fbpx

Tudi bela življenja štejejo!

Jože Biščak (Foto: Demokracija)

Tako perfidnega in doslednega genocida nad nacionalnim in belci v Evropi, kot ga pod krinko “ključnih evropskih vrednot” izvajajo bruseljske elite, si ne bi mogla izmisliti niti Heinrich Himmler in Joseph Goebbels. Če te norosti ne ustavijo, kmalu ne bomo več “stara celina” različnih narodov, nacionalnih identitet in kultur, ampak Afro-Evrabija, kot jo je predvidel Kalergijev načrt: “Človek prihodnosti bo mešane rase. Rase in družbeni razredi bodo sčasoma izginili zaradi odprave prostora, časa in predsodkov. Evrazijsko-negroidna rasa prihodnosti, navidezno podobna starodavnim Egipčanom, bo nadomestila trenutno raznolikost ljudstev in posameznikov.”

Zamisli enega prvih arhitektov Evropske gospodarske skupnosti (EGS) in kasneje Evropske unije (EU) Richarda von Coudenhove-Kalergija so dobile zalet pred pol stoletja ob veliki naftni krizi. Takrat je Zahodna Evropa obrnila hrbet Združenim državam Amerike in zaveznike poiskala med muslimani. Po dobrikanju, ko so bile ponižane evropska civilizacija in krščanske vrednote, je bil vrh norosti dosežen septembra 1991. Takrat je parlamentarna skupščina Sveta Evrope sprejela resolucijo (oziroma priporočilo) z naslovom Prispevek islamske civilizacije k evropski kulturi. Uprl se ji je samo norveški parlamentarec Hallgrim Berg, ki je zastavil svoje ime in ugled v prid Evropejcem: “Gospodje, vaše poročilo ni kulturni dokument. Je politični dokument, ki koristi samo podpiranju islama v Evropi.” S tem (pravno sicer nezavezujočim) dokumentom je bila pot islamizacije Evrope na stežaj odprta.

Preberite še: 1991

Podobno je z resolucijo evropskega parlamenta proti rasizmu, ki je navaden skrajnolevičarski politični pamflet in ki odkrito podpira ameriško gibanje Črna življenja štejejo (BLM – Black Lives Matter). Pod krinko boja proti rasizmu so evropski parlamentarci (od slovenskih sta proti glasovala le Romana Tomc in Milan Zver) legitimirali ulično nasilje, požiganje in ropanje, kar je glavna značilnost anarhistov iz BLM in njihovih zaveznikov – progresivnih aktivistov in Antife. Tisti, ki resolucije niso podprli ali so ji, bog ne daj, celo nasprotovali, so bili (že vnaprej) ožigosani za rasiste in nasprotnike “ključnih evropskih vrednot”.

Demokracija, št. 27. leto XXV, 2. julij 2020

Tudi v Sloveniji so samooklicani “antirasisti” povsem izgubili kompas. Vsem dobro znana levičarska mafija skrajnežev se je povampirjeno zagnala v napis slovenske modne revije Gloss. Pod črno manekenko Olivio Sang na naslovnici je pisalo “Vsa življenja štejejo” (ALM – All Lives Matter); bilo je dovolj, da se jim je povsem odpeljalo. To lahko pomeni, da bodo, podobno kot so modificirali svobodo govora, spremenili tudi razumevanje druge človekove svoboščine, to je, da je človekovo življenje nedotakljivo. ALM pomeni ravno to, da je prav vsako življenje pomembno (tudi življenja belcev), medtem ko BLM postavlja črnce v privilegiran položaj. Tudi zato je današnja naslovnica revije taka, kot je; lutkovna adaptacija prizora iz videospota črnskega raperja XXXtentacion, ko črni deček gleda obešanje belega dečka. Razen zelo prizanesljivih kritik Jahseh Dwayne R. Onfroy takrat ni bil deležen nikakršnega zgražanja, verjamem pa, da bodo našemu uredništvu očitali rasizem.

Slabo mi postane, želodec se mi obrača vsakokrat, ko slišim take obtožbe. Za vse smo krivi mi, konservativci in kristjani z desne. Za levičarje smo dobri le do takrat, ko smo stisnjeni ob zid in ob spremljavi njihovega orkestra sprejmemo igro drugorazrednih. Ko glasba enkrat utihne, pobesnijo, nenadoma priznavajo le še en zakon, zakon ulice. Kolikor več je divjanja in uničevanja, toliko bolje. In da so na cesti, smo spet krivi mi. Čeprav bi moralo biti vsakemu, ki mu impulzi med možganskimi nevroni še kolikor toliko normalno preskakujejo, da so prav osebki z levice tisti, ki želijo spremeniti domovino v peklensko luknjo. Ampak tudi tega početja razvajenih anarhistov s polnimi ritmi, ki pustošijo, narod ne bo več dolgo prenašal.

Jože Biščak