Vodstvo RTV, kam pelje podaljševanje komunističnih laži?

Foto. STA

Medijski strokovnjaki opozarjajo, da je ‘vsakdanjim’ ljudem vse težje razlikovati prave novice od lažnih. Za medmrežnimi povezavami in profili – profil sicer pomeni obris obraza – se pogosto skrivajo lažne in celo nečloveške podobe. Brezštevilni spekter medijev žal omogoča tudi protislovne in potvorjene podobe ljudi in stvari. Ni čudno, da se številni, celo poznavalci in odločevalci opotekajo, saj ta svet postaja vse bolj negotov in vse manj obvladljiv. Da smo bolj natančni: postaja plen odločevalcev, ki brez ozira, brez vesti in ne da bi spoštovali človekovo obličje, kot bi dejal Levinas, manipulirajo z svetom, da bi ga ohranili ali pridobili za svoje sebične in samovoljne interese. Kaj torej preostane državljanom tega sveta? Kako naj običajni državljani presojamo vse te zapletene in  potvorjene podobe resničnosti? Še težje, kako se jim lahko upremo? Ali ta svet kar tako prepustiti prevarantskim načrtovalcem in manipulatorjem, ki prefinjeno in brez sramu vrivajo svoje zlagano videnje sveta? Nič narediti zoper to bi pomenilo ta svet prepustiti usodi, ki so jo zapečatili zloglasni zločinci človeštva prejšnjega stoletja in njim podobni uničevalci človeštva do danes.

Krhka in ideološko obremenjena tranzicijska Slovenija je kar naprej primer takih manipulacij. Očitno nervoza poslednjih dni, ko se skozi tranzicijsko meglo komaj kaže zarja kake, za Slovenijo in njene državljane, operativne vlade, nekaterim jemlje vsako razsodnost. Tako v demokratični državi vodstva zveze združenj borcev ne le ni sram, pač pa nimajo nobenega spoštovanja do osnovnih človekovih pravic in pravil demokratičnega reda. Sicer ne bi mogli zagovarjati izvensodnih pobojev kot legitimnih. Pa ne le to. Izrabljajo svoj vpliv in moč iz ozadja za to, da izsiljujejo demokratične ustanove in pritiskajo na medijske voditelje, da naj bi se ta njihova nečloveška, proti človekovim pravicam uperjena stališča sprejela kot gotova resnica. Še več. Od voditeljev nacionalne TV zahtevajo, da se izloči tiste, ki odpirajo poti zgodovinski resnici in širijo svobodo razprav o naši revolucionarni polpreteklosti ter jo uveljavljajo v javnosti. Zanimivo, da pa napad ni veljal zgodovinarju, ki je nizal in razlagal dejstva revolucionarne zgodovine, pač pa voditelju oddaje. Napad na intervju dr. Jožeta Možine na TV Slovenija je podoben napadu na gospoda Igorja Pirkoviča, ki je vodil pogovorno oddajo aprila letos. A v obeh primerih sta novinarja postavljala vprašanja, sogovorniki pa so opozarjali na sprevrženost izjav predsednika borčevske organizacije. Predvsem pa, govorili so neizpodbitna dejstva – zveza borcev jim ne oporeka, zahteva pa glave tistih, ki sporočajo resnico.

Gre torej za v nebo vpijoč primer posega v svobodo govora in pritisk na javne medije s pozicije moči, ne z utemeljenimi razlogi, pač pa da bi vzdrževali mit revolucionarne polpreteklosti. Kaj je torej z našo demokratično državo, njenim sodstvom, medijsko kulturo in varovanjem človekovih pravic? V kakšnem svetu torej živimo? Ne smemo torej dopustiti, da organizacija civilne družbe, ki živi na račun davkoplačevalcev, izsiljuje v demokratičnem sistemu z metodo nasilja. Brez sramu zagovarjati izvensodne poboje oziroma genocid je pritrjevanje zločinom zoper človečnost.

Pa to je le prvi del zgodbe – drugi del je še bol strašljiv, saj vodstvo RTV namesto, da bi odločno zavrnilo take pritiske in razglašanja, da so vse oddaje uglednega novinarja dr. Možine laž, kot kaže, upogiba hrbet in bi najraje žrtvovalo svojega sodelavca, da zadosti apetitom borcev in stranke nekdanjih komunistov. Prav za to gre.

Vodstvo RTV, kam pelje podaljševanje komunističnih laži?
Vodstvo RTV bi se moralo zamisliti, kam pelje našo nacionalno hišo, če bi pritrdilo tistim, ki zagovarjajo zločin. Utišanje novinarjev je sicer praksa nekih drugačnih, ne demokratičnih razmer, zato je vredno razmisleka, kam pelje podaljševanje komunistične laži. Je to sestavni del ukrepov vlade, v kateri bo ‘Levica’ z zvezdo lahko izsiljevala tudi najbolj nečloveške in nerazumne ukrepe, s katerimi bomo tako kot v povojnem genocidu obglavljeni vsi državljani, razen seveda tistih, ki bi si v nedogled radi podaljšali svoje politične privilegije. Cena revolucije se tako povečuje na račun ohranjanja privilegijev, neurejenosti, nepravičnosti in zatiranja svobode po logiki ‘levičarskega’ nasilja nad družbo. Demokrati osvestite se, kajti nepravičnost in nered, v katerem bodo vladali bivši in novi pristaši ideološke levice, sicer pa dejanski gospodarski pridobitniki na račun oropane, izpraznjene ter osiromašene Slovenije, in uprizarjali še naprej revolucionarni pogrom, zagotavlja kratkoročno življenje le njim, vsem pa dolgoročno vegetiranje  v obubožani državi. Ne recite, da se ne da nič. Vsak od nas je res nemočen, a povezani lahko dosežemo veliko. Gre namreč za to, da nam samostojno Slovenijo in demokracijo sedaj kar pulijo iz rok. Vendar eden lahko prebere komentar, drugi protestira na RTV, tretji pove sosedu, kaj se dogaja, in izrazi svoje nestrinjanje. Bodimo torej pogumni, sicer bosta prevladala zlo in nasilje!

Posmrtni ostanki žensk, ubitih v Hudi jami. (foto: Nova24TV)

Državljani, protestirajmo, če nam jemljejo svobodo, besedo in demokracijo
Poglejte, zanikanje izvensodnih pobojev je ponovni zločin proti človeštvu in terja kazenski pregon. Zato pozivamo tožilstvo, da ustrezno ukrepa. Zaščita novinarjev, ki razkrivajo in predstavljajo slovenski javnosti zločinsko početje revolucionarnega režima –tudi na nacionalnih medijih, pa je dolžnost in naloga svobodnega novinarstva, zato pozivamo vse odgovorne, da zaščitijo novinarja Jožeta Možino, slovensko javnost pa, da se s protestom odzove na poskuse utišanja novinarjev. Vodstvo RTV pa naj jih skladno z demokratičnimi standardi in zakonodajo ter pravili delovanja hiše ustrezno zaščiti. Mi, državljani, pa protestirajmo, če nam jemljejo svobodo, javno besedo in demokracijo. A veste, da je na nacionalni televiziji varuhinja pravic gledalcev, ki mora zastopati vaše interese in mora na vsak protest odgovoriti!

Dr. Janez Juhant

 • ajd

  Očitno se letos dogaja prelom. Prelom z minulo lažno predstavljeno zgodovino in še več, z insceniranimi izrazi pritiska kruhoborcev za svoje nezaslužene privilegije. Do leta 2018 tovariši, sedaj pa resnica prihaja na dan. Neketeri se bodo težko spravili z njo, huje bo tistim, ki tega niti poskusili ne bodo!

  • večni srb

   Še človeških kosti na naslovnice.

   • sodnikisozločinci

    Zakaj ne Turnšku na krožnik?

 • večni srb

  Kam pelje podaljševanje nacionalsocialistične agonije, otroci družbene samozaščite so zaposleni na nacionalki, tako preprosto je to.

  Zdaj pa reci kaj čez civilno zaščito in gasilce, če si kdo upa, čeprav pravi prostovoljci in altruisti sploh nimajo veze z režimom.

 • Krtača 20

  ZADNJI POZIV VSEM ZAPELJANIM OKUPATORJEVIM HLAPCEM

  Četudi smo hrvaške domobrance, slovenske domobrance in zapeljane četnike že nekajkrat pozvali, da zapustijo okupatorja in stopijo na stran Narodnoosvobodilne vojske, se vendarle zdi, da tisti, na katere je bil naslovljen ta poziv, tega niso resno vzeli in se ne zavedajo posledic, ki jih čakajo po koncu vojne. V zvezi s tem izjavljam naslednje:

  1. Vsi tisti, ki bodo po 15. septembru 1944 še v vojaških formacijah domobranstva, četnikov in drugih ter se bojevali proti Narodnoosvobodilni vojski, bodo prišli pred vojno sodišče, sodili jim bomo kot izdajalcem ljudstva in najstrože kaznovali.

  Kot olajševalno okoliščino, vendar samo za posameznike, bomo upoštevali določene posebne težave, da bi pravočasno prestopili v Narodnoosvobodilno vojsko.

  2. Prestop na stran Narodnoosvobodilne vojske ali izročanje orožja in opreme je možno povsod tam, kjer obstajajo enote Narodnoosvobodilne vojske in partizanskih odredov [Jugoslavije]. Vse naše enote so dobile o tem natančna navodila.

  3. Zelo dobro vemo, da so se ustaši in nekateri reakcionarni Mačkovi privrženci sporazumeli čim bolj okrepiti domobranstvo, da se domobranci ne vdajajo Narodnoosvobodilni vojski, marveč da do kraja vzdržijo na okupatorjevi strani, počakajo na zaveznike in z njihovo pomočjo prevzamejo oblast v Hrvaški ter preprečijo Narodnoosvobodilni vojski in partizanskim odredom [Jugoslavije] in narodnoosvobodilnemu gibanju uresničiti cilje, za katere se borita. Prav tako nam je znano, da imajo podobne prazne upe tudi domobranci generala Rupnika.

  Vsakdo, ki verjame tem neumnostim, se zelo moti. Prvič, zavezniki se ne bodo vmešavali v naše notranje zadeve; drugič, Narodnoosvobodilna vojska in partizanski odredi Jugoslavije se borijo na strani zaveznikov proti istemu sovražniku; zavezniki ne bodo pomagali izdajalcem, ampak ljudstvu, ki se je borilo in se bori proti okupatorju.

  4. Nihče nam ne bo preprečeval, da kaznujemo izdajalce ljudstva in okupatorjeve hlapce.

  5. Vsi, ki nameravajo še naprej pomagati domobrancem, četnikom in drugim služiti okupatorju, bodo prav tako postavljeni pred vojno sodišče in kaznovani.

  Zadnjikrat pozivam vse zapeljane, ki še služijo okupatorju in poslušajo izdajalce, da se streznijo in vsaj v zadnjem trenutku nekoliko popravijo svoj zločin proti ljudstvu.

  Vis, 30. avgusta 1944.

  Predsednik Nacionalnega komiteja
  osvoboditve Jugoslavije
  Vrhovni komandant NOV in POJ
  maršal Jugoslavije
  Josip Broz Tito

  • večni srb

   Kaj pa droben tisk?

  • Franc Šink

   Ti si zbolel za partizansko grandomanijo. To je resna duševna bolezen.

   • Krtača 20

    Ste bili domobranci med vojno pretupavi da bi znal brat? Vse je napisan. Tud kakšna bo kazen.

    • večni srb

     Mogoče so jih umorili preden so se lahko izjasnili, ko so se izkrcali iz živinskih vagonov, vrnjenih iz tujine.

    • macon

     Kake domobrance ti tukaj nagovarjaš? A si res povsem blazen?

  • Vlado

   Še en dokaz da je bil Tito zločinec in je skupaj z svojo levičarsko drhaljo direktno odgovoren za ropanje in zverinsko pobitje na sto tisoče nedolžnih ljudi.
   Najprej izdajalske levičarske stenice z obljubami, ukano, spletkami in prevarami prevzamejo oblast, potem pa vsepovprek ropajo in zverinsko pobijajo nedolžne ljudi. Pa da bo jano tudi med 2.svet.vojno je bilo enako. Vsa grozodejstva, ropanja in pobijanja ki jih je izvajala levičarska drhal, pa so obesili tistim ki so branili državo pred levičarskimi banditi. Vse jasno, izdajstvo in kolaboracija z Stalinom in njegovo stahovlado pač imajo v krvi, ni kaj!

 • večni srb

  Ampak res,kaj lahko stori normalen slovenec za svojo zdravo kmečko pamet, najmanj kar je možno se mi zdi,če se iskreno pogovarjamo s svojimi dedki in babicami, ker ko bodo oni umrli, nihče ne bo več osebno prizadet.

 • Franc Šink

  In take nas vidi celoten demokratični svet.

  • KP

   Demokratični svet nas že dolgo več ne gleda. Dokazano.

  • karlina

   TOČNO in ne morejo verjeti in ne morejo verjeti, ni čudno, da nas prav nihče, ampak RES, prav nihče na tem svetu ne jemlje resno-zakaj-ZATO, KER SMO ZE 73 LET KOMUNISTIČNA DRZAVA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • Soave

   Hm ?? Nisem prepričana ! Ali pa zelo slabo vidijo zaradi zamegljenih očal ?

 • Rotar Jakob

  kurćanov rdeči zločinski agitprop terorizira kz slovenistan a 600 grobov ostaja!

  • večni srb

   Manjka jih vsaj še enkrat toliko, če je bilo maščevanje komunistov opravičeno.

 • večni srb

  Seveda se lahko zagovarjajo do mile volje, uboj ni umor, tako so se pač takrat ne preveč posrečeno odločili.

  Ker pri komunistih šteje samo to, večina borcev ni bila preveč pametnih in jim je treba jasno povedati kako morajo razmišljati, v resnico globoke države nihče niti ne pomisli.

  Tako so se pač takrat odločil,oni že vedo zakaj, saj so zato nastavljeni na najbolj odgovornih mestih. Ljudska milica se vendar ne more zlagati, sicer bi bilo vse brez veze.

 • večni srb

  Kdaj bomo začeli odkopavati masovna morišča slovenskih državljanov tretjega razreda, pod posebno zaščito okupatorskih držav?

  • Krtača 20

   Rode naj vam zrihta dnar. Aja on bi sam molčkat pršu. Pa tolk zlatih zob je piču….

   • večni srb

    A tebi se ne zdi nič čudno, da nihče ne omenja žrtev okupatorjev, fašistov, nacistov in ustašev, ki so na prišli sem vse pobit, a je bilo res vse fake?

    • Krtača 20

     Čakamo desne dokaze. Pa čakamo pa čakamo….

     • večni srb

      Čakaj malo, desni zlagajo človeške kosti na naslovnice, kjer so pa žrtve domoljubov in partizanov?

     • Krtača 20

      Te so po večini pošlihtane. Cerkvenjaki naj pa svoje. Ni lih higieničn da ležijo po jamah. Zakaj smrdljiva cerkev nič ne ukrene če jim je tolk do svoje izdajalske vojske?

     • večni srb

      Zakaj se potem pričkamo, vsaj naj pokaže svoje kosti in pove komu so pripadale, pa bo hitro mir in prava sprava.
      Seveda pa je treba kosti zlagati po vrstnem redu,sicer bomo še mislili, da jih je zakopal poljubno globoko sam Hudič, da bi nas zmedel.

     • KP

      Tudi ti čefutar zahojeni boš dočakal svoje dokaze. Kar pakiraj svoje kovčege. …

     • Krtača 20

      Čakamo pa čakamo. Jih imaš ti?

     • dob

      Jaz jih imam in sem ti jih dal.
      Vendar ti trdiš, da so “bolj taki, domobranski…”

      Znanstveniki, zgodovinarji, strokovnjaki… ti ne pomenijo dosti, zato čakamo, da se izkažeš z nasprotnimi podtaki kake enako pomembne institucije, kot je ta navedena. Gre za svetovno priznano ustanovo, ki jo znanstvena javnost jemlje za referenčno ustanovo, kadar uporablja zanesljive podatke za democid nad lastnim prebivalstvom, za katerega je specializiran komunizem. V pobojih lastnih ljudi namreč komunizem vodi pred ljudožerci drugih diktatur podobnega tipa.

     • večni srb

      Kovčeg se reče na Hrvaškem, pri nas pravimo potovalka ali kovčeK!

     • Krtača 20

      Imaš ti dokaze? Ajde ven z njimi. Čakamo čakamo

     • bednick

      Krtača 20, ti veliko veš.
      A veš morda koliko Nemcev in koliko Slovencev so pobili partizani ?
      Pa ne me narobe razumet.

     • Krtača 20

      http://www.sistory.si/zrtve

      Preko tega desni ne morejo it, pa če majo trikrat zlato rit. V resnic majo usrano seveda.

     • bednick

      Številk enih in drugih pa ne poznaš?

     • Krtača 20

      Smo jih objavli že stokrat.

     • dob

      Ah, vi navdušenci nad komunizmom ste takooo romantični…. vaši zločini so najlepši, najmanjši in najpravičnejši, vsekakor pa pravičnejši od vseh drugih zločinov. Rekel bi celo prvorazredni, če ne bi bili po izjavi precednika države drugorazredni.

      Podatki so iz Death By Government: https://www.hawaii.edu/powerkills/NOTE1.HTM

      61.911.000 umorjenih v sovjetskih gulagih
      20.946.000 umorjenih za časa nacistične Nemčije (za primerjavo z nacističnimi zločini!)
      1.066.000 umorjenih v fevdalni Rusiji.

      Stalin vodi s 3:1 proti Hitlerju!
      Rezultat proti carju ni več hokejski, temveč košarkarski, 60:1

      Če rečemo, da rezultat kaže komunistično maščevanje carju zaradi mučenja ljudstva, je to zelo galantno. Pri tem je le treba upoštevati, da je sovjetski komunistični režim pobijal svoje ljudi, enako kot naš!

      Trenutno tej populaciji v Sloveniji rečemo opozicija. Komunistični mediji pljuvajo po ljudeh, ki so nasprotniki diktature.

      Še nekaj podatkov:

      1,072,000 Murdered: Tito’s Slaughterhouse!
      (to so pobiti nasprotniki režima med letoma 1945 in 1980)

      Komunizem je ideologija, ki je v sto letih svojega obstoja pobila več kot 100 milijonov ljudi!
      (Hitlerjev nacizem je odgovoren za smrt 21 milijonov ljudi)

     • Krtača 20

      Vse podatke maš napačne. Bolj take, domobransko obdelane….

     • dob

      Daj se še malo osmeši

     • dob

      – Mami, mami, a je vsa demokracija domobranska?
      – Je, sine. Vsa demokracija je domobranska. Samo komunistična demokracija ni domobranska.

      – Kaj pol so pa Francozi, Italijani, Španci, Angleži, Norvežani, Danci…. so tudi oni vsi domobranci?
      – Da sine, oni so vsi domobranci!

      – Zakaj si pa potem denar sposojamo pri njih?
      – Saj si ga ne sposojamo, ker jim ga ne bomo vrnili. Veš, sine, oni so nam ga ukradli in tako, da si ga “sposodimo”, ga mi pravzaprav le nazaj dobimo.

   • Slovenec

    Kako?

   • boogin1

    Prokleta fašistična komunajzarska drhal s kurčevim Kučanom na čelu, ki mu samostojna SLO nikoli ni bila intimna opcija in ostalo izdajalsko drhaljo. Najprej so me jebeni komunajzarji v YU poslali – deportirali iz moje domovine v čefursko jebeno državo služit vojaški rok, kjer sem moral pod prilisilo govoriti kurčevo čefurščino, ki ni bil moj materni jezik in mi vzeli 1 leto dragocenega življenja, ki mi ga nihče ne more vrniti. V jebeni JNA so mi prali možgane, se izživljali desetarji, ki so do včeraj pasli in jebali ovce na planini. Seveda sem se poizkusil upreti bolani totalitaristični komunajzarski bolani ideologiji in imel veliko srečo, da sem se po vseh zasliševanjih sploh vrnil živ nazaj v rodno Slovenijo k svojim domačim. Takrat bi me take besede skoraj stale življenja, sedaj pa mi je vseeno in bom svoj gnev izlival in se boril proti jebenim komunajzarskih idiotim do zadnjega diha.

 • dk

  Ja, ja Slovenija je pač država v kateri imajo pravico primitivnega govora tudi razni “pritepenci,” sinovi in hčere bivših jugo oficirjev,cestnih delavcev, pa raznoraznih burek prodajaln.
  Razlika med njimi in nami domoljubnimi slovenci je ta, da so nas matere dojile z čistim mlekom, njih pa z gnojem in drekom. Posledica je ta, da ga še kot “odrasli” ne morejo prebavit in sedaj pljuvajo in izlivajo ves ta smrad po raznoraznih portalih .

  • alojz

   Seveda, kar z prtljago in avtobusi so jih peljali tja. Ne gole in zvezane z žico.

 • Jajo največji luzer

  v Hudi jami niso našli ženskega trupla. lasje so pripadali žrtvam tistih, ki so v Hudi jami; del iz Jasenovca je očitno nosil s sabo tisto, iz česar so delali v taborišču krtače, iz kože pa rokavice in senčila za svetilke

  • Olga2345

   Tudi Nemci so dolgo zanikali svoje zločine in si zatiskali oči! Nič ne pomaga: borci so norci! Komunisti pa so zločinci, skupaj s komunističnim zločincem, udbomafijcem in veleizdajalcem, Kučanom! Resnica prihaja na dan! Genocid je kaznivo dejanje proti človečnosti, ki NIKOLI ne zastara!

   • Jajo največji luzer

    hvala za lepe besede, gospa Olga : še je torej čas, da procesiramo vodjo kolaboracije, škofa Rožmana, ki ga je enkrat – kot afero Depala vas – ‘zastarala’ B Brezigar, sicer v osemdesetih tožilka proti Mladini in Novi reviji, sicer pa SDS kandidatka za predsednico proti Drnovšku. Bogu hvala, da bo Rožmanov zločin dobil sodni epilog, če so že kriminalci kot je Justin Stanovnik, Anton Drobnič in Vinko Levstik ušli roki pravice

    • Slovenec

     Rožmanov zločin? Berite knjigo Iščem vodnike svojega naroda!

     Zločinci v Sloveniji niso bili kaznovani zaradi komunističnih
     sodišč in neizvedeni lustracije.
     Zgodovino po svoji meri lahko
     piše navidezni zmagovalec.

     • Jajo največji luzer

      Rožmana kot izdajalca po vojni niso sprejeli niti v Vatikanu, še posebej po tistem je bil nezaželjen, ko je bil zamenjan Pij XII., imenovan fašistični papež

     • Slovenec

      Ubogi nevedni in zapeljani, naivni revež. Pač delo ljudi, ki jih pumpa komunizem.

     • Hun

      Rozman je dozivel zavidljivo starost na racun vez okupatorja in vatikana

    • borko

     a si mal mim…

     • Jajo največji luzer

      ti si pa not padu, v noriško blaznost in zmerjanje povprek; vesel, da sem malo mim’ na ta način

     • Aresnica

      borko: a si mal mim…

      ————–

      ovčka ni sam mal mim- če pa ni ovčka je pa plačanec SLOmafijskotajkunskega OMREŽJA-no to pa je hujše od ovčke-veliko ovčk bo sčasoma ugotovile,d. ….. ………
      ____________________
      Lep pozdrav

     • Soave

      Je – velik mim !!

    • Andi

     Komunisti, partija in levičarska ideologija so največji izdajalci kar jih pozna svet!
     Ko ta svojat zahrbtno in z ukano oropajo in pobijejo na tisoče ljudi, se hvalijo z svojim NOB-jem, njihovimi zločinskimi heroji, z montiranimi procesi krivosodja, ropanjem in zverinskim pobijanjem nedolžnih ljudi in diktaturo enoumja.
     Brez vseh dokazov je ta levičarska svojat ropala in pobijala, tako tudi g.Rožmana. Ti levičarska budala prvo procesirajte krive montirane procese proti JJ, Noviču in ostalim ki jim nikoli niste nič dokazali, potem pa z argumenti kaj komentiraj.
     Kot je že pri Depali vasi vidno ste levičarji naklonjeni izdajstvu in kolaboraciji za uničenje Slovenije in slovenskega naroda. Lep primer je vaš Smolnikar ki ukrade važne vojaške dokumente. Tako je bilo tudi v vsej zgodovini levičarske ideologije ki jih je vedno vodilo izdajstvi in kolaboracija
     Seveda je levičarski gnoj to opravičeval tako da je izvajal pogrom nad JJ, sam pa se je v ozadju polastil vseh mehanizmov oblasti, ropanja in propagandnega linča. Levičarska ideologije je še enkrat več dokazala z vso svojo hinavščino, nesposobnostjo, lopovščino in svojo ex-luzerstvo.
     Ste kot rak rana ki se hrani z paraziti in podrepniki!!!!

    • macon

     Večkrat sem že bral, da je Rožman rešil stotine ljudi pred deportacijami in procesi. Normalno, da je komuniciral z okupatorji, kaj naj bi pa delal? Jurišal z brevirjem na mitraljez?

     • Hun

      streljal odlocno na okupatorja, ki prevaza kruh?

     • macon

      Janša je s 40.000 teritorialci premagal 3000 smrkavih vojačkov, ki so bili pred barikadami kot glinasti golobi. Za to premagat ne rabiš biti ravno Napoleon.

     • Hun

      Premagal ni on s TO nit smrkavih nabornikov…
      Na enak nacin kot so se komunisticni heroji sopirl po 2.svet.vojni se danes napihuje đeneral Krkovic..

     • Soave
    • Tomi

     Tudi tebe čaka zaslužena kazen, le daj si şe duška dokler lahko.

    • Soave

     LUZER IN VELIK NEVEDNEŽ SI TI SAM.
     Tole ti pripenjam. Pa le preberi. O aferi Depala vas pa že vrabci na strehi vse vedo.

     http://revija.ognjisce.si/revija-ognjisce/67-pricevanje/1680-gregorij-rozman

  • Franc

   Ti levičarski sprijeni idiot z gnili smrdečimi geni sebe in svoje bližnje nateguj z ogabnimi lažmi. Le partizanska in komunistična zločinska svojat je mogoča teh ropanj in zverinskih zločinov.
   Le taki levičarski idioti in tebi podobni kot so Turnšek, Stanovnik, Kučan, Hribarca, Makarovička, Jankovič, Bovcon, Jankovička in ostali lahko verjamejo takšnim levičarskim lažem in pravljicam.
   Je pa resnica ravno obratna, ko so partija in komunisti po direktivah Tita po jugi ustvarjali taborišča kjer so iz ostankov trupl delali krtače, rokavice, mila in še marsikaj kar je zapornikom določala uprava in vodstvo partije.
   Le komunisti in vsi levičarji s teboj vred so večni nesposobni luzerji usposobljeni za večno uničevanje česar koli se lotijo. Še vedno nategujete narod in ljudi z lažnivimi obljubami, z ropanjem vsega od česar bi lahko imeli koristi in uničenja Slovenije in slovenskega naroda.
   Malo se poglej v ogledalo sprijenec levičarski!!!!!

 • karlina

  Državljani, protestirajmo, če nam jemljejo svobodo, besedo in demokracijo
  Poglejte, zanikanje izvensodnih pobojev je ponovni zločin proti človeštvu in terja kazenski pregon. Zato pozivamo tožilstvo, da ustrezno ukrepa. Zaščita novinarjev, ki razkrivajo in predstavljajo slovenski javnosti zločinsko početje revolucionarnega režima –tudi na nacionalnih medijih, pa je dolžnost in naloga svobodnega novinarstva, zato pozivamo vse odgovorne, da zaščitijo novinarja Jožeta Možino, slovensko javnost pa, da se s protestom odzove na poskuse utišanja novinarjev. Vodstvo RTV pa naj jih skladno z demokratičnimi standardi in zakonodajo ter pravili delovanja hiše ustrezno zaščiti. Mi, državljani, pa protestirajmo, če nam jemljejo svobodo, javno besedo in demokracijo. A veste, da je na nacionalni televiziji varuhinja pravic gledalcev, ki mora zastopati vaše interese in mora na vsak protest odgovoriti!

  Dr. Janez Juhant

  TOČNO, TAKOJ PODPIŠEM, gospod Dr. Janez Juhant je-VELIK ČLOVEK, VELIK DOMOLJUB, VELIK SLOVENEC IN DUHOVNIK !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 • Olga2345

  Čestitke dr.Juhant!

 • Franjo Trojner

  Za Slovencu odtujeno in neprijazno globoko državo se jaz leta 1991 nisem boril! Podobno mislijo mnogi, ki so z orožjem v roki ubranili našo državo pred komunustično agresorsko vojsko JLA in ostalo sodrgo, domačimi in tujimi komunisti, ki jim je bila komunistična Jugoslavija edina intimna opcija, ter so ves čas osamosvajanja delovali proti prvi demomratični samostojni državi vsega SLOVENSKEGA RODA!
  Zaradi umanjkanja LUSTEACIJE, ki so jo načrtno zminirali vsi vidni komunisti, ki bi zaradi svojih nečastnih dejanj, ki so bila v nasprotju z etiko, moralo in najbolj osnovnimi človekovimi pravicami in svoboščinami morali biti v novi, samostojni prvi demokratični državi vsega SLOVENSKEGA RODA lustrirani, je še danes možno, da zażmžrti v vse pore družbe in oblasti delujejo zoper samostojno, demokratično državo Slovenijo, zoper domoljuben SLOVENSKI ROD in demokracijo! Nezaslišano je, da v novi samostojni, baje demokratični Sloveniji komunisti preganjajo demokrate in omalovažujejo osamosvojitelje in samo osamosvojitev in to z istim žarom in metodami, kot so to počeli pred letom 1991. Nezaslišano, nemoralno, neetično in celo v nasprotju z našo USTAVO in s tem veljavnim pravnim redom je vsakršno poveličevanje bivšega totalitarnega komunističnega režima in njegovih vidnih predstavnikov, česar bi se morali zavedati tudi vsi naš dominatni mediji, še posebej nacionalna RTV! V primeru očitnih in ponavljajočih kršitev naše USTAVE in pravnega reda bi takšne medije morali prepovedati, ukiniti! Čaščenje bivše totalitarne komunistične oblasti in medvojnih in izvensodnih povojnih pobojev je sprevrženo, kaznivo dejanje in s tem že dovolj velik razlog za prepoved delovanja društev, zvez in medijev, ki to počnejo, mar ne?

  • borko

   vsaka čast

  • Ivan

   Se popolnoma strinjam z vami.

 • xtc

  Če hoče narod prihodnost,mora na takle zbor priti masovno z krepelci in rdeće zloćinsko bando razgnat
  Če bi bilo notranje ministerstvo zakaj bi tale levofašistični cirkus z retoriko vred prepovedalo.

 • radames

  Resnico smo si in si jo bomo izbojevali še naprej brez RTV. Končni rezultat bo za RTV slab, ker bomo resnicoljubni državljani nekoč dosegli, da bo RTV ostala brez našega denarja, novinarčki, ki podpirajo naslednike zločinskih komunistov, pa brez služb.
  Moja solidarnost z vami se tu preneha. Z lažjo, ki jo podpirate, ni solidarnosti.

 • bednick

  Poglejte kakšni smo ljudje:
  će bi morali RTV prispevek ( po kakšnem novem zakonu) plačevati le levičarji ( kar bi bilo najbolj pošteno),
  bi bili v Sloveniji naenkrat sami desničarji.
  Kot prva bi na desno pristopila Krtača in Tveety Bird.

  • Tomi

   Zadel si žebljico na glavico. Pizduni se obrnejo samo ko gre za njihovo denarnico. Takrat pozabijo tudi na svoje ideale.

  • Hun

   Naj bo rtv, domoljubna, nacionalna, desnicarska, tradicionalno klerikalska…sam puste levicarjem enako pravico, ko bodo v opozicij po enakem principu kot jansisti lajal, da se prispevek ukine…bo slo

  • Rada Muči

   Po temtakem, me prav zanima rezultat če bi uvedli vsakomesečni prispevek za RKC!?

   • bednick

    Zelo bistro!

 • Slovenec

  Da je Slovenija v stanju kot je, je kriva neizvedba lustracije. Nikakor pa Slovenija
  ne bi smela biti v kraljevini SHS, jugi in
  imeti komunizem na grbi.

  • Hun

   Vsi Slovenci niso bli tega mnenja glede SHS

 • domovina mili dom

  Slovenija je edina socialistična država v EU, kjer se je uspelo komunistom obdržati na oblasti.

  • bubamara

   Kar na svetu.

 • Bandit123

  Na volitvah se je pokazalo kaj kdo misli in ne vem zakaj bi morala biti pravica samo na eni strani. Nihče vam ne jemlje pravice, da razkrinkate lopove in barabe in ni važno leve ali desne. To vaše mlatenje počez, pa je iz obupa in žalostno, če ne smešno.

 • Tweety Bird

  Lahko pa bi marsikaj rekla o “poklicnih in etičnih” merilih, ki jih v zvezi z intervjujem oz. intervjuji enakega tipa, kot je bil ta z Dežmanom, v katerem sta bila Božo Repe in Jože Pirjevec popljuvana. V državah in medijih, ki naj bi si jih RTV jemala za zgled, študent s takim izdelkom, ne glede na temo, zagotovo ne bi prišel čez uvodni seminar študija novinarstva, kaj šele, da bi prav dolgo ostal v kredibilnem javnem ali zasebnem mediju…če ne gre ravno za politično-propagandistična glasila kot Nora24tv.

  • Tomi

   Pa kakšno novinarstvo neki!? Pri nas so samo izvajalci direktiv, novinarji, kaj šele neodvisni raziskovalni novinarji pa samo besede na jeziku in papirju.

 • Tweety Bird

  Na RTV-ju svetujejo Repetu in Pirjevcu, da presodita, ali naj tožita Dežmana in RTV. S tem se ob sedanjem stanju slovenskega pravosodja in na osnovi lastnih izkušenj z njim ne nameravata več ukvarjati. V končni posledici to tovrstnim ljudem daje zgolj satisfakcijo in tako želeno medijsko odmevnost, resnim raziskovalcem jemlje čas in energijo, po večletnih procesih pa se… če ne že prej, na ustavnem sodišču… konča z zavrnitvami v “imenu demokracije”, svobode govora ali ugotovitve, da je bil pač obtoženi upravičen do prepričanja, da to, kar je izrekel, drži.

  • Soave

   Dej, dej ptičica ne nakladaj.
   Škoda dobremu imenu Dežmanu in Možini je že narejena !!!
   In to je bil glavni namen onega silnega ” partizana “. In zgoraj omenjenih še silnejših ” zgodovinarjev ” .

 • Tweety Bird

  A ste za to, da lustriramo SDS? Roke gor !!!

  • Tomi

   Ti svojega tička raje lustriraj, če je še kaj od njega sploh ostalo. Seveda pa prideš tudi ti in tebi podobni na vrsto.
   Narodu vsake toliko prekipi in ta čas se bliža. Pa uživaj še ta čas.

   • Tweety Bird

    Ugotovila sem, da ti nisi za lustracijo SDS-a. Si pač zabit desničar :)

    • Tomi

     Glej, najbolj zabiti desničar je pametnejši od najbolj pametnega levičarja in vreden tisočih levičarjev. Res pa je, da še vedno lajate, ker je najbolj pokvarjen desničar manj pokvarjen od najboljšega levičarja.

  • Aresnica

   TA IZJAVA pa je dokaz , da si PLAČANEC SLOmafijskotajkunskega OMREŽJA.
   _______________
   lep pozdrav
   —–
   P.s.: Tomi ti je dokaj natančno napovedal k.. s. .. .. ……. – .. … v….

  • Darinka Igličar

   Ja smo za to da TEBE lulstriramo

 • WatsonForus

  Bo treba ukinit 12,75 eura , pa bo , pol pa nje jo plačijejo in jo gledajo samo rdečkarji.

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!