljanka iz grške DEMOS-kratos,

   ki je samo in le PREVOD prastare SLOVENSKE LJUDO-VLADE.
   Torej demokracija je (pomeni) stanje, ko ljudstvo vlada.
   LJUDO-VLADO je SLOVENSTVO podarilo svetu in je seveda ljudo-vlada dejansko slovenska, ki pa jo je širni svet spoznal predvsem preko Platona (torej grščine)..
   Če ne vlada ljudstvo, in v Sloveniji trenutno ne vlada SLOVENSKO LJUDSTVO, ampak vlada ZLOČINSKA ORGANIZACIJA kaviaržido KOMINTERNA in njeni watchdogići MURGL KOMUNISTIČNE JUGOSLAVIJE, pač ne smemo in NE MOREMO govoriti o nekakšni demokraciji, o nekašni kao raznovrstni bla bla bla demokraciji, ker pač LJUDSTVO NE VLADA,
   ampak govorimo o DIKTATURI OLIGARHIJE.
   .
   Vlada ti MURGL KOMUNISTIČNA JUGOSLAVIJA, ki je ede iure in de facto ZLOČINSKA ORGANIZACIJA PROTI ČLOVEŠTVU (ljudstvom),
   in seveda ni DEMOS, ki bi KRATOSoval nje.
   .
   Pamet v glavo, otroci, pamet v glavo.

 • Andrej

  Nekam podobna se mi v nekaterih elementih zdita Greta in Che Gevara. Oba sta idealistična vzornika mladine brez pameti, oba zagovarjata neke ideje ki se zdijo dobre, in oba izkoriščajo drugi lobiji za drugačne namene. Pri Che Gevari se je bolj slabo končalo, pri Greti pa ne bo nič bolje.

  • soc

   Razlika zaenkrat še obstaja. Che Guevara je svoje ideje implementiral kot sadističen morilec.

   • Andrej

    Zaenkrat. Ko bo tamlad komunist Luka prišel na oblast bomo lahko dejanja Che Gevara v živo podoživljali.

 • soc

  “Polovica Švedinj od 13 do 26 let meni, da je vprašanje podnebnih sprememb najpomembnejše vprašanje našega časa.”

  Pa polovica jih je agresivnih feministk, prisega na multikulti in lepoto socialnega turizma. Agenda kulturnega marksizma in excelsis. Tudi na Švedskem je tako kot v Nemčiji in Franciji klasična meščanska desnica prevzela ideje frankfurtske šole in je danes bolj levo kot socialdemokrati leta 1970. Domoljubov pri Švedskih demokratih in v Alternativi za Švedsko je 13,2%, sodeč po lanskih volitvah.

  Ponosni Vikingi se obračajo v grobu…

 • Anton

  moderni človek na sploh ima poln ust o problematiki, vprašanjih podnebnih sprememb,onesneževanja okolja,dokler se to ne dotiče njegove osebne plati življenja in funkcioniranja.Tu ap nastopi trenutek resnice oz lakmusov papir, koliko je le ta pripravljen se žrtvovati komfortu življenja, in dejstva kažejo da ne.

  Lahko je s tujim kurcem po koprivah mlatiti!

  sarkazem press

 • Get Smart

  Šokić bre, poglej, ti o Platonu veš NIČ oz. nekaj floskul, ki si jih slišal iz LAŽNIVIH ust kaviaržido KOMINTERNISTIČNIH oz. tu MURGL JUGOKOMUNISTIČNIH propagandistov.
  .
  Kar si napisal je/bo približno tako, kot da bi čez 2500 let napisal, da je JJ ali katerikoli današnji ČLOVEK nabijal “mantre” o nekakšnih “utopičnih” državah, ki da vodijo v pogubo.
  .
  Jebali vas MURGL JUGOKOMUNISTIČNI ŠNELKURSKI.

  • Get Smart

   Vzgoja otroka v poštenega državljana je cilj (ali pač vprašanje, če hočeš) vsakega očeta, mame in ostalih staršev skupnosti, v katero je otrok rojen.
   OD PAMTIVEKA = od vedno = ne bla bla od antične bla bla grčije.
   .
   Je tako Božjo preproščino res tako težko razumeti?
   .
   Na enak način tudi kaviaržido KOMINTERNA = perzija (ki je TEPIHOVALA Platona in ostale ljudi v Grčiji), babilon, bizanc, egipt, rim, jugoslavija you name it
   skrbi za “svoje otroke” (navednice zato, ker so dejansko NJIHOVA LAST =
   SUŽNJELASTNIŠTVO in ker poleg bastardov, ki jih rodijo sami, kupijo oz. izsilijo še celo armado tujih otrok, ki jih potem
   VZGOJIJO v SERBUSE=hlapce tekovina revolucije = v WATCHDOGE.

   • Get Smart

    In, Šokiću bre,
    ODVADITI SE MORAŠ drkađijskih POSPLOŠEVANJ:
    “nobenmu nič ne pomeni”, “ne štejejo ljudje”, “ne štejejo narodi” itd.
    ker to velja samo za VSE izdelke kaviarŽIDO KOMINTERNE, tukaj seveda MURGL KOMUNISTIČNE JUGOSLAVIJE,
    zanje ne štejejo ljudje, zanje ne štejejo narodi,
    zanje SLOVENIJA ni OPCIJA in JE NE MOREJO SMISLITI itd.
    .
    Kolikokrat bomo morali zadeve še ponoviti?
    Ali bi se kdo na @nova24 vzel čas in obvestil Šokića, da si prebere številne naqpotke, ki sem mu jih posredoval in da vpraša, če česarkoli ne razume.
    .
    Ljudje Božji, z drkancijami ne morete osveščati ljudi,
    z ENAČENJEM ljudi in MURGL JUGOKOMUNISTIČNIH kreatur NE MORETE nevednega ČLOVEKA pridobiti na svojo stran.

    Pamet v glavo.

 • freedomfighter

  Samo eno vprasanje…tudi ce ne vrjamete v globalno segrevanje in na vpliv cloveka na naravo…a vi bi raje ziveli v drzavi kjer zastrupljamo zrak in naravo s premogom nafto idt kot v drzavi kjer bi ziveli od obnovljivih virov…a ste res proti zeleni energiji iz principa…pozabimo strosek ampak raje bi zivel zraven vetrne elektrarne kot pa termoelektrarne

  • Govekar

   Ali pa razloži Nizozemcem in Bangladešu (ki mu bo sedaj Nizozemska pomagala pri obrambi kopnega – oh ta Soroseva globalizacija)… hej, ne se borit proti podnebnim spremembam, to je božja volja, proti njej ne morete nič. Bog želi, da nam je topleje.

   • freedomfighter

    Hahah ja saj priznam tudi meni je vsec da se od februarja naprej sprehajam v kratkih rokavih

 • Get Smart

  In uporaba kao fensi tujk nje, recimo “refleksija” nje.
  Kaj si žele reči?
  Še enkrat PRE-misliti oz. “kritično premisliti”, kot si že napisal v predhodnem odstavku?
  .
  Iskanje različnih sopomenk za povedati nekaj o eni in isti zadevi je domena romanesknostni, ki je ti mimogrede nisi vešč, pa tudi sicer ni take potrebe, saj tu nisi na romanesknem šnelkursku, kjer bi dokazoval, koliko kao fensti latinizmov in ostalih tujih spakedrank lahko uvrstiš v svoje besedilo, ampak si tu v SLUŽBI RESNICE.
  .
  Tisti, ki ne vedo, da živijo v MURGL JUGOKOMUNISTIČNI OKUPACIJI, s pomočjo gret, alfredov, tarantov itd. ali pa sicer resničnih, vendar nejasnih pojmov tipa “institucionalni propagandni stroj” gotovo ne bodo prišlji do spoznanja.
  .
  POVEDATI MORAŠ, kdo je ta stroj = WATCHDOGOVI,
  čigav je = MURGL JUGOKOMUNISTIČNI oz. kaviaržidoKOMINTERNISTIČNI.
  Kdo so ti? Kaj je MURGL KOMUNISTIČKA JUGOSLAVIJA?
  šarac SD bratjoška DESUS zares SMC levica LDS i tako dalje do tokija.

  .
  Onanija refleksija je pobrana iz sicer kao latinskega “flecto” in “re” (spet, zopet, ponovno).
  Onanija nima jasno znanega izvora, jo pa uporabljajo kot sopomenko za zviti nazaj, upogniti nazaj, odsevati nazaj itd.

 • Get Smart

  In še enkrat ispostavimo ta top šop VSEGLIHARSKI bulšitizem,
  ki je btw neresnica, a tega ti še ne moreš vedeti, ker se pač ne želiš učiti:
  “”… država zreducirana na abstrakten pojem, s katerim se nihče več ne ubada” (tako Šokić nje).
  .
  Če že, je resnica ravno nasprotna, VSI SE UKVARJAMO, jaz ti in vsi ostali komentatorji in delavci na nova24tv,
  tudi nastavljaći dupeta tipa rdeči balon smrti opazovalec in kar je še nikov dveh psov, ki tu lajata na ljudi,
  VSI MI se ukvarjamo Z DRŽAVO, VSI mi delamo za državo,
  toda
  medtem ko LJUDJE delamo za SVOJO POŠTENO PRAVNO PRAVIČNO DEMOKRATIČNO SVOBODNO Slovenijo,
  pa

  dela MURGL KOMUNISTIČKA JUGOSLAVIJA za svojo SUŽNJELASTNIŠKO

  kaviaržido KOMINTERNISTIČNO MUSLIčcKULTISTIČNO FAŠISTIČNO SOCIALISTIČNO pedrsko pedofilsko TRANSIćiSTIČKO JUGOSLAVIJO.
  .
  A zmoreš to Božjo preproščino razumeti in nehati posploševati ter enačiti SMRTNE NEPRIJATELJE LJUDI MURGL KOMI JUGE z LJUDMI?

  Pamet v glavo.

  • Get Smart

   Pomni, kaj so ti položili v zibko:

   SLOVENSKA politika je SKRB ZA SLOVENSKI POLIS = POLITEJO = DRŽAVO,
   seveda na slovenski način, torej z značilnimi SLOVENSKIMI deli, navadami, običaji in vrednotami.
   Naprimer SDS = Slovenska demokratska stranka, izvaja SLOVENSKO POLITIKO, DELA ZA SLOVENIJO, SKRBI ZA SLOVENIJO,

   ker tako z besedo kot z vsemi ostalimi deli sledi PRASTARIM SLOVENSKIM VREDNOTAM:
   = poštenost,
   = pravičnost,
   = resnicoljubnost,
   = prijateljstvo do ljudi,
   = domoljubnost,
   = rodoljubnost,
   = svobodoljubnost
   in kar je še svetovno znanih SLOVENSKIH ZNAČILNOSTI in odlik, ki smo jih SLOVENCI
   podarili svetu.
   Govorimo skratka o KULTURI ŽIVLJENJA.

   • Get Smart

    Nasprotje kulture življenja je “kultura smrti”.

    KULTURA SMRTI = kaviarŽIDO KOMINTERNISTIČNO oziroma tukaj predvsem
    MURGL JUGOKOMUNISTIČNO pasjejebstvo = pedrstvo = pedofilstvo =
    = babilon egipt perzija bizanc rim jugoslavija …
    =
    detomorilstvo = uničevanje = UMOR = ropanje = LAŽ = blatenje ljudi = NORČEVANJE = sviranje kurtzu = prodajanje magle = skratka PARAZITIRANJE na ljudeh … =
    =
    transićizem = TEMELJNA AGENDA teh kreatur = svoje izrodke in posvojene otroke
    kastrirajo in jih VZGAJAJO v pedofiliji, v LAŽI, v SOVRAŠTVU DO LJUDI in predvsem s
    hormoni nasprotnega spola,
    ko te kreature odrastejo, so, kot si sami pravijo, SMRTNI NEPRIJATELJI LJUDI =
    sovraštvo do ljudi kar žari iz njihovih oči in potem so vam FOVŠ,
    poznate PODTIKANJA o fovšiji =
    fejk ženske = kastrirani fantki ne morejo roditi, ne morejo izkusiti
    ženskih bolečin in užitkov,
    fejk moški = transićirane deklice = v glavnem jih kastrirajo in te ne morejo rojevati in do konca svojih dni igrajo vloge “poženščenih kao moških”

    pedrizem / lezbizem je najprej iniciacijski odnos GOSPODAR vs SERBUS=hlapec =
    kar nato, kot vse ostale zadeve tega sveta, te kreature PODTIKAJO LJUDEM:
    kolikokrat ste slišali “za HLAPCE ROJENI” =
    ja, CANKAR je govoril o teh kaviar SERBUSNIH KREATURAH,
    ki so za SERBUSE tekovina revolucije rojeni;
    potem pa je pedrizem/lezbizem sredstvo za poneumljanje otrok, predvsem deklic,
    ki “kupijo” PROPAGANDO o “grdih moških, ki da zlorabljajo ženske” =
    kar je znova samo še ena izmed POTURANCIJ =
    samo te parazitske kreature in njihovi SERBUSI zlorabljajo ženske in otroke

    in predvsem je pedrizem/lezbizem sredstvo za prikrivanje TRANSIćiZMA=
    =
    enako velja za ostale -izme =
    = feminizem = kretinizem = drkalizem = pasjejebizem = vegizem = SOCIALIZEM =
    KOMUNIZEM = FAŠIZEM = ČETNICIZEM = USTAŠIZEM = MUSLIćKULTIZEM = kozojebizem = vukojebizem … =
    tukaj MURGL JUGOKOMUNIZEM =
    = globalno pa kaviarŽIDOžido KOMINTERNIZEM in njegov MUSLIćKULTI SERBUSIZEM …
    (SMC SD DeSUS Levi LDS ZARES PS Bratuške Sholtes ŠARAC …
    pirati sloge unije solidarnosti dobri-LDS-dobovšeki zelenićuši
    gibanja hčerk LDSrbo-šiptarskih drnovškov socialističke partije
    i tako dalje do tokija …)
    vse to je KOMUNISTIČNA JUGOSLAVIJA,
    delajo za MURGL JUGOKOMUNISTIČNO JUGOSLAVIJO oz. kaviar KOMUNISTIČNO INTERNACIONALO
    =
    “Nov svetovni red” = njihov red = skozi TISOČLETJA isti red = SUŽNJELASTNIŠTVO =

    1. = PRVORAZREDNI TRANSIćI so gazde
    2. = DRUGORAZREDNI TRANSIćI so SERBUSI=hlapci = watchdogići =
    psi čuvaji tekovina revolucije
    3. = TRETJERAZREDNI = ljudje = LJUDJE so SUŽNJI
    oz.
    z njihovimi besedami,”… RAZRED, ki ne sprejema njihove sužnjelastniške ureditve.”

    Ker so ti paraziti v svojih glavićih “bog i batina nje”,
    seveda PRVORAZREDNI odločajo o ŽIVLJENJU in SMRTI svojih psičkov in LJUDI.
    .
    Vsi našteti in ostali “-izmi” (“novi obrazi” nje )
    so izdelek kaviar ŽIDOKOMINTERNE in vsi so namenjeni poneumljanju in končno
    ZASUŽNJEVANJU ljudi.
    .
    .
    Jezus Kristus:
    »Po njihovih delih jih boste prepoznali. In spoznali boste Resnico in Resnica vas bo osvobodila.«
    .
    »Osamosvojili smo se, zdaj se moramo še osvoboditi!«

    • Get Smart

     SOCIALIZEM = MURGL-JUGOKOMUNIZEM = FAŠIZEM =KOMUNIZEM =
     =KAPITALIZEM = FEVDALIZEM = MUSLIćKULTIZEM …
     so vse po vrsti onanije, drkancije nje,
     ki so vse po vrsti IZUMI kaviaržido KOMINTERNE =

     =SUŽNJELASTNIŠTVO =
     =kaviaržido KOMINTERNIZEM = KOMUNISTIČNA INTERNACIONALA.

     Dovolj bo, če pogledate, katero je NAJVEČJE KAPITALISTIČNO društvo v Sloveniji =
     = FORUM 21
     =
     FORUM 21 = MURGL JUGOKOMUNISTIČNO združenje vsega NAROPANEGA KAPITALA,
     predsednik je pa MILAN KUćAN,
     ki je tudi predsednik
     PREDSEDSTVA CENTRALNEGA KOMITEJA KOMUNISTIČNE PARTIJE JUGOSLAVIJE v Sloveniji=
     =
     ki se je uradno preimenovala v SD = SOCIALNI DEMOKRATI
     in podmladek SKOJ = Savez komunističke omladine Jugoslavije =
     = uradno preimenovan v LDS =
     DeSUS LEVI bratuške šoltesi Zares POZITIVNA-srbija dobri dobovški ŠARAC
     i tako dalje do tokija,
     pa so vse le “novi-obrazi” teh dveh struktur, ki je dejansko ENA =
     MURGL KOMUNISTIČKA JUGOSLAVIJA.

     Tukaj MURGL JUGOKOMUNIZEM =
     = globalno pa kaviarŽIDOžido KOMINTERNIZEM in njegov MUSLIćKULTI SERBUSIZEM …

     in ostali -izmi = SOCIALIZEM = FAŠIZEM = KOMUNIZEM = USTAŠIZEM=ČETNICIZEM =
     SERBUSIZEM=hlapčizem = vukojebizem = pedrizem = pedofilizem = muslićkultizem = kozojebizem
     = vegizem = feminizem … = TRANSIćIZEM =

     kaviaržido KOMUNISTIČNA INTERNACIONALA =

     = SMRTNO neprijateljstvo DO LJUDI.

     (SMC SD DeSUS Levi LDS ZARES PS Bratuške Sholtes ŠARAC …
     pirati sloge unije solidarnosti dobri-LDS-dobovšeki zelenićuši
     gibanja hčerk LDSrbo-šiptarskih drnovškov socialističke partije
     i tako dalje do tokija …)

     vse to je KOMUNISTIČNA JUGOSLAVIJA,
     delajo za MURGL JUGOKOMUNISTIČNO JUGOSLAVIJO oz. kaviar KOMUNISTIČNO INTERNACIONALO
     =
     “Nov svetovni red” = njihov red = skozi TISOČLETJA isti red = SUŽNJELASTNIŠTVO =

     1. = PRVORAZREDNI TRANSIćI so gazde
     2. = DRUGORAZREDNI TRANSIćI so SERBUSI=hlapci = watchdogići =
     psi čuvaji tekovina revolucije
     3. = TRETJERAZREDNI = ljudje = LJUDJE so SUŽNJI
     oz.
     z njihovimi besedami,”… RAZRED, ki ne sprejema njihove sužnjelastniške ureditve.”

     Ker so ti paraziti v svojih glavićih “bog i batina nje”,
     seveda PRVORAZREDNI odločajo o ŽIVLJENJU in SMRTI svojih psičkov in LJUDI.
     .
     Vsi našteti in ostali “-izmi” (“novi obrazi” nje )
     so izdelek kaviar ŽIDOKOMINTERNE in vsi so namenjeni poneumljanju in končno ZASUŽNJEVANJU
     ljudi.
     .
     .
     Jezus Kristus:
     »Po njihovih delih jih boste prepoznali. In spoznali boste Resnico in Resnica vas boosvobodila.«
     .
     »Osamosvojili smo se, zdaj se moramo še osvoboditi!«

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!