Zevnikova Violeti Tomič: “Kar ne bo dala narava, bo dala pa država.”

Foto: STA

Violeti Tomič iz ZL bi lahko očitali marsikaj, iskrenosti pač ne. V včerajšnji oddaji Tarča na RTV Slovenija je transparentno, brez dlake na jeziku, predstavila svoje poglede na zakonsko zvezo, družino in tudi spolnost. “Zakon ni spolna zveza, zakon je ekonomska zveza,” je bila le ena od njenih cvetk v včerajšnji oddaji.

V Koaliciji “Za otroke gre!” ves čas poudarjajo, da jim gre za pravice otrok do očeta in mame in ne za želje in potrebe odraslih. Violeta Tomič pa: “Tukaj ne govorimo o otrocih, govorimo o odraslih ljudeh …”

Violeta Tomič v nadaljevanju tudi prizna, da zakon ni protiustaven. “Protiustaven ni zakon, temveč stanje, v katerem vsi prebivalci Slovenije nimamo enakih pravic.” V nadaljevanju pa se je popravila tudi pri izrazu enakost, ki ga je zamenjala s pravilnejšim enakopravnost.

“Kar ne bo dala narava, bo dala pa država!”

Metka Zevnik za Slovenijo srečnih otrok (foto: V.V.).

Metka Zevnik za Slovenijo srečnih otrok (foto: V. V.).

Metka Zevnik iz Koalicije “Za otroke gre!” je spomnila na diskurz ZL v parlamentu v smislu “kar ne bo dala narava, bo dala pa država”. In prav to je tisto, kar pričakujeta dve lezbijki s posnetka, ki je bil del oddaje Tarča, namreč da bo država poskrbela in plačala za njuno oploditev in jima tako ne bo treba hoditi po te usluge v tujino, kot se to dogaja že sedaj.

“Seveda v razvitem svetu to počnejo z biomedicinsko pomočjo, z nadomestnimi materami in to je pač normalno v 21. stoletju,” je prepričana Violeta Tomič. Ona, njena stranka, pa tudi “razvita” država nimajo nič proti izdelovanju otrok proti plačilu, če gre za “črni trg”, in proti plačilu nas davkoplačevalcev, če bodo odobrili, da je do umetne oploditve upravičena tudi ženska, ki ni v heteroseksualnem razmerju. Od tu naprej ima otrok ceno, njegovo spočetje pa postane plačljiva storitev.

Violeta Tomič (foto: V.V.).

Violeta Tomič (foto: V. V.).

 

Violeta, enaki ali enakovredni?

“Nismo enaki, vsi smo različni. A vsi smo enakopravni in enakovredni,” je poudarila Violeta Tomič le nekaj minut za tistim, ko je trdila, da smo enaki. Potem je sicer dodala, da pred zakonom – toda Ministrstvo za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti že pripravlja nov strateški dokument s področja enakosti spolov. Takšne in podobne novodobne terminološke izmišljotine že paradirajo svojemu “rojstvu” naproti.

 

Spolnost ni del zakonske zveze?
“Zakon ni spolna zveza, zakon je ekonomska zveza,” je Violeta Tomič komentirala zakonsko zvezo dveh oseb. Kajti zakonska zveza moža in žene – vsaj civilnopravna – je poleg tega, da je ekonomska, še kako tudi spolna – če bi ne bila, bi tudi ne mogla biti rodovitna. Tisti, ki imamo spolnost radi, jo pač doživljamo tudi kot spolno zvezo.

Vesna Vilčnik

 

 

 

 • rubec

  Še pred molžo me je bik poklical k sebi in rekel. »Gospodar, ko pride moja ura, mi to kursađijo iz ZL pripeljite v hlev pokazat. Se precej vsedem na Vaš traktor in se sam v klavnico odpeljem. Le to mi še zaupajte moj gospodar, kje hranite rezervni ključ.«

 • 1xy

  Ko gledam in poslušam predstavnike ZL v DZ, ne vem kateri je bolj premaknjen, že nastop in mimika brez izjav je neverjetna: Tomič, Hanžek, Mesec, Trček, Kordiš.
  Pri izjavah pa presegajo sami sebe, ker enostavno igrajo igro Kurisarđije v realnem življenju in še kako želijo življenje slovenskih državljanov spremenit v pravo pravcato anarhijo, brez vsakega razumnega temelja ali razmisleka.
  Nisem spremljala tarče, si bom pa samo zaradi tega pogledala posnetek.

  • Nataša Valant

   Ja……nabirajo točke ! Saj nismo tako neumni, a ne ? Ja, Tarčo pa le poglej ! Dobro je vedeti kaj ljudje govorijo , ker zelo radi ” pozabijo ” , kar jim pozneje ne odgovarja .

  • karlina

   Upam,da ti ne bo postalo slabo, tako, kot je meni, pa sem tudi pogledala danes samo nekaj minut ponovitev.

 • Ježek Teka Teka

  Narava ji ni bila naklonjena … ji je pa zato država, pa to …

 • www

  … problemi Violeta Tomič verjetno izvirajo iz OTROŠTVA. Je kot otrok sploh imela kdaj družino ? Njena izobrazba je pomnjkljiva, razen nekaj manjših uspehov je pobegnila iz gledaliških desk in uteho našla pri političnih iztirjencih ala Hanžek……. kje po čez dve leti ???????

  • pajot

   Foter je bil oficir JNA.

   • www

    .. bi rekel da je precej enaka BRATUŠEKOVI ???????

    • karlina

     To pa ne, ji Bratuškova ne seže niti do kolen, toliko strupa, kot ona, pa Bratuškova nima v sebi, pa da se razumemo, nisem njen oboževalec, niti slučajno.

   • karlina

    No, to pa vse pove, ni treba nič več razlagati, sem si kar mislila, glede na njen priimek..

   • mojadezela

    kako klisejsko……..vsi levakarji v parlamentu imajo podobne zgodbe………

 • domovina mili dom

  Pri levičarjih je vse na glavo postavljeno. Manjšina terorizira večino. Kriminalce zaščitijo. Nedolžni morajo dokazovati nedolžnost. V zaščito jemljejo tujce. Ne poznajo domoljubja. Torej so ljudje brez duše. Torej kamen skala. Refleks jim je samo hrana in “pjevalka”. Skratka narobe svet.

  • mojadezela

   to niso ljudje …….so o…e

   • strelec

    Podgane kot MIGRANTI

 • centurion

  Za to ženššče pa imam na zalogi toliko izraznih imen, ki jih ne smem prenesti v besedilo, ker bo moderator zelooo hud! Zatorej to bitje je zame……, ……., ……in; …………ter…… .Komentatorji naj prazen prostor preberejo po svoji svobodni vesti. Hvala za razumevanje!

  • karlina

   Sem razumela, kar si hotel-a, povedati.

 • Frater

  Jasno je, da so tudi spolni odnosi so del zakonskega življenja, a le če jih imata zakonca iz želje po potomstvu in ju ne vodi želja po zadovoljevanju sle. Tisti ki tako ravnajo niso pravi zakonci, za tem častim nazivom zgolj skrivajo, da se lahko bresramno vdajajo svojim spridenim željam po nasladi.

  • pajot

   Uh!

  • rubec

   Borgia, si to ti?

  • viktorh

   Da, Frater. Ljubeči in dober soprog svojo soprogo čuva in neguje za starost. Za sproti, za zadovoljevanje svojih potreb, pa si poišče ljubico, da ne muči soproge…

  • Bilderberg

   Sprijena želja po nasladi – ki je v katoliškem okolju nekaj povem neznanega. Če izvzamemo kakšnega od planetov Pekla, kjer je nivo čutnih užitkov daleč na tistimi v Nebesih. Kjer ob bučni glasbi, orgijah in požrtijah uživajo ti ki morajo trpeti zaradi slabih del na zemlji.

  • dob

   Živela brezsramna in izprijena želja po nasladi!

 • pajot

  Midva z ženo sam denarce štejeva,za seks se še zmeniva ne. Ergo: ekonomska zveza.

 • hribovc

  kera kura, mislim tomićka…

  • mojadezela

   ne zali kokosi prosim

 • Samo Glavan

  In taki mentalno moralni invalidi nam krojijo življenja….

  • Nova24TV Mod 1

   Nestrinjanje lahko izražamo tudi brez žaljivih besed oz. besed s kontekstualno slabšalnim pomenom in s tem vzpostavljamo kulturni nivo komentiranja.

   + Zloraba besede *invalidi* je absolutno nesprejemljiva.

   • rubec

    Spoštovani moderator, povdarek je na moderator. Besedna zveza »absolutno nesprejemljiva«, ki ste jo tukaj uporabili, je tipična pogruntavščina slovenske politične scene in je za normalnega človeka absolutno nesprejemljiva. Če mislite forumaše disciplinirat s tovrstnimi opozorili, izvolite. Mene potem ne bo več tukaj. Imam v svojem hlevu dovolj drugega dela.

    • dob

     Se pridružujem rubecu v hlevu. Med živalmi se dobro počutim.

    • Nova24TV Mod 1

     Se Vam zdi beseda *invalidi* (v tem kontekstu) primerna? Koliko primerna?

     • rubec

      Ko sem se vidno pretresen po pogrebu na poti domov ustavil še v trgovini, mi je blagajničarka namenila tisti zadnje čase v sloveniji zelo razširjen stavek: “Lep dan vam želim še naprej”. Bi jo moral skloftati po Vašem mnenju?

      Poanta forumaševega komentarja je drugje in ne v invalidih.Uporaba določene besede nam je le v pomoč da nekaj bolj jasno povemo
      in ni nujno da ima slabšalen ali omalovažujoč namen. Vsaj jaz to tako vidim. Toda kdo sem jaz da bi Vas poučeval. Sem le rubec.
      Mogoče pa imate celo prav. Sam bi namesto invalidi uporabil besedo erjavci.
      lp

     • mojadezela

      zadni stavek tvojega posta je fenomenalen…..hehehe

     • tanja

      Meni se zdi v kombinaciji “mentalno moralni invalid” za opis tega osebka nadvse primerna. Lahko pa v izogib sami besedi “invalid”, avtor sintagmo popravi v “moralno mentalni sprevrzenec”.:)

     • mojadezela

      da to je primerna beseda, saj ne cilja na paraplegike in ostale invalide(nihce se noce norcevat iz njih). Vam pa sama besedna zveza lahko pove za kaksne vrste invalidov gre…lahko bi rekli, da je komentator v tej besedni zvezi uporabil samo kancek zdravega cinizma,…..

     • Nova24TV Mod 1

      Morda poskusite s testom:

      zgoraj omenjeno besedno zvezo uporabite v prisotnosti človeka na vozičku (zgolj v prisotnosti, ne njemu namenjeno).

      Cinizem ali primitivizem? Empatija?

 • Verbena

  Človek ima samo eno življenje in preživi ga naj vsak kot mu je ljubo, seveda pa nikakor ne na račun koga drugega!!…svet se nenehno razvija, prinaša nam nove tehnologije, ki jih sprejemamo, včasih nam olajšajo življenja, včasih tudi zakomplicirajo…ampak sprejemamo novosti…ne vem, zakaj še danes po toliko stoletjih obstoja, del ljudi še vedno ne sprejema tudi malo drugačnih ljudi, ki ne morejo živeti po enih pravih normah, kot si jih eni predstavljajo…še vedno vlada nek strah do njih, nerazumevanje…navsezadnje, če uporabim svetopisemski zapis..tudi oni so božji otroci in niso se prostovoljno odločili, izbrali način življenja,da lahko ljubijo samo osebo istega spola in kot taki bi morali bit povsem enakopravni vsem nam, ki lahko ljubimo le osebe nasprotnega spola!!….

 • resnicaboli

  Po eni strani se mi smili ker se je narava tako poigrala z njo vendar bi lahko bila vsaj tiho.

  • karlina

   Se spomnim, ko je vodila eno oddajo na tvs1, je bila grozljiva, huje, kot čarovnica, pa se ne spomnim kako se je oddaji reklo, spomnim se samo njenega nastopa, grrr

 • sikofitol

  .. od kapusa sreče nega

 • usimoncic

  > in proti plačilu nas davkoplačevalcev, če bodo odobrili, da je do umetne
  oploditve upravičena tudi ženska, ki ni v heteroseksualnem razmerju.

  Res ne vem zakaj je pri lezbijkah potrebno komplicirati z umetno oploditvijo. Naj povabi poštarja na kavo ali pa gre na kakšen študentski žur. Tiste pol ure bo že potrpela.

 • viktorh

  ““Nismo enaki, vsi smo različni. A vsi smo enakopravni in enakovredni”, je poudarila Violeta Tomič le nekaj minut za tistim, ko je trdila, da smo enaki.”
  To lahko izusti re preračunljiva in poniglava ženska…

  • karlina

   Če bi bila poročena in imela normalno družino, se ne bi zavzemala za ta zakon, grem stavit, ampak le kateri moški bi pri njej zdržal, glede na njen pokvarjen karakter, se ji vidi, da je igralka in tudi njene besede so vse zaigrane.

 • kresnik

  Skrajni ekstremizem levice se kaže z verbalnim nasiljem nad večinsko miselnostjo družbe.

  • sikofitol

   Verjetno si mislil “ekstremizem skrajne levice… “, ker drugače se mi tale enačba z večinsko miselnostjo ne izide.

 • Antonius

  V teatru naučeno pripoveduje tekste, ki jih drugi napišejo, zdaj je pa to prakso prenesla še v parlament. Na pamet “deklamira” ne, da bi razumela vsebino!

 • marta

  Parlamentarna Vijolica tudi tokrat ne kaže neke narodne zavednosti, ali pripadnosti, ampak vse prevečkrat stvari skomercializira, kar pa ni dobro.

 • Boris Vagaja

  Kar ne bo dala narava, bodo dali migranti.

 • d8888

  Čista globalistična trobenta.Za vse mora poskrbeti država.
  Za podjetja,stanovanja,medije in otroke.Vsi dobro vemo kam to pelje.Točno tam kjer smo že bili in nažalost smo še.George Orwell obvezno branje za ZL.

 • centurion

  Vprašanje: Če bi se Violeta postavila na mejo pred migrante in rekla “Samo preko mojega trupa!” Ali bi migranti nadaljevali pot preko Slovenije?

  • Orglice

   če postaviš svojo podelano plenico verjamem da vsi zbežijo nazaj na hrvaško

   • viktorh

    ..enostavneje bi bilo, če postavijo TEBE in bi bila cela meja na jugu varna…

  • rubec

   Bi, ampak s 43 vročine.

 • Orglice

  tu na portalu muloti zavaljeni nakladajo….naredijo ničesar….samo kritizirajo…

  • viktorh

   Res je. Očitno nisi sposoben napisati dveh kritičnih stavkov, ki bi prinesli kaj koristnega…

   • Orglice

    bedaki zastopite samo če kaj bedastega napišem…..če bi napisal kaj normalnega itak ne bi razumeli…..

    • viktorh

     Za začet vadi slovenščino, pa slovnico, pa….se javi…,pa vem, da ne bo šlo….

    • centurion

     HAHAHAHA. ti pa o normalnosti, daj no, plisss.. Kotiček s šalami, hahaha

    • Nova24TV Mod 1

     Poskusite. :-)

  • xtc

   No torej mula naredi nekaj…….
   Za začetek nehah tiščati in riti po uporabljenih plenicah in povej kaj več kot dva abotna stavka in to brez tega ,da ti je ušlo.A bo šlo?

 • Nataša Valant

  Najbolj zoprno pri tej temi je , da novinarji in pristaši tega zakona kar naprej govorijo o kršenju človekovih pravic !! Pa naj se poročajo , ljubijo , zaradi mene lahko tudi v parku ………
  In , ko je ga. Tomić naštevala kaj vse ne morejo , je iz previdnosti zamolčala otroke – njihov – po moje prepričanju -glavni razlog . Naštela je pravico dedovanja,
  obiske v bolnici……pa ne vem kaj še.

  To bi prav gotovo lahko dodali obstoječemu zakonu ! Ampak tu zadaj je glavni razlog izenačenje spolov…….ne moški, ženska , ampak oseba !! Halo ?Pa še Bog ve kaj se pripravlja v šolskem zakonu ??

  • Nataša Valant

   Pa še p.s: meni je bila Tomićeva kot igralka všeč. Tudi en zanimiv kviz na Tv je dobro vodila……..škoda , da se je podala v politične vode …….in me prav zanima zakaj ?

  • karlina

   Po moje jim ne gre toliko do tega, da bi se ta zakon sprejel, gre jim predvsem zato, da bi ljudi med sabo skregali zaradi takšnih neumnosti.

 • Gr8_1

  “Zakon ni spolna zveza, zakon je ekonomska zveza” je čisto pravilno. Ker nikjer ne piše, da morata dva poročena imeti spolne aktivnosti. No ja mogoče v cerkvi “do poroke na roke”.

  V drugem kontekstu pa je zakon spolna zveza, saj država uporablja zakone, da nas JE.. v glavo.

 • Svobodnjak

  Sem poslušal včeraj. Ta babura misli, da je zakonska zveza ekonomska zveza. Da je družina EKONOMSKA ZVEZA. Si predstavljate ta odnos do familije? Pa to je skrajno abotno, kar ta Tomićka bruha. Seveda je EKONOMSKA zveza, če živimo v podrti državi, kjer morata oba starša garat, da sploh preživita. Bi pa prašal Tomićko, kaj pa recimo v Nemčiji, kjer lahko posameznik zasluži dovolj za svoje življenje? Tam pa ne rabiš bit v paru, da EKONOMSKO prideš čez mesec, kajneda? Mislim, neverjetno – javna oseba, pa bruha take nesmisle?

  • Svobodnjak

   To so iste fore kot recimo pišejo v kolumnih v Delu. Primer: Kako preživeti s 400 evri? Ne, da bi narod bolje živel, in bi leva mafija še kaj za narod nardila – ampak ga je treba prek medijev spet “oprat” – svetujejo revežem (ki so jih SAMI NAREDILI) kako naj sedaj s to bedo preživijo? Pa to ne moreš verjet kakšni zlobneži so ti levičarji….Protinarodni element – bolj očiten že ne more biti.

 • čips

  Če so punce zdrave ne vem zakaj bi se jih oplojevalo invitro. Če pa ze res ne zmore spati z moskim, da zanosi pa naj si to plača sama. Ne moti me homoseksualnost, normalno se mi celo zdi, da ce zivijo v zvezi dolga leta tudi dedujejo eden po drugem, da se poročijo, tudi, če otroke vzgajajo svoje namreč in, če dokažejo, da lahko skribjo in vzgajajo se mi ne zdi nič takšnega, če posvajajo ker, če je nekdo gay to se ne pomeni, da je neki frik. … je pa res, da otrok ni človekova pravica. Otroci so osebe, ki jih je treba spoštovati oni so naša prihodnost. Poznam namreč kar nekaj gey parov in vsi so krasni ljudje.

 • Svobodnjak

  Sramota! prav zaradi te zmedene izdajalke grem na referendum. Tako, kot si ti abotni primitivni levičarji to predstavljajo – je naša dolžnost, da jim to preprečimo!

 • Svobodnjak

  Pa nikjer tega v levih medijih danes ne boste zasledili – kot da se n i nič zgodilo, ta Tomićka je pa jasno pokazala, da je sramota za ŽIVLJENJE, levi mediji pa nič – kot da je vse v redu.

 • macon

  Violeta s tretjerazrednim teatrom nadomešča pomanjkanje v svoji prazni buči. Zato pač govori slabo premišljene neumnosti. Je pa silno samozavestna. Tipičen ženski produkt tukajšnje neuravnovešene nevrotične družbe.

  Lepa ravno ni, je pa vsaj antipatična.

  • viktorh

   “Je pa silno samozavestna.”
   Je pa silno NEKRITIČNO samozavestna…

  • rubec

   Lepa ravno ni, je pa vsaj antipatična
   hehehe, taprava maconska.

  • karlina

   Zaradi svoje nesposobnost se je pa spravila v politiko, jezik ji dobro teče , ampak se mi zdi, da je nobeden več ne posluša, razen njeni ZDRUŽENI LOPOVI.

  • mojadezela

   ocitno je imela premajhen dohodek, kot igralka, verjetno zato, ker je tretjerazredna kvazi umetnica, pa se ji je zahotelo se malo davkoplacevalskega denarja…..in na zalost jo je volil dovolj velik procent bedakov…..

  • strelec

   Njen moto pedri in lezbike to je naše VOLILNO TELO

 • pokvarjeniSvet

  Zanimivo da tote gej, lezbične, transvestit agender(poljubno ali brezspolne osebe) silijo najbolj in edino le v Evropo, Avstralijo, Novo Zelandijo in ZDA. Zakaj ? zato ker je tu največ še obstoječih predstavnikov bele rase. Spet zionisti s svojimi new age forami želijo zmanjšati razmnoževanje bele rase (Evropejcev), saj se za muslimane ve da se bodo požvižgali na new age sranje. Zakaj tota gibanja gej, lezbo, transvestit in agender niso sprejeta v Aziji ? Japonska, Kitajska, obe Koreji, Tajska in podobne države niti povohajo ne to misel da bi bilo to sprejemljivo…ljudje preprosto NE sprejemajo tega…..in zanimivo tam nobeni mediji in liberalci in levičarji ne slijo s temi predlogi kot pri nas v Evropi.

 • if

  Tomić-eva: ““Seveda v razvitem svetu to počnejo z biomedicinsko pomočjo, z nadomestnimi materami in to je pač normalno v 21. stoletju.”

  V razvitem svetu 21. stoletja z medicinsko pomočjo spočenjajo otroke in jih ubijajo!
  Razviti svet, Krasni Novi svet!

  Svet bolne družbe, ki uničuje sama sebe z ubijanjem spočetih, s prenizko rodnostjo, z uvažanjem cenene delovne sile nekompatibilne kulture, z zaničevanjem same sebe!
  Tomić-eva je predstavnica, zagovornica in podpornica take družbe!

  • karlina

   Zakaj pa moramo sprejeti vse neumnosti, kot jih omogočajo v recimo Ameriki. Nadomestne matere, ja in potem tožbe na sodiščih, ker le te nočejo po rojstvu otroka predati, ampak obdržati otroka .

 • pokvarjeniSvet

  izpirjenci pač, naj gredo v ZDA, če jim naš način življenja ne paše.

  • goldhorn

   Če nisi vedel, so za te ultra levičarje ravno ZDA krive za vse gorje na tem svetu.

   • karlina

    Točno tako, saj vidimo, kaj se dogaja z begunci prav zaradi ZDA.

    • punca

     Halo, ne mesajte vedno ZDA V ta drekec.
     Medijsko oprani ljudje imajo le ZDA v glavi. V bistvu ima Rusija dosti vecje breme, samo sciti jo medijska drhal- levakov, pa vsi menijo,da je le ZDA vsega kriva.

 • xtc

  Mislim ,da bi morali Tomičevo poslati v Sirijo k ISISU,ko bi jo zagledali bi jih pol od strahu kap druga polovica pa takoj odložila orožje in zbežala ,če že ne postali istospolni saj bi se babnic zaradi tega pogleda izogibali vsaj še 200 let-pa še begunsko krizo bi rešila.
  Za Tomičevo je še najbolje ,da je tiho že tako je dovolj grozna.

  Sem proti posvajanju otrok istospolnih,še bolj pa sem proti temu ,da bi država zdravim istospolnim plačevala umetno oploditev.Ta je možno le za bolne in tiste,ki ne morajo imeti otrok zaradi zdravstvenih težav po naravni poti.
  Torej kaj zahtevajo lezbijke pqa pomeni da so “bolne” torej pomeni da jih je treba hospitalizirati,kajti edino tako razumem ,njuno zahtevo po plačilu države(oz davkoplačavalcev).

  • karlina

   Točno tako, če ne želijo roditi, to ni bolezen, pač pa spet neka nova moda, imamo ogromno zakoncev v Sloveniji, ki so morali že ogromno pretrpeti z raznimi preiskavami in neuspešnimi oploditvami, da si zaslužijo in želijo posvojiti otroke.

  • mojadezela

   tomicevo bi morali postaviti na naso juzno mejo, da bi strasila begunce……

 • Svobodnjak

  Jaz pa mislim, da je zrela za obtožbo izdajstva vsega normalnega. To bi moral narod m0oralno obsodit, ne pa da se taki abotni primitivni osebki celo pojavljajo javno?

 • Slovenec 33

  Takole se zaključuje zgodba v Sloveniji, če gledaš in poslušaš te topoumne produkte usmerjenega izobraževanja, ki ga vodi fdvizem.

  Prevod Sokrata ( smiselni prevod ne dobesedni)

  Demokracija bo nastradala zato, ker hoče ustreči vsem.

  Siromaki bodo hoteli imetje bogatih In demokracija jim bo to dala

  Mladina bo zahtevala, da se jo upošteva in ceni kot starejše, ženske bodo zahtevale enakopravnost z moškimi in prišleki bodo hoteli imeti pravice staroselcev.

  In demokracija jim bo to dala

  Lopovi, barabe in prevaranti bodo hoteli važne državne službe.

  In demokracija jim bo to dala

  A ko bodo lopovi, prevaranti in barabe končno demokratično prevzeli oblast, ker kriminalci in zločinci patološko težijo po oblasti in si jo uzurpirali bo nastala večja tiranija kot za časa kakršne koli monarhije ali oligarhije.

  Sokrat (470 – 399 p.n.š.)

 • Tomaž Majer

  Vesna, pojma nimaš.

  • viktorh

   ..če te prav razumem, pa sta potem pobegnila v Korejo, kjer je še vedno zagotovljen komunizem..

  • xtc

   Torej vzami jih domov in počnite kar hočete ,upam le ,da nisi med tistimi ,ki si boš zatlačil kam tuš ali morda celi žarnico.

 • Tomaž Majer

  Oče pijanec, ki pretepa “družino”, mama narkomanka, ki se prostituira, otroci pa vsi srečni, ker imajo očeta in mamo …. tega je največ kje? V zibelki demokracije – LOL

  • viktorh

   Oh, revež, vse to si moral preživeti. To pa je grozno. Hudo mi je in te razumem.
   Verjetno sovražiš očeta in mater.

 • Gr8_1

  Saj zgornja slikca je dobra ampak tale bi bila boljša

  http://www.vinkogorenak.net/wp-content/uploads/2015/05/Violeta-Tomi%C4%8D.jpg

  • GeneralLeon

   Violetka, podzavesto nacistično pozdravlja! Neprecenljivo!

 • Poštenje velja

  Hudobna zafrustrirana priseljenka siri sovraštvo in celo zivljenje cuza drzavo.

  • kekec

   Babo pognati nazaj v otađbino ali zakopati.

 • karlina

  Sem poslušala in mi je šla na bruhanje, ni čudno, da je samohranilka, po njenem odnosu sklepam,da se je moški bojijo, ali pa je rajši v zvezi z žensko.

  • goldhorn

   Saj ima enega velikega štirinožnega kosmatinca.

   • goldhorn

    Take imajo baje fetiš na štirinožce…….

  • viktorh

   Ljubi bog, kdo pa bo živel s takšno možačo?

  • mojadezela

   ne morm verjet, da se je nasel, cepec, ki ji je naredil otroka…………….

 • Bojan

  Avtorica tega članka tudi sama nastopila v Tarči (ful nepristransko poročanje), mimogrede pa je še predsednica sex-kluba Češplja:)

  http://vezjak.com/2015/11/06/danes-zvecer-aktivist-v-tarci-jutri-zjutraj-novinar/

  • goldhorn

   In kaj je s tem narobe? Po tvoje bi tam morali biti sami iz Mirovnega inštituta?

   • Bojan

    Moram še kaj dodati? :)

    • viktorh

     No, če si že pripravljen, potem dodaj kaj je bilo v Tarči narobe, oz. kaj je avtorica neprofesionalno zapisala.
     Ne razumem pa te v čem je problem. V vseh tv hišah se pojavljajo novinarji v takšnih in drugačnih oddajah in največkrat prav neokusno, neobjektivno, žaljivo nastopajo, sočasno pa v svojih službah to nadaljujejo.
     Menda ti ni potrebno naštevati teh mojstrov sprenevedanja, zvestih soldatov režima?
     Zadnji primer je bil pogovor z Repetom na Radio 1, ki ja napisal knjigo in v pogovoru napadal, smešil druge, sebe pa povzdigoval v vrhunskega strokovnjaka, kar pa ni…

  • GeneralLeon

   Temu se reče “informacije iz prve roke”! In zakaj naj bi to ne bilo nepristransko? Samo zato ker je sodelovala? Po večini so v članki citati udeležencev, kateri so tudi preverljivi. Torej lažeš?

 • karlina

  http://www.slovenskenovice.si/novice/slovenija/ugledna-slovenca-posvojenega-otroka-pustila-v-bolnisnici Ta članek pove vse, koliko nekomu pomenijo otroci, lahko bi tudi objavili imena teh pokvarjenih ljudi.

 • superB

  No kar se mene tiče je v ZL edino Tomičeva vredna spoštovanja. Ostali so ali falirani študenti ali pa lenuhi.

  • viktorh

   Si pa zabaven!

 • GeneralLeon

  Tomičeva je vse ženske, ki se želijo zveze neposredno definirala kot “keš kičke”!

 • črnaovca

  Gospe so si skočile v lase za eno bi bilo bolje če bi ostala v teatru za drugo pa če bi molila za srečni konec ne pa da se ukvarja s politiko

 • janez zorman

  Kako daleč so v Bosni z podobnimi zakoni ? To naj mi razloži Gsp. Violeta.

 • Aton

  Najšibkejši člen zmaguje. Zopet poslušamo Violeto in preslišimo pametno besedo.

 • Domoljub in gej

  Priznam vam, desničarji ste dobri za gospodarski razvoj, znate ustvarjajati, kar
  se pa tiče osnovnih medčloveških odnosov in soobivanja s soočlovekom pa je vaša ideologija povsem zgrešena. Čim manj se vtikajte v življenja drugih, in kako naj drugi živijo, raje vsak dan več časa namenite prijetnejšim odnosom v svojih družinah, svojim domačim vsak dan povejte, da jih imate radi, kot da se obremenjujete, s tem kako naj drugi živijo, ki vam popolnoma ničesar ne jemljejo. Vaši otroci vam bodo veliko bolj hvaležni, če boste energijo, ki jo mečete ven z obremenjevanjem z življenji drugih namenili raje njim…

  • bosopetka

   Ne vtikaj se vame in moj način življenja, mi je rekel cigan, ko sem ga vprašala, zakaj mi je odšraufal žlebove z bajte.

  • tramal

   Zakaj se tomička vtika v življenje slovencev.Naj zgine od koder je prišla.

 • Vipavec

  Gledam to Violeto in vidim dobesedno hudiča. Mentalno in Realno

 • antimur

  Tomićka, verjetno ni sama kriva, da je antipatična in omejena (ne smem napisati dejstva, ker bi bil to sovražni govor), je pa kriva za hudobijo. Sicer je pa tako komplet ZL, kot da bi pogledal homoseksualni štab. Če bi jim dodali še Desus, Škoberneta, Möderndorferja, pa še nekaj teh parlamentarnih norcev, bi bila slika teh homoseksualnih vsiljivcev kompletna. Zanimivo, da vsi ti podpirajo kučanizem in sploh vse, kar je antislovensko. Slovenski patrioti, zbudite se, zadnji čas je, da začnemo reševati, kar se še da.

 • logistika

  Ko berem spodnje komentarje, vidim, da imam še en razlog manj za nakup delnic Nova 24TV. Podpirat tako nestrpne ljudi je greh.

  • črnaovca

   Oprosti ni greh amapak neumnost, razen če računaš na dobiček ob svetem Nikoli

  • tramal

   Kupi komunistične delnice in dobiš zraven kočana zastonj.

 • Kick.your-ass

  Brez besed… To še komentarja ni vredn! Enostavno obnemiš…

 • Kick.your-ass

  Kje to proizvajajo? Res bolano….

 • resnica

  Najbolj je smešno, da cerkev nasprotuje temu zakonu, saj če bi postal glede tega bolj liberalni več nihče nebi postal duhovnik , bi kar fukal doma, zdaj se pa morajo skrivat za 4 stenami v samostanih. Ja cerkev je tut perverzna, skoz cerkveno zgodovino je razvidno, da so se vi po čez jebal in ni blo panike! Zdaj se pa delajo neki lepi, najboljši pa je bil papež Aleksander VI, ta je pofukal vse kar je imelo luknjo, imel je toliko otrok da ni vedel kaj bi z njimi. Zakaj obsojate ljudi ki so mal drugačni, saj je sam papež Frančišek rekel, kdo je on da bi jim sodil, to ima po krščanskem izročilo samo bog, tako da ne tu z neko koalicijo za otroke gre, ta primc ali kaj je pa si naj najde pametno delo, a zdaj se več ne dere vsak četrtek pred sodiščem? tako da bodimo krščanski in sprejmimo v našo skupnost vse ljudi, kdor je pa brez greha pa naj vrže prvi kamen! In verjemite takega ni.

  • tramal

   Ti partizanček pa veš kaj je resnica.Šele iz plenic si zlezu in iz goše malo pomolil glavo ven pa si že najbolj pameten.To niso drugačni ljudje ,to so perverzneži ki bi jih muslimani razrezali na koščke.

 • tramal

  Perverzneš Posvoji nekaj muslimanskih beguncev pa jih nateguj če upaš.

  • Stivi

   Ne vem kaj ima ta tema sicer z begunci, je pa tvoj komentar tvoje ogledalo, ne moje, saj izkazuje tvoje frustracije.

   • tramal

    Če jih zagovarjaš si jih vzemi nekaj domov in če si tako grd kot ta na sliki ,si varen pred njimi.

    • Stivi

     Kot prvo, razloži, kaj naj bi zagovarjal, drugo, kar se beguncev tiče, jaz nimam problema, da bi kakšnega gostil, ne bi pa imelo smisla, saj je kar nekaj ovir ( jezikovna, prostorska, časovna, finančna, tudi v načinu življenja ), kar pa ne pomeni, da ni načinov, kako bi se jim pomagalo. O lepoti pa sploh nima smisla govoriti, vsake oči imajo svojega malarja!